Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
The need to know EmptyСря 7 Юни 2023 - 13:25 by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
The need to know EmptyПет 2 Юни 2023 - 21:26 by - luca -

» Новини
The need to know EmptyЧет 1 Юни 2023 - 14:34 by - luca -

» Важни съобщения
The need to know EmptyСря 31 Май 2023 - 17:45 by - luca -

» Запазете своя лик
The need to know EmptyСря 31 Май 2023 - 14:06 by - luca -

» Вземете готов герой
The need to know EmptyЧет 25 Май 2023 - 17:55 by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
The need to know EmptyВто 23 Май 2023 - 21:11 by lisette abernathy.

» vices & prices.
The need to know EmptyВто 23 Май 2023 - 14:49 by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
The need to know EmptyСъб 20 Май 2023 - 23:40 by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, Aeneas;, alasdain ghreidheir., Insignia., Julianna Doyle

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед 26 Фев 2023 - 23:25

Вто 29 Ное 2022 - 22:24
- Sabrina CarpenterSalette Cartens
24Shifters(lioness)|| Vex's consort
The need to know
 Плътните ѝ устни трепваха при всяка изречена дума. По повърхността им не бе останала дори капка кръв. Млечнобялата кожа, покриваща лицето и ръцете ѝ, изглеждаше порцеланова под флуоресцентната светлина на лампите. Червенокосата коса падаше свободно върху раменете ѝ на леки вълни, лишена от живот, суха като слама. Маслиново зелените ѝ очи блуждаеха по празните стени, попаднали в трапа на лудостта. Така щеше да запомни майка си. Това бе последният път, в който я видя преди да избяга от нея, заради онази скапани разбирания, който имаше. Повече дори не помисли за нея...

Салет приличаше на майка си. Може би единствената разлика бе в цвета на косата им, но всички останали черти бяха наследени от младата жена. Момичето седеше върху плота в кухнята и наблюдаваше пламъка на запалката. Студеният въздух пропълзяваше по оголената кожа на краката ѝ - там, където старата тениска на брат ѝ не можеше да я прикрие. Понякога поставяше ръката си над пламъка и я задържаше, докато не усети как кожата започва да изгаря и болката ставаше непоносима. Животът ѝ представляваше нестихваща последица от събития, които в един момент престанаха да ѝ правят впечатление. Вътре в себе си Салет бе побрала толкова много информация, от която би могла да се напише книга. Литературата обаче съвсем не я влечеше, макар като малка да бе ненадмината в любопитството си . Разбира се, след всичко това вече нямаше никакво значение.
Фактът, че брат ѝ я бе изоставил да се справя сама с всичко, дори и майка им преди тя самата да изчезне или, че малко след това майка ѝ окончателно изгуби разсъдъка си и бе решила да ги домъкне тук. Картес никога не сподели, че сърцето ѝ вече бе разбивано. А нима когато майка ѝ нямаше имаше на кого да спорели. Единствено се чувстваше себе си, когато не бе в това човешко тяло, но едва ли това имаше значение за някой друг освен за нея самата. Разбира се до момента, в който не срещна Него. Нима щеше да има разлика, ако бе срещнала преди онзи архон, който ѝ бе разбил всички представи за чувствата и емоциите? Или пък щеше да промени всичко? Не знаеше, знаеше че всяко нещо идваше поднесено от Дилук, защото той така е решил. А след като това бе неговото решение, коя бе тя да го оспори?  Просто поредния зооморф във Валон.  Салет преди него  бе спряла да  вярва, че съществува по-различно чувство от апатия. Бе свикнала с нея. Чувстваше се мъртва отвътре преди дори да бе започнала да живее. Тази студенина, която лъхаше от нея, отблъскваше хората и затова рядко можеше да задържи една връзка повече от седмица. Всички освен  Векс. Най-лошото бе, че създаваше погрешно впечатление с крехкото си телце и влажен поглед. Приемаха я за ангел, когато бе просто обвивка. В същност имаше ли значение? Да вече имаше значение, от онзи ден, в който започна всичко.
.
Salette
Consort
Salette
Posts : 449
Върнете се в началото Go down
Вто 29 Ное 2022 - 22:30
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-