Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
i was never there EmptyСря 7 Юни 2023 - 13:25 by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
i was never there EmptyПет 2 Юни 2023 - 21:26 by - luca -

» Новини
i was never there EmptyЧет 1 Юни 2023 - 14:34 by - luca -

» Важни съобщения
i was never there EmptyСря 31 Май 2023 - 17:45 by - luca -

» Запазете своя лик
i was never there EmptyСря 31 Май 2023 - 14:06 by - luca -

» Вземете готов герой
i was never there EmptyЧет 25 Май 2023 - 17:55 by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
i was never there EmptyВто 23 Май 2023 - 21:11 by lisette abernathy.

» vices & prices.
i was never there EmptyВто 23 Май 2023 - 14:49 by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
i was never there EmptyСъб 20 Май 2023 - 23:40 by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Julianna Doyle, lisette abernathy., nybras., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед 26 Фев 2023 - 23:25

Пет 17 Мар 2023 - 1:26
Eirian K.

20| Полуелф| eddie redmayne

Някога стаята бе разкошно обзаведена и претрупана със скъпи вещи, които само богаташите можеха да си позволят. По стените нямаше свободно място, всяко кътче бе заето от картини на известни худождници и творци, добили бърза слава и изчезнали също толкова бързо от арт средите. Сред цялото това недоразумение в центъра на помещението имаше голям стенен часовник със златни декорации и антики с неизяснен произход, но в същия натруфан стил, че все пак можеха да минат за „оригинални”. До самия прозорец имаше писалище от естествено дърво, което винаги преливаше от документи, цветя и странни вещи като запалки, билетчета от автобуси и касови бележки от таксита.

Днес от това великолепие не бе останало нищо, освен грозни бели стени, изпочупени столове и обсипано със стари бутилки бюро, което се клатеше толкова много, че всеки момент щеше да се разпадне от тежестта им. На земята бяха разпилени увяхнали цветя, опаковки от чипс и шоколад, които допълваха ужасяващата картина на нищетата.
Но, ако това не бе достатъчно на централно място на стената с ярко червена боя бе изписано: „Плати си дълга или умри. – Катрин”.

Дори до името имаше нарисувано сърце с вампирски зъбки, сякаш да намекне за съдбата, която ще сполети нещастникът дръзнал да не се подчини на заповедта.

За радост или щастие, Риан отдавна бе престанал да се впечатлява от такива изпълнения. През годините, в които „живееше” или казано по друг начин – бе нежелан гост в дома на баща си, се бе нагледал на какво ли не.
Старецът му не само бе човек със съмнителен морален компас, но и бе от досадните хора, които никога през живота си не бяха работили. Притежаваше, или поне преди, неприлично много пари, които бяха наследени от роднини. И типично в стила на бохемския живот беше прекарал последните двадесет години в разхищения, безсмислени покупки, хазарт и жени.

Имемно така се бе появил и Ейриан – след безсмислена забежка със звезднородна елфка, която очевидно не беше с всичкия си, за да си легне с този глупак. Е, в крайна сметка еднократното удоволстие се бе увековечило, създавайки неговата особа. Разбира се, така наречената му майка беше имала прекалено възвишени цели, за да се занимава с дете. Така бе взела „тежкото” решение да го прати в Евилон и го повери на баща му за отглеждане и всичко останало.

Вярно, имаше си доста предимства да живееш с такъв родител – никога не ти държат сметка за побоищата и бягствата от училище, не се интересуват какво ядеш или какви клубове посещаваш, а присъствието му клони повече към несъществуващото.

Недостатъците започнаха да се усещат едва преди две години, когато нещастникът профука цялото си състояние и започна да залага имотите си, за задоволи порока си. Някъде в този времеви отрязък, милия човечец реши и да изчезне в дън земя и да остави цялата агитка от кредитори на сина си.
Сега групичката недоволни го преследваха с небивалите си иската от рода да плати дълговете на баща си или да им подари няколко литра кръв за декоративни цели. Някой дори имаха по-развинтено въображение и му предлага да продаде някой бъбрек, за да изплати дълга.

Самата мисъл го отвращаваше и предизвикваше желанието му да се отърве от тази гняс. Напъха ръце в джобовете на дънките си и подритна няколко бутилки. Първо трябваше да се отърве от този апартамент, а след това щеше да го мисли...

**
* След като продава останалата собственост на баща си, се мести във Ваурора, където живее в каравана.
** Участието на Катрин е съгласувано с нея.

Eirian.
Half-elf
Eirian.
Posts : 227
Върнете се в началото Go down
Пет 17 Мар 2023 - 2:11
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-