Вход
Latest topics
Border
Am I the most fucking fantastic freak you've ever seen? Did I make you scream? |
![]() | ||
Ozzen the Demon / FC: Thomas DohertyСутринта се събудих със странна мисъл. От ония, дето те преследват цял ден като досадно псе, което иска нещо за ядене. Нещо в мен взе да надпира, че има нещо нередно в цялата работа. Разбирате ли, понякога човек се буди с тия си мисли и не го оставят. И сега странната мисъл „Т‘ва жените са страшни мухоморки.“ Няма по-долни създания, ама не можеш с тях, не можеш и без тях. Пък аз като Демон с главно „Д“ много ги харесвах, ама що са такива … прости? Ти я поканиш за един бърз сеанс в тоалетната на бара, тя реши да ти готви закуска. И то каква само закуска…. Ама да се върна от началото на целия каламбур от събития. Снощи, обзалагам се беше онова явление, което прескъпата ми спътница в живота, моята половинка (по-добрата при това), моята радост и сладост, сестра ми наричаше „часът на синята мъгла“ – есенна нощ, която постила своето мастилено-синьо кадифе. Мека постеля за благоприличните хора, уханен воал от фантазии и романтика за влюбените, черно корабно платно за авантюристите, което може да ги отведе навсякъде и тъмна пелерина за онези, използващи прикритието ѝ за не толкова добри дела. Аз му викам петък вечер, пияни и напушени, тормозещи среброкосия ангел с острите зъбки пък дай боже тоз път решила да си легне с мен. Ама тъпачката реши да се поправя и да влиза в моралните си принципи, което за мен беше толкова тъпо, че направо биеше на кухо. Та снощи беше тая фантасмагория и незнайно защо се събудих до не две голи тела, не три, а цели пет. Сестра ми, невероятната, гушнала ме като че ще избяга, а можеш ли наистина? Някакъв русоляв цапнат в устата френски булдог с ръце като на културист, лежащ на земята. Една мацка с противно червена коса – мразех ги тия. От мен да знаете, това има ли червена коса бягайте, не им е чиста работата и са страшно точни с тиганите. Ама задника ѝ беше хубав. Един чернокос, слабичък, сигурно студент, върху който лежеше една русичка, дребничка, сладникава девойчица. И в мен се появи желание да я захапя за бедрото, ама после видях, че няма нищо общо с това, на което първо ми заприлича. С триста зора, няколко драскания от посестримата, три псувания, които звучаха като „Обичам те“ и един среден пръст от нея се изправих от леглото и в цялото си достолепие, с което Малбонте ме е създал да съм толкова прелестен метнах един поглед на шайката преди да се отправя към огледалото. Огледах се и първо, ако можех да се изчукам бих, ама това е за сестрата запазено. Второ, някой да не ме е ухапал? Тия следи от захапка не ми харесваха. Не бяха на Нея, тях можех да ги позная и от километри и в името на Малбонте, дано не е от културиста, че ще ревна тук на място. Трето, защо като съм демон се чувствах по-зле сега отколкото снощи? Това махмурлука е напаст божия, която нямахме, ама не ми пречеше да се чувствам зле, нали? Сестра ми е виновна. А как не ми хареса този внезапен каламбур от обстоятелства... "Ако не бях минал от тук, ако се бях забавил, ако бях избързал, ако не пушех, ако не си хвърлях фаса, чукай на дърво, плюй си в пазвата" бла- бла и прочие такива неща ми минаваха през ума - ама все тая, всичко е добре, когато свършва добре. Дочух някакъв звук и се огледах като изплашен заек готов да бъде отстрелян. Шмугнах е в кухнята и видях голо тяло номер шест. Брюнетка, с дълга коса, която беше сложила само една престилчица и се подвизаваше като големия готвач. Само да не слагаше обелките от яйцата в тигана … и да не опитваше да разтопи пластмасовата бъркалка във врялата вода. Жалка картинка. Много, много жалка. Дори нямаше да я гледам, че ще се ядосам за прахосването на храна. Вместо това се върнах в леглото, избутвайки всичко що е на него освен сестра ми и се завих през глава с чаршафите. Т‘ва жените са големи мухоморки и нямаше нищо да ми промени мнението за тях. Жив съм от първата епоха насам. Що живот видях, що алкохол изпих и що жени, мъже и всичко по средата имах това твърдение е най-ясното ми досега. Born in the First Age // Lives for the fun of it. | Ozzen Demon ![]() Posts : 16 | |
![]() ![]() | ||
![]() | ||
Accepted Добре дошли в света на Авликейн! Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате! | - luca - Admin ![]() Posts : 1791 | |
![]() ![]() |
|
|
» Why don't you be the writer and decide the words I say?
» Новини
» Важни съобщения
» Запазете своя лик
» Вземете готов герой
» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
» vices & prices.
» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.