Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Just a regular day or maybe not so regular EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Just a regular day or maybe not so regular EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Just a regular day or maybe not so regular EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Just a regular day or maybe not so regular EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Just a regular day or maybe not so regular EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Just a regular day or maybe not so regular EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Just a regular day or maybe not so regular EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Just a regular day or maybe not so regular EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Just a regular day or maybe not so regular EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, Insignia., Julianna Doyle, lisette abernathy., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Just a regular day or maybe not so regular

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Дек 16, 2022 12:24 am
INORA never tell her last name
DAEMON
New Day
Инора беше същинско демонче с ангелко лице, способно да залъже всеки само с усмивката си, но  често се чувстваше прекалено сама и изолирана дори в собственото си семейство, дори не знаеше, защо все още седеше с тези същества. Колкото повече се опитваше да изгради някаква връзка с майка си, толкова повече сякаш тя я отблъскваше от себе си. Нима това беше част от същността на това, което бе? Може би и цялото отблъскване, успяваше да я направи такава каквато бе в този момент. Факта, че не бе желана от „баща си“ – трудно би го нарекла баща, защото той не бе такъв и тя ясно осъзнаваше това. Създавайки едно неукротимо същество, което създаваше повече главоболия от колкото каквото и да е било друго. Вероятно, ако не бе чара ѝ никога нямаше да успее да се измъкне от поредната неприятност, защото единственото, което получаваше от така нареченото си семейство, бе игнор. Никой от тях не се интересуваше, на кого или как Инора създаваше проблеми и главоболия, никой не се интересуваше от факта, че на моменти бе способна да излезе извън контрол. Факта, че всички я отритваха в този дом, бе достатъчен, за да я превърнат в проблемното дете. Имаше моменти, в който „баща й“ не разговаряше със седмици, след поредната каша, която надробеше. Просто защото майка ѝ бе допуснала грешка. Понякога се чудеше, дали ако не бе наследила баща си, нещата нямаше да са по – добри, искаше ѝ се да бе така. Дори не го познаваше, а нима можеше да го познава? При положение, че Лентър, често наричаше майка ѝ прелюбодейка. Истина, която не можеше да бъде скрита, не и с това, че детето бе върнато в семейството ѝ, след като тя се бе опитала да я даде на истинския ѝ баща. Но по очевидни причини, проличавайки си какво в действителност бе наследила Инора, нещата не се бяха развили по начина, по който майка ѝ бе очаквала.
Макар, че колкото ѝ главоболия да създаваше и колкото и каши да замесваше в края на деня, все бе невинната. До онзи ден, в който сякаш живота ѝ пое в коренно различна неочаквана посока. Беше прекалено късно, поредната вечер, в която Инора закъсняваше, след поредната каша, която бе създала, чудейки се как щеше да обясни, когато се прибере у дома.
Само, че…
Това не се случи, Лентър я посрещна на вратата, очевидно вече знаещ какво бе забъркала, поредния демон- предател.. Мразеше когато правеха така. Но очевидно този път проблемите с него нямаше да закъснеят. Дори и да бе понечила да каже каквото ѝ да е било, момичето нямаше необходимото време, за да се случи това. Лентър бе сякаш прекалено бърз и премислен във всяко едно свое действие, а Инора нямаше никакво време за каквато и да е било реакция от нейна страна, мъжът просто я завлече след себе си, обвил пръстите си около китката ѝ. Мълчеше, а мълчанието му само ѝ единствено означаваше, че нямаше да последва нищичко добро. Нима толкова малко наистина означаваше за това семейство? Нима наистина бе способен да я нарани, само защото не бе негово дете? Толкова ли омраза се таеше в него? Отговора бе прекалено прост, нямаше две мнения по този въпрос. Но тя все се надяваше, че просто щеше да я накаже, да я смъмри, но в този случай не бе така. Беше я отвел прекалено далеч от дома, беше прекалено тъмно, достатъчно тихо, сякаш до преди момент, само стъпките и забързаното дишане можеше да бъде чуто.
В един момент, просто спря, момент, същия в който гърба на Инора се запозна с седящото в близост дърво. Не знаеше какво можеше да очаква, за първи път се почувства някак безпомощна, макар и по природа никога да не бе била такава.
 -Това ще е последното нещо, което ще видиш, Инора. Вярвам, че самата ти ще се почувстваш далеч по – добре, от този свят. – думите му, единствените думи, преди да реагира, единствените думи, с който той просто сякаш оповестяваше края ѝ, сякаш не искаше да я накаже, а щеше да я отърве от мъките ѝ, единственото нещо, което не бе очаквала. Последното нещо, което щеше да я сполети. Закъсняло вероятно, но колкото и да бе гаден животът, тя толкова по- малко искаше да се лиши от него. Искаше да се бори с това, но сякаш нямаше сили.
Затвори очи, сякаш не искаше да вижда това, което се очакваше да види. Само за секунда, дали и толкова имаше? Вероятно не.
Но в края на целия цирк, който мъжът бе създал, Инора видя само едно – единствено нещо – него.
А промяната в живота ѝ.. тя не закъсня.
Ден, толкова бе нужен това да се случи.
Daemon||Dae consort Aslıhan Malbora 17y.o
「R」
Inora.
Consort
Inora.
Posts : 605
Върнете се в началото Go down
Пет Дек 16, 2022 12:31 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-