Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans... EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Aeneas;, alasdain ghreidheir., Insignia., Julianna Doyle

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Wash the questions off my hands. I'm the fate in no-one plans...

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Окт 30, 2022 5:33 pm

Name: Avaris Odea
Race: Human
Born in: Fourth Age
Age: 25
FC: Adelaide Kane


През почти целия си смъртен живот Аварис търсеше отговори на въпроси, които многократно надскачаха пределите на ограниченото й човешко съществуване. Търсеше, защото имаше нуждата да знае, да разбере. Не заради чистото и просто любопитство, а защото Съдбата бе изтъкала нишките на съдбата й по особено странен начин и отговорите не можеха да й дадат, дори по-вещите, в знанията и историята на Авликейн, същества. 
Бе едва на седем, когато баща й почина, така че единственият човек когото имаше в живота си бе нейната майка – Касандра. Живееше живот на колела, тъй като работата на майка й често изискваше да се местят, за да посещават различни места по света. Аварис нямаше против, бе любопитно дете, което обичаше да се запознава с нови хора и култури. Почти две седмици след десетото лято от живота си Аварис и майка й отново се намираха на поредните археологически разкопки. Там Касандра и колегите й археолози откриха странен на вид кристал – черен и гладък, сякаш поглъщаше светлината на самото слънце. Никой не знаеше какво са открили точно и въпреки многобройните пъти в които Касандра й повтаряше да не пипа артефактите с голи ръце, Аварис не я послуша и досущ, като непокорно дете докосна красивия кристал. Две неща се случиха тогава – кристала изцяло загуби красивия си черен цвят и се превърна в бял, почти прозрачен на цвят, а връхчетата на пръстите й станаха катранено-черни. Изтича при майка си, изплашена че е направила нещо, за което да й се карат и щом я прегърна, Касандра се отпусна безжизнено в ръцете й. Сред настаналата суматоха, Аварис повече не видя мистериозния кристал, нито майка си, вместо това бе обречена да носи смърт на всеки който докоснеше с пръстите си. 
Още десет лета се изнизаха като на сън, в който Аварис често сменяше приемни домове, вечно чуваше как другите сираци я наричаха „откачалката”, задето носеше ръкавици дори през лятото. Това бе единственият начин по който можеше да предотврати, дори случайното докосване до друго живо същество и да го обрече на сигурна смърт. Мразеше се и не можеше да си намери място без да открие отговорите на въпросите, които я измъчваха. Знаеше само, че трябваше да открие кристала, защото той бе свързан с нея, точно колкото й тя с него. Завърши археология в местния университет и често пътуваше по света, търсеше непрестанно. Дори некромантите не можеха да й дадат отговори, защото и мъртвите мълчаха. Но тъмнокосата не се отказа да търси. Завърна се във Валон и започна работа в един антикварен магазин под опеката на една магьосница, която го държеше. Беше добра в работата си, а тишината на антикварното магазинче й даваше необходимата свобода да преследва собствените си цели. Докато най-накрая не го откри. Убеди работодателката си, че подобен артефакт ще предизвика интереса на всякакъв вид колекционери и не сгреши. Когато кристала най-накрая попадна в ръцете й, Аварис остана меко казано разочарована. Нищо не се случи. Държеше само парче камък, което не можеше да отнеме бремето й. Затова го пусна в обявите и желаещите да го закупят не закъсняха. Само ако тогава бе знаела, че въпросният купувач щеше да се окаже, не друг а самият първоизточник, чиято сила бе попаднала в кристала и бе дошъл да вземе своето. Онова, което беше част от него и не принадлежеше на смъртните й ръце.

- Идеята за героя е обсъдена и одобрена от Лука.

Avaris
Error-prone Human
credit
avaris.
Human
avaris.
Posts : 48
Върнете се в началото Go down
Нед Окт 30, 2022 5:38 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-