Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Are you the lucky one EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Are you the lucky one EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Are you the lucky one EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Are you the lucky one EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Are you the lucky one EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Are you the lucky one EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Are you the lucky one EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Are you the lucky one EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Are you the lucky one EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, lisette abernathy., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Are you the lucky one

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Вто Апр 25, 2023 5:31 pm
Amatea
Vex archon of matrimony
Nicola Peltz || Archon
Sometimes it need to be done


all she needed was this

Никога не бе желала онова, което бе на път да се случи с живота й, но в същото време никога не бе имала силата да се противопоставя на семейството си. За тях, семейния дълг винаги бе бил на първо място. Този семеен дълг Тея мразеше с цялото си съществуване, след няколко неуспешни опита за бягство далеч то тях, от всичко онова, което изискваха от нея, от задълженията й.. Искаше й се толкова силно след всяка следваща несгода да я отлъчат, само че за нейно съжаление това не се случваше. Никога.
Баща й държеше на чистокръвието им, макар и след толкова епохи – не се променяше, колкото повече време минаваше толкова по – голяма настоятелност проявяваше. А, Аматея се чувстваше все по – зле. Сякаш нямаше спасение от бъдещето, което не определяше сама за себе си. Баща й преди доста години бе избрал бъдещия си зет, а дори и да се опиташе да го разубеди, да му каже, че това не е най – добрия избор. Не й се получаваше. Беше сякаш в един омагьосан кръг, който не се променяше. Все едни и същи разговори, все едни и същи срещи с онзи мъж. Мъж – бъдещия й съпруг, който дори не проявяваше минимално уважение към нея. Нима се очакваше да приеме това, този брак, този мъж?
А времето сякаш течеше все по – бързо и по – сигурно към онзи миг, в който тя в края трябваше да преклони глава и просто да приеме съдбата си. Но колкото повече наближаваше, тя толкова повече се сближаваше с единственото същество, което все пак я успокояваше. Не знаеше от къде се бе появил, появяваше се често, достатъчно често, че да се сближи с нея, достатъчно често, за да спечели доверието й. А тя, тя просто споделяше всичко онова, което се случваше с живота й, когато можеше разбира се. Защото доста често баща й я пускаше да излиза когато трябваше да се среща с онзи мъж. Но и това бе достатъчно, защото намираше успокоението си винаги след подобни срещи в него.

***
Поредната нещастна девойка, поредната принуда. Кожата ѝ сякаш настръхваше, кръвта ѝ кипваше, но сега всичко бе различно. Сега имаше силата да освободи нещастното същество, което бе принудено да се омъжи, за поредния нещастник, който в действителност щеше да съсипе живота ѝ. И променяше кармата ѝ, променяше съдбата, която някой от семейството ѝ бе отредил, за да получи по – добър живот, за да получи щастието, което заслужаваше. И всеки път, в който спасеше някой от тази злощастна съдба сякаш се отблагодаряваше на Векс, за това че той се бе превърнал в нейното спасение, когато самата тя имаше нужда от такова. Отблагодаряваше му се, че ѝ бе дал тази сила и за всичко онова, което той бе сторил за нея, преди години. 


* Героя е объсден с Векс, и с администратор.
•моля името ми да бъде сменено на : amatea;
amatea;
Archon
amatea;
Posts : 510
Върнете се в началото Go down
Вто Апр 25, 2023 5:43 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-