Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
I'm a ghost, but it hurts. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
I'm a ghost, but it hurts. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
I'm a ghost, but it hurts. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
I'm a ghost, but it hurts. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
I'm a ghost, but it hurts. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
I'm a ghost, but it hurts. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
I'm a ghost, but it hurts. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
I'm a ghost, but it hurts. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
I'm a ghost, but it hurts. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy., nybras.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

I'm a ghost, but it hurts.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Ное 20, 2022 10:30 pm
Troy.


I can't help this awful energy..


Full name: Trevor Everhart Gillesbie
21 y.o
Half-blood Evarrim
Seer
Resident fuckup
FC: Nick Robinson


Безсънна нощ. Очи, обрамчени с тъмни сенки, които едва успяват да стоят отворени. Дали да не се обадя, че няма да мога да работя днес… Не, трябват ми пари. Треперещи ръце, държащи волан. Примигвам само за миг, и…

Писъци.
Плачеща майка.
Мъртви деца.
Кръв.
Много, много, много кръв.

Какво направих?


Щестнайсетгодишният Тревър Евърхарт Гилесби отвори очи, стана от леглото и отиде в банята да си измие лицето. В огледалото той видя едни очи, досущ като онези в съня му - Трой, както предпочиташе да го наричат, не спеше много, не заради типична за момче на неговата възраст хронична злоупотреба с видеоигрите и енергийни напитки (макар и това също да го имаше), а защото заспеше ли, сънуваше ужасни сънища. Ярки, живи, изпълнени с причудливи същества, странни символи и злощастни събития. И те не му даваха много покой.

И така. Училищният ден на Трой започна и приключи без особено интересни събития, до момента в който младежът не реши, че не му се прибира след училище, тъй като имаше далеч по-интересни неща от домашните. Разговори с приятели, пушене на цигари, такива ми ти работи.
И точно тези неща правеше, когато чу звука от чудовищен сблъсък, идващ от улицата. Преминаващ камион се бе врязал с бясна скорост в училищен автобус. Автобус, в който по принцип, ако не беше кръшнал от правия път точно този следобед, би трябвало да се намира и той. Цигарите му бяха спасили живота, представи си.


Трой и родителите му гледаха новините заедно тази вечер, и тогава много неща за катастрофата станаха ясни.

На екрана на телевизора излезе снимка на шофьора, причинил катастрофата. Измъчено, пребледняло и посивяло лице, рошава русолява коса, очи, обрамчени с тъмни сенки…

Почакай малко…


На Трой му прилоша. Защото докато неговите очи бяха кафяви, очите в съня му бяха зелени. Същите онези очи, които в момента го гледаха от екрана на телевизора.

Нима? Нима наистина това беше пророчески сън? Нима и другите неща, които сънуваше, също бяха истина?

И нима бе получил предупреждение и все пак не беше направил нищо, за да спаси хората?

От този момент нататък нещата тръгнаха стремглаво надолу. Виденията го измъчваха, ставаха все повече и все по-пълни с неясни символи и значения. Които ставаха ясни в един момент - когато Трой видеше събитията, за които сънищата му говореха, да се развиват пред очите му. Вината, която изпитваше, че е оцелял след онзи инцидент, когато толкова много по-стойностни от него деца бяха загинали, също го разяждаше отвътре.

И така момчето постепенно започна да прибягва до всякакви субстанции, за да може, поне за малко, да изключи това, което се въртеше в главата му. Успехът му падна, ставаше все по-голямо разочарование за семейството си, което не можеше да разбере защо е станал такъв, и не можеше да му окаже каквато и да било подкрепа, макар и ясно да виждаха, че е изгубен…

Когато Трой завърши гимназия, родителите му казаха, че е осиновен.  Момичето, което бе смятал за много по-голяма сестра, всъщност се оказа негова биологична майка, забременяла на шестнайсет от загадъчен и странен мъж, който я бе съблазнил и после бе стремглаво и тотално изчезнал от живота й.

Това разкритие вече тотално го съсипа, и тъй като не можеше да гледа нито един от членовете на семейството си, си тръгна от него. Завинаги. И без това вече едва го търпяха, бъдейки ходеща торба с проблеми.
.
И така, Трой тръгна по своя собствен, не особено праведен, криволичещ път. Работеше в кафене, където го търпяха, макар и проблемите му да бяха всеобщо достояние и неведнъж да беше идвал вчерашен на работа. А за да си заработва допълнителни пари, aми… Гледаше на карти. Никой не го беше учил, и понякога си вадеше заключенията нали се сещате откъде, но доста често познаваше, и колежките му се допитваха до него за щяло и нещяло, че и разпространяваха мълвата за него на свои познати и приятели, да не повярва човек.

Нещата бяха... Спокойни. Не бяха наред, но бяха спокойни, Преживяваше някак, имаше с какво да си спонсорира вредните навици и в живота му не бяха останали хора, които да му напомнят, че те са вредни, така че... Май  не можеше да поиска повече.
Да, чувстваше се като страничен наблюдател в собствения си живот, и не знаеше дали ще доживее до 25, но в тия времена кой изобщо знае, нали така?

NC

troy.
Half-blood Evarrim
troy.
Posts : 81
Върнете се в началото Go down
Нед Ное 20, 2022 10:41 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-