Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
"Hanging by a thread and my mind is code red." EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, Aeneas;, alasdain ghreidheir., lisette abernathy., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

"Hanging by a thread and my mind is code red."

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Апр 16, 2023 7:18 pm
❀ ❀ ❀ ❀ ❀Cassia Vespera
looks in her early 20s - half-elf - 4th age - psychologist and part-time healerDaria Sidorchuk
so addicted
Касия никога не се бе смятала за кой знае колко силен характер, възприемаше се като напълно нормално момиче, което просто се радваше на живота. С всички негови цветове и без излишни драми. Но не бе смятала и че един ден ще бъде толкова слаба. Вероятно щастието, с което бе заливана през цялото време, я бе разглезило до степен да не може да се справи с жестоките удари, които животът можеше да поднесе. Годните, изпълнени с любов, след като бе срещнала сродната си душа в лицето на луннороден елф, я бяха наарали да повярва, че животът й щеше завинаги да е толкова перфектен, колкото в онзи миг, в който почувства специалната връзка помежду им. Именно заради красивите картини, които бе нарисувала за тях, загубата му я съсипа до степен, в която не остана нищо от слънчевата Касия, която всички познаваха. Нямаше я усмивката й, постоянният плач караше очите й винаги да изглеждат червени и подпухнали, отказът да излиза и да се храни я отслабваше все повече. Грешните решения, които бе взела, я бяха докарали именно до клиниката, в която мнозина зависими бяха намерили помощ. Неколцина бяха починали, тъй като за тях бе твърде късно, но Адорел я бе убедил, че за нея не е. Повярва в нея, въпреки дупката, която си бе изкопала и й помогна да излезе от нея. След далеч не краткия период на осъзнаване, Касия Веспера бе спряла да живее като отрепка, пристрастена към всичко вредно, което можеше да притъпи болката й - започвайки от алкохол, преминавайки през наркотици, стигайки до адреналин и хора, които маниакално се опитваше да задържи в живота си, за да лекува липсата, която изпитваше.  
"Ноктите на Касия хаотично се плъзгаха по треперещите й ръце, докато се опитваше да прогони несъществуващия сърбеж по кожата си. Червеникави следи оставаха след тях по бледата й ванилова кожа, бездруго предразположена към твърде лесно получаване на всякакви белези. Абстиненцията я бе хванала в коварната си прегръдка, в която усещаше само липсата. Госпожица Веспера пребледняваше сякаш все повече с всеки изминал ден, постоянните главоболия я караха да се свие в ъгъла на стаята, до който слънчевата светлина не достигаше, а липсата на апетит бе причина ребрата й да започнат да се броят дори и под плата на болничната пижама, която седеше сякаш върху ходещ скелет. Виковете й разцепиха помещението, в момента, в който пребърна нощното шкафче и двама санитари влетяха, приковавайки я за леглото, преди да забият спринцовката, пълна със седатив."
В този момент се събуди. Далеч от клиниката и в собственото си легло с избили капчци пот по челото. Нямаше санитари, нито лекарства, които трябваше да изпие. Все пак завъртя глава, оглеждайки стаята, сякаш да се увери в това. Да, беше далеч от онова място, бяха минали почти десет години, в които животът й бе поел в правилната посока. Часовникът до чашата с вода, към която се пресегна, показваше 7:15, беше време денят й да започне. След по малко от час вече шофираше към кабинета, където мнозина като нея се надяваха да получат помощ. Дипломите й я погледнаха от отсрещната стена, докато се бе отуснала в мекия стол зад бюрото и слагаше захарче в кафето си. Понякога ги гледаше с вина и се чудеше дали не е просто една измамница, която в края на деня нямаше да може да помогне на самата себе си без божествената подкрепа, която бе получила.

*Адрел е споменат в историята с негово знание и съгласие
cassia vespera.
Half-elf
cassia vespera.
Posts : 34
Върнете се в началото Go down
Нед Апр 16, 2023 9:36 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-