Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
run, little wolf.. run out of that sorrow EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, Insignia., Julianna Doyle, lisette abernathy., nybras., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

run, little wolf.. run out of that sorrow

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Ное 25, 2022 10:04 pm
Tianna Sørensen
Shifters/ wolf -25 - amy jacksonБеше на седем, когато майка ѝ я върна обратно в малкото родно градче, където беше израснала. Тогава, разбира се, Тиана си нямаше ни най-малка представа, че пътуването бе всичко друго, но не и желано или пък приятно. По пътя се беше опитала да заговори майка си толкова много пъти, но тъмнокосата жена бе забила поглед в пространството, а на лицето ѝ се бе изписало изражение, което малкото момиченце не бе виждало преди. От както бе получила обаждането по телефона, тя бе престанала да се усмихва и да говори. Мълчаливо бе събрала дрехите на Тиана, а след което бяха тръгнали на път.
Малкото градче изглеждаше различно от това, което тя можеше да си спомни. Всъщност... Тиана помнеше малко. Само тъмна нощ, пълна с гръмотевици и дъжд, както и забързаните крачки на майка си. Бягаха. Но така и не бе попитала защо и от кого. Сега времето беше слънчево, но сякаш лъчите не достигаха до земята. Старата пътека до предишния й дом сега бе осеяна с непознати. Всички те шептяха. Когато малкото дете и майка му минаха покрай тях, тишината звучеше дори още по-оглушително.
Спряха се на няколко крачки от висок и мускулест мъж, чиято пясъчно руса коса се спускаше почти до раменете.
-Бета Тайсън. -Поздрави сдържано жената. В отговор мъжът погледна към дъщеря й с неприкрита доза отвращение. Тиана за пръв път се почувства малка и незначителна. Какво ли бе сторила на този непознат, за да предизвика подобна реакция? Сякаш инстинктивно отмести поглед от него и го заби в земята.
-Имаш късмет, че мелезът ти е от някакво значение за Алфа Ейдриън. В противен случай щяхме да ви изловим още преди години. -Проговори най-сетне мъжът и върна очи към жената. -Дано е наследила по-малко от теб и повече от него, Линес. Всички се надяваме на това.
Макар гърбът на Линес да се изпъна от напрежение, тя не отговори, а закрачи към огромните дървени порти, дърпайки Тиана след себе си. Само няколко минути по-късно се бяха озовали в огромна стая, в другия край на която седеше тъмнокос мъж, който Тиана по-късно щеше да познава като източника на своя кошмар или по-просто наречен -неин баща. Алфа Ейдриън Сьоренсен. Глава на малка глутница, която бе известна със своите военни и бойни умения.

Първите няколко години в глутницата ѝ се бяха сторили кошмарни. От една страна, Линес бе изчезнала от лицето на земята. От друга -всички ненавиждаха Тиана, защото бе нелигитимна дъщеря на алфата, който иначе бе венчан за покойница, дарила го с трима сина. В глутницата бойното обучение започваше от ранна възраст, превръщайки всички членове в бойни машини, чиято единствена цел бе да получават команди и да ги изпълняват безупречно. Макар да не го искаше, бе във вечни съревнования със своите братя. Те не се поколебаваха да я нападат, за да "тестват" напредъка ѝ в бойните изкуства, но всяка капка кръв щеше да си струва. Или поне това се опитваше да си казва младата Тиана. Един ден щеше да е достатъчно силна, за да си тръгне и никой нямаше да я спре.
Тогава се сближи с него. С Кайл. Член на глутницата, който също ненавиждаше всеки един ден. Бяха започнали да тренират заедно и преди да се усети, сърцето ѝ потрепваше всеки път, когато го види. Пазеха своята връзка в тайна, докато Тиана не забременя. Противно на очакваното, алфа Ейдриън им позволи да се венчаят, вярвайки, че тяхното дете ще е поредното попълнение в малката глутница.

За пръв път изпита истинско щастие, когато държеше малкото бебе в ръцете си. Всички планове за бягство някак се бяха изпарили във времето. Нима нямаше всичко, от което има нужда тук и сега? О, но колко наивна бе младата вълчица, вярвайки, че всичко щеше да завърши добре!
Бяха изминали няколко месеца от нейното раждане, когато алфа Ейдриън бе решил, че малкото кутре ще е в по-добри ръце, ако той директно се грижи за него. Събрал няколко от най-добрите бойци в глутницата, Алфа Ейдриън се насочи към малката къща в покрайнините, решен да убие дъщеря си и нейният съпруг. Кайл бе направил всичко по силите си да измъкне Тиана и детето им на време, ала в борбата нечии ръце бяха бутнали запалените свещи и къщата пламна. Тогава Тиана Сьоренсен загуби всичко. В битката бяха загинали всички, без нея.
Оставяйки я скитаща се напълно сама за следващите три години.
Празна черупка, живееща ден за ден. Предлагаща своите бойни умения срещу заплащане.
Но живееше ли наистина?

tianna sørensen
Wolf-shifter
tianna sørensen
Posts : 70
Върнете се в началото Go down
Пет Ное 25, 2022 10:11 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-