Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
А. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
А. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
А. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
А. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
А. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
А. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
А. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
А. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
А. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

.adorel, idril, Insignia., lisette abernathy., nybras.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Съб Дек 24, 2022 9:33 pm
А. 28e49765f0459e96e597df8e49fc4ccd3e05b05f
Jamie Dornan; Human; 32


Алексей.
Познанието е присъда.
Отрова, която обсебва повече от това да виждаш само отражението, но не и детайлите на една тайна. Ако терзанията, прекарани в чудене, са крачката пред Лудостта, то знанието е самата лудост. Понякога то се оказва крайно ненужно. Противно на масовото убеждение, че един човек е толкова по-умен, колкото повече тайни знае за света, аз съм категоричен, че знанието е мъдрост, а мъдростта присъда.
Това ме кара да се замисля дали всъщност искам да знам всичко от живота. Защото алгоритъмът на битието е като хазартна игра. Зад всяко наше решение може да се крие победа или загуба. Затова си мисля, че за да оцени светът около себе си човек трябва да е претърпял банкрут. Да няма нищо, да не може и да вземе нищо назаем – да е сам, с празен джоб, скъсан, без изход, отчаян и приключил. В играта.
Досаден навик е да обмислям  и анализирам всичко. Това ме прави съответно мълчалив. В днешното механизирано време, мозъкът ми се беше разгадал правилната формула за оцеляване. След като на 14-годишна възраст останах на улицата, часовниковият механизъм беше спасил живота ми. Научи ме да мамя, да крада, научи острия ми темперамент на хладнокръвие. Научи ме да заспивам спокойно дори след като съм убил.
През всичките тези години разбрах как да чета хората, понякога тази опция помагаше в работата ми, друг път я използвах просто да разсея надвисналия облак от формули в ума ми.
Все още, обаче, в гърдите ми има тупкаща бомба, а не кротък механизъм. За сега. Работя по отстраняване на дефекта, а морфина, който често инжектирам между кокалчетата на стиснатите ми юмруци, за сега помага.
Нека си представим, че може да избираме сънищата си. Ако това беше възможно, естествено, човек би сбъднал всичките си мечти. Чрез магията на сънищата ще изпита всеки вид удоволствие и няколко вечери по-късно ще си каже, че всичко това е било доста хубаво.
Сега, нека си представим изненадата да сънуваме сънища, които не са под наш контрол. Да сънуваме сън, в който не знаем какво би се случило. Тогава съзнанието ни ще се чувства все по-приключенски настроено. И в тази игра на хазарт, умът ни ще залага все повече на сънищата. Така в крайна сметка ще се окажете в сън за най-силно желания момент. Но ако се събудите от тази илюзия, ще разберете, че черното означава бяло, че ние сме другите, а животът е смърт.
Ще имате възможността да усетиш себе си не като странник в света, а като присъствие, което е в пробация на този свят. Не като нещо, което е дошло тук от случайност – ще почувствате собственото си съществуване като нещо абсолютно фундаментално.
Това, което сме всъщност в основата си – дълбоко, дълбоко в нас, е просто тъканта и структурата на самото съществуване.
И ако човек премине логически през споменатата центрофуга на разсъждения, то несъмнено би се появило съмнението какво изобщо означава човешкото съществуване. У бедните, неподготвени умове тези размисли ще предизвикат или остра болка, каквато те кара да си поемеш едва-едва нова глътка въздух, или тъпа – болезнена, ритмична и пулсираща. Първата оставя след себе си пререзни рани, а втората – навехнати и посинени места, които, обаче, времето не успява да излекува.
Обзема ме истински чистосърдечен гняв. Когато „бедният ми и неподготвен ум“ започва да обмисля всичко това. И рафинирано чувство за отмъщение натежава у мен.
Guest
Гост
avatar
Върнете се в началото Go down
Съб Дек 24, 2022 9:50 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
Желаеете ли да Ви променя името?
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Съб Дек 24, 2022 9:53 pm
Да, благодаря - нека бъде:
Алексей.
Guest
Гост
avatar
Върнете се в началото Go down
Съб Дек 24, 2022 9:54 pm
Change
Името е сменено!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Съб Май 13, 2023 11:12 am
Deleted
Героят е изтрит по молба на автора му.
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-