Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Новини
vices & prices. EmptyYesterday at 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
vices & prices. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
vices & prices. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Отсъствия
vices & prices. EmptyВто Май 30, 2023 4:53 pm by selene winter

» Вземете готов герой
vices & prices. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
vices & prices. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
vices & prices. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
vices & prices. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

» Your charisma draws me in with every word
vices & prices. EmptyПет Май 19, 2023 6:48 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 7 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

.adorel, .neron, aleon., Insignia., lisette abernathy., Lotte, nybras.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Вто Май 23, 2023 1:32 pm
madonna
laura aelix VIII. born in the 2nd age. succubus. anna-maria sieklucka

Името е поличба.
Името на фатална жена.
Името Лаура.


И добре (или доста зле) че бе така. Добре че Лаура Еликс Осма имаше възможност да носи името на своите жени предци. Добре че бе се родила жена, защото на мъжка рожба не се гледаше с добри очи в нейната фамилия. Историята познаваше случаи за момчета инкуби, които бяха до смърт изтезавани, защото не можеха да продължат традицията, която осем поколения назад жените в рода Еликс сами си бяха наложили. Бяха толкова обсебени от рода на фатални жени, че нищо друго нямаше значение. Носеха фамилията на жената. Името и. Дори външните белези почти винаги по някаква странна случайност.
Лаура обаче се бе издънила в последното.
Самата тя често биваше определена като издънка още от деня, в който майка и бе заченала от онзи нечистокръвен пазител на знания. Друго важно нещо в рода фанатици бе да запазят демонския ген чист, а всяко отклонение от тази догма се считаше за извращение.
Майка и успешно бе запазила аферата си в тайна и продължаваше да поддържа теорията, че бащата на детето в утробата и е прочут архедемон, но колкото повече Лаура растеше, толкова повече това твърдение се напукваше докато в един ден то не се счупи като разтапящо се парче лед, ала достатъчно твърдо, за да пореже всичко около себе си.
Отритната от целия си род, Лаура Еликс Седма бе принудена да се откаже от дъщеря си, да я остави в ръцете на еварима, който бе опетнил демонската кръв във вените на младото момиче. Не можеше да се каже, че баща и я обичаше достатъчно, за да се грижи за нея, но поне я толерираше достатъчно, че да няма проблем с факта, че тя бе изчела по няколко пъти всяка книга, която той бе написал и която пазеше в архивите си. И явно я толерираше достатъчно, за да и помогне да създаде връзките си измежду влиятелни мъже и жени в наскоро основания квартал Евилон в наскоро основания град Валон. След това магически бе изчезнал, оставяйки Лаура сама в новопостроения мегаполис. Основаването на най-опасния квартал под опеката на Ариман бележеше и началото на клуб "Sugar", който Лаура бе открила и в който бе срещнала бившия си, вече покоен съпруг. Оттогава животът и следваше една строга рутина, от която сукубата не се отклоняваше.

Връзки:
Дъщеря е на пазител на знания, когото не е срещала от началото на Третата епоха до ден днешен. Има известни познания в сферата на еваримската магия покрай него;
Има бивш съпруг, починал при съмнителни обстоятелства. След дълго и изтощително дело се доказва, че Лаура е невинна и няма общо със смъртта му;
Има по-малка сестра, която е еварим. Лаура не е срещала родителите си от стотици години, но е близка със сестра си.

NC
Laura Aelix.
Succubus
Laura Aelix.
Posts : 156
Върнете се в началото Go down
Вто Май 23, 2023 2:49 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1788
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-