Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Your charisma draws me in with every word EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Your charisma draws me in with every word EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Your charisma draws me in with every word EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Your charisma draws me in with every word EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Your charisma draws me in with every word EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Your charisma draws me in with every word EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Your charisma draws me in with every word EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Your charisma draws me in with every word EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Your charisma draws me in with every word EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости :: 1 Bot

.adorel, .neron, andarta., Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Your charisma draws me in with every word

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Май 19, 2023 4:49 pm   
Beautiful Tragedy. 
FIND THAT SILVER LINING

Basic data.Born in Third age

Age 850y.o

Name Anais

Group Vampire

Location Morphis

Sexuality Demi

FAMILY Rivette biological father/creator

Played by
Lily Maymac


About Her.Времето бе нещо с което тя не можеше да се бори като цяло, нямаше и смисъл да го прави, защото в момента просто за нея вече това не бе от значение. Как се бе стигнало до този момент, след като Анаис бе родена като обикновен човек? Разбира се, че във всичко това бе намесен вампир.  
В интерес на истината Ана беше родена като човек, бе просто мимолетна забежка, която не бе имала каквото и да е било бъдеще, в крайна сметка от цялата тази мимолетна забежка се бе появила тя. В един момент имаше избора дали да последва баща си и да стане като него, но тя бе решила да остане в човешкия свят, защото безсмъртието като цяло не я блазнеше.
Искаше да има различен и обикновен живот,
Беше запазила връзката с Ривет, често прекарваше време с него и споделяше онова, което не можеше да сподели с майка ѝ, някак с времето колкото и странно, тя бе изградила взаимоотношенията си с него, макар и той никога да не бе бил част от живота на майка ѝ и все пак заемаше голяма част от нейния.
Но с минаването на годините, дилук бе решил да разбуди така спокойния и обикновен живот, който водеше, необезпокояван от съществата, с които бе пълен светът около ѝ, разбира се това изключваше Ривет.

****
Беше прекалено мрачно.
Повече от който и да е било ден до този момент. Вечерта бе странно студена за Морфис, непознато дори. Или просто времето в самата Анаис не бе слънчево както до сега в живота ѝ, който бавно се изплъзваше между пръстите ѝ.  Както на всеки стана ясно, Дилук бе променил живота ѝ, нямаше следа от онова жизнено момиче, което бе, нямаше следа от усмивка, а живота бързо и сигурно си отиваше от нея. Времето ѝ бе ограничено, а сякаш дори самия Одеон бързаше да се сдобие с още една душа във владенията си. Майка ѝ не можеше да намери лек, а Анаис не искаше да се добие с безсмъртието, което баща ѝ притежаваше. Отказваше, независимо колко пъти Ривет я увещаваше и независимо колко искаше да я запази дишаща. Но тя искаше да си отиде съвсем естествено след като Дилук ѝ бе отредил времето на този свят.

***
Беше прекалено тъмно
Тъмнината бе нещо, с което Анаис свикваше, бе нещо с което и не искаше да свикне, но в крайна сметка трябваше. Нямаше голям избор, не ѝ бяха оставили такъв. Баща ѝ не ѝ бе оставил избор и в онази нощ, в която тя самата искаше да си поеме последна глътка въздух, той ѝ бе отнел това право, но ѝ бе дал нов живот; коренно непознат и различен. Такъв живот, който тя не искаше още от детството си, онзи живот, който му бе отказвала не веднъж. И все пак ето я там, учеща се да го живее. С малко насоки и разяснения, достатъчни, че да се научи да е това, в което я бяха превърнали, тя започна да свиква с него, да се опита да не се мрази и да приеме новия си начин на живот. Няма да се лъжем в началото ѝ бе прекалено трудно, не приемаше дара на Ривет. И все пак нямаше избор, в края се примири, но не забрави онова, което той ѝ бе причинил, което бе и причината Анаис да се отдалечи от него, колкото повече време минаваше толкова по - малко контактуваше с него, избягваше го дори, на моменти бе прекалено неуважителна спрямо него като родител също. За последно бе прекарала повече от десетина минути в  компанията му, само за да ѝ даде гривната, която бе помолил Ханиел да ѝ направи, за да може да се порадва отново на слънчевите лъчи, без това да я превърне в купчина пепел; не че не си го бе помисляла, да го стори в началото. И все пак дори и след толкова изминали години, тя все още имаше своите задръжки относно това, което е, опитвайки се да се държи по - различно от вампирите, които срещаше, бе прекалено сладка, за да може да бъде  коварна, но сякаш това също работеше като нож с две остриета, не знаеш никога дали наистина е такава или не.* Историята е обсъдена с всички персонажи споменати в нея, както и с администратор.
* Ако е възможна да смените името ми на anais
anais
Vampire
anais
Posts : 63
Върнете се в началото Go down
Пет Май 19, 2023 6:48 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-