Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Shine bright like a diamond; EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Shine bright like a diamond; EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Shine bright like a diamond; EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Shine bright like a diamond; EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Shine bright like a diamond; EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Shine bright like a diamond; EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Shine bright like a diamond; EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Shine bright like a diamond; EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Shine bright like a diamond; EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy., nybras.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Shine bright like a diamond;

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Ное 27, 2022 5:21 pm
В началото на зимата.

Дребните пъргави стъпки отекваха по скърцащия дървен под. Няколко десетки прокашляния, предшестващи край, ставаха свидетели на началото на нов живот. Изморените, изпити и вече угасващи очи на болните в малката полусъборена лечебница си спомняха за своя първи дъх. Няколко усмивки върху загрубелите кожи на живите мъртъвци пробляснаха в тъмнината, напоена с аромат на нафталин. Тънката фигура на медицинската сестра се промъква пъргаво като лисица измежду съдраните чаршафи. Далеч не толкова фината сянка на нищожеството, наричащо се лекар, бавно и тромаво я следва. Чуват се няколко гнусни подсмърчания, последвани от още по-звучни отхрачвания. Секундите се търкулят в обичайния си протяжен ритъм. Блъскат се в застоялия въздух, опитват се да пробият невидимата завеса. Цари безвремие. Стрелките на часовниците отдавна са спрели. Полепнали са с гъсти паяжини и наслоен прах. Единственият признак на живот се крие в малката стаичка в дъното на коридора и това са крясъците, които раздират мрака. Писъци, последвани от няколко отчетливи проплаквания. Ако се престрашите да погледнете зад завесата, ще видите четири прекрасни очи, които проблясват и носят дъх на надежда. Ала, ще видите обаче и лъжата, скрита зад равнодушните погледи на двамата съюзници.
-Госпожо..искрено съжаляваме, ала едното новородено страда от тежки мозъчни увреждания. Няма никакъв шанс да оцелее.. Съветваме Ви да оставите детето. Ако ли не, Вашият живот, както и този на момиченцето ще се превърнат в истинска агония. Ще изживеете Ада на земята.
Едва няколко секунди време са нужни, за да зачеркнеш детето си. Да подпишеш смъртната му присъда. Да повярваш в лъжа, която единствено тежи на съвестта.
Майката никога повече не вижда дъщеря си. Съдбата й е предначертана от злостните планове на двамата подкупни лекари. Веднага след ражданието Лина бива продадена на търговци в Евилон. Семейството се занимава с търговия на бижута и е едно от най-прочутите. Животът на новороденото струва точно три златни гроша. И нито грам повече.
Името, което ѝ е дадено тогава е Chloé Fabian.

Първата снежинка падна.
В средата на зимата.
- Клоуи! Концентрирай се, дявол да те вземе! След няколко минути е твой ред! Завържи цвичките на скапана хубава панделка, излез и танцувай, проклетнице!
Плътният мъжки глас разтриса цялата зала. Зала е твърде силно казано. Всеки ден момичето упражняваше движенията си в лъскавата празна зала, погнусена от собственото си съществуване.От сутрин до вечер бе отдадена с цялото си същество на балета. Сърцето й биеше толкова пъти, колкото се завърташе последователно. Вдишваше толкова дълбоко, колкото високо успяваше да скочи. Всяка вечер заспиваше с болките в глезените и коленете, ала с усмивка. Усмивка, която криеше от всеки. Единственият й наблюдател бе Ричи. Черният пес, който неотлъчно следваше тъмнокосата красавица.

Без начало и с неизвестен край, зимата продължи.
"Не знам дали има точно определения за болката отляво, но всеки път, в който падне снежинка върху земята, сърцето ми се разбива."
Все още е зима.
И боли.

Началото на слънчогледовото лято.
Когато не боли.
Всяка зима има своя край. И най-лютата, празната и сивата. И тогава идва лятото. Светло, топло и свободно.
Лятото за Клоуи, или Олина (пазител) Бернал (благословен), както тя сама избра, дойде на 17 годишна възраст, когато се откъсна от семейството, към което никога не усети, че принадлежи. Взе обаче нещо за спомен. Нещо скъпо, бляскаво и такова, което щеше да накара баща ѝ да полудее.
Слънчогледите оживяха преди година, когато кракът ѝ за пръв път стъпи в свободна земя, а очите ѝ срещнаха огъня.
Olina /Lina/ Bernal. | 23 y.o.  | human | fc: Inbar Lavi.
#8549
Lina.
Human
Lina.
Posts : 3
Върнете се в началото Go down
Нед Ное 27, 2022 5:22 pm
моля името ми да бъде променено на Lina. :)
Lina.
Human
Lina.
Posts : 3
Върнете се в началото Go down
Нед Ное 27, 2022 9:58 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-