Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Ready! Set! Go! Game on! EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Ready! Set! Go! Game on! EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Ready! Set! Go! Game on! EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Ready! Set! Go! Game on! EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Ready! Set! Go! Game on! EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Ready! Set! Go! Game on! EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Ready! Set! Go! Game on! EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Ready! Set! Go! Game on! EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Ready! Set! Go! Game on! EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, lisette abernathy., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Ready! Set! Go! Game on!

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Яну 22, 2023 12:08 am
She Wolf Scylla
Name: Scylla Scull
Age: 20 YO
Race: Wolf-shifter
Occupation: Pro-gamer
Face Claim: Alba Baptista
History
Клик! Клик! Тап! Тап!
Чифт пъргави ръце пърхаха по клавиатурата и мишката, произвеждайки ритмично почукване, звуците на което звучаха прекалено близко до оживена симфония. Екранът блесна с ярка светлина! К.О. (knock out) се изписа с огромни червени букви, в италик. Противникът, на забавен каданс, с монохромно оцветяване, падна върху покритата с кръв земя.
„Ха-Ха“ изкуска се Скила, докато вдигаше ръката си, за да вземе електронната цигара, висяща в ъгъла на устата ѝ. Сребристобелият дим вече беше оформил дълги нишки, висящи във въздуха, но девойката продължи с работата си, размахвайки мишката си и удряйки клавиатурата, без да се разсейва дори за миг. Извадената цигара бързо спря да произвежда задушаващия дим, поставена в стойка с ексцентрична форма непосредствено близо до екрана, а ръката на Скила полетя обратно към клавиатурата. И точно когато се канеше да каже няколко думи на опонента си, вратата на стаята ѝ внезапно се отвори с гръм и трясък.
Скила не обърна главата си, защото беше чакала от известно време това. Просто спокойно и кротко каза „Тук?“
„Тук.“ – съотборникът ѝ също отговори с една дума.
„Тогава да вървим“ – с това Скила отхвърли искането на опонента си за нов дуел и внимателно излезе от акаунта си. Запъти се към вратата, като на излизане грабна от закачалката за дрехи синьо яке с черен надпис, който гласеше „Riot Era” – името на гилдията и глутницата, към която принадлежи.
Нощта вече бе потъмняла значително, но светлините на огромната сграда, седалището на тяхната глутница, в цветния квартал Ваурора, все още светеха ярко. Скила и съотборникът ѝ излязоха от стаята и тръгнаха чак до края на коридора. Там, където се намираше просторна конферентна зала. Една от стените беше покрита от тавана та чак до пода с дигитални дисплеи. Показваха класацията на различните игри, където отборът ѝ се подвизаваше и различните статистики.
Класация в DOTA – 3-то място;
Класация в S4 – 6-то място;
Класация в CF – 10-то място;
Класация в Glory – 2-ро място;
Все далеч от първото място, така желано. За отбор състоящ се от професионални играчи, който веднъж беше спечелил три последователни шампионски титли в лигата и пет в CF, този резултат беше особено болезнен за очите. Висеше ярко и крещящо на стената, сякаш безсърдечно се подиграваше на всички.
Но противно на очаквания атмосферата в стаята не беше тежка. Напротив, беше някак оживена. Всички членове на „Riot Era” бяха събрани около един човек, сякаш бяха звезди около луната. Повечето от тях не реагираха на пристигането на Скила, а онези, които го направиха, бързо я заляха с изражение на студенина и подигравка. Я защото беше единствената жена в отбора, я защото не приемаха, че тя може да е Бета и евентуална следваща Алфа, ако само реши да предизвика сегашният им лидер на двубой в играта.
„Скила, гилдията вече реши. Новото ни попълнение, Лиан, ще поеме твоята позиция на десен фланг. Отсега нататък Лиан ще контролира акаунтите ти „Skull’s Scythe”. – мениджърът, човек на около четиридесет, изрече още с идването ѝ и веднага обърна глава към нея, за да говори. Без такт или предварително предупреждение той я уведоми за това по особено ледено студен начин, сякаш изхвърляше използвана тоалетна хартия.
Съотборникът ѝ понечи да каже нещо, но тя само поклати глава. Беше ѝ ясно, че жените са дискриминирани в тази среда, но вече беше свикнала.
„Хах, сори сладка, че ти взех позицията веднага щом се появих.“ – рече въпросният Лиан, който беше просто някакъв хлапак на има няма петнадесет. А щом той проговори и съотборниците ѝ започнаха да се кискат като ученички, в очакване да избухне и да се развика. Само дето нямаше да я бъде тази.
„Прав сте, Skull’s Scythe ще е много по-подходящ в ръцете на Лиан. Само той може да покаже истинската сила на божественият акаунт.“ – каза преспокойно, което слиса всички.
„Тогава предай паролите си.“ – дори и ако Скила не беше обезпокоена преди, в този момент сърцето ѝ нямаше как да не я заболи. Scylla Scull, Skull’s Scythe, връзката между тези две имена беше очевидна. Това беше името, създадено, когато тя за пръв път влезе в света на онлайн игрите. Име, поставено от баща ѝ. И така повече от 12 години. Този никнейм беше нейн цели дванадесет години. Новачката от тогава беше станала експертът „Енциклопедия“, знаеща толкова много тактики и начини да сразиш опонента си, без да го предвиди; незначителният снайперист се беше превърнал в известеният снейперист бог в CF, S4. Но преди десет години, когато влезе в професионалния кръг, тя подписа бизнес договор с мениджъра и създадоха заедно клуба, прехвърляйки им всички права върху Skull’s Scythe. И от тогава знаеше, че пътищата им един ден ще се разделят. Но не очакваше този ден да е днес.
Пръстите на Скила леко трепнаха. За професионален играч стабилните ръце бяха задължителни. А тя … очевидно вече ветеран имаше огромна, ненадмината умствена сила, но в момента ръцете ѝ трепереха. Встрани съотборникът ѝ извърна глава. Той, левият фланг и другият снайперист, не искаше да гледа тази сцена, но беше безсилен да помогне. Думата на Алфата беше закон, независимо от всичко.
Под погледите на всички, които се радват на нещастието ѝ, Skull’s Scythe, една нищо и никаква си сребристо-бяла карта с изписана една единствена парола, беше предадена на Лиан. Очите му светнаха от алчност и вълнение. „Riot Era” рязко се срина през последните две години, но той доброволно се премести тук единствено защото имаха този върховен акаунт „Skull’s Scythe”. Скила не се представяше добре през последната година и честно избухваше в спорове с клуба. Отказваше да показва лицето си пред света, винаги носеше маска и качулка, за да се скрие когато излизаха на арената пред всичките камери. Криеше своята самоличност, защото беше краен интроверт и предпочиташе да остане анонимна. И точно затова тя беше идеална да бъде сменена, а Лиан имаше сто процентова увереност, че ще я замени.
„Моя!“ – в мига, в който грабна картата, Лиан почувства прилив на вълнение. Но когато се опита да се отдръпне, усети следа от съпротива от страна на Скила. Нежеланието ѝ само го накара да вдигне гордо глава и да се изкиска „Писне како. Погледни ръцете си, треперят! КАк може тези ръце да покажат силата на божественият акаунт? По-добре го остави на мен. Ще се постарая да издигна Skull’s Scythe отново на върха на класацията. Затова защо не се пенсионираш и не си намериш друго за правене в този живот от това да стоиш по цял ден в глупавите игрички?“
Досега Скила се държеше предимно безразлично, като изключим онова нежелание при предаването на картата с паролата за акаунта ѝ. Но след като каза това, Лиан видя остър проблясък в очите на Скила и той откри с ужас, че треперещите ръце на момичето внезапно се стабилизираха.
„Харесва ли ви тази игра?“ — попита внезапно Скила, гледайки право към Лиан.
"Какво?" – Лиан премига срещу ѝ.
"Ако ти харесва, тогава се отнасяйте към всичко това с уважение, а не със самохвалство."
"Какво каза? Какво общо има това с теб?" – изръмжа ѝ Лиан, а тя само се усмихна леко. Момчето изведнъж загуби контрол. В този момент, без да знае защо, той почувства, че е с една глава по-нисък от Скила. Дойде тук, за да я замени, а сега се чувстваше като детенце пред нея. През богинята на К.О. дуелите.
„Грижи се за акаунта ми, докато дойда да си го върна.“ – с това тя само махна вяло с ръка и излезе. Върна се в стаята си и дълго гледаше екрана, разграфен на всичките игри, в които прекарваше времето си. Скръстила ръце пред гърдите си, облегнала се на огромния си стол, гледаше и мислеше. Глутницата ѝ се беше произнесла. Все още беше част от нея като треньор, но се чувстваше не като Бета, а като Омега. Като най-ниското звено.
С леки и плавни движения хвана слушалките си. Затвори очи и ги постави върху ушите си. Намести микрофонът, изпъна гръб и бавно започна да набира нов акаунт. Нова самоличност. Смяна след толкова години. Постави курсора над „Enter” и за пореден път затвори очи, пое си въздух и просто натисна бутона. Това беше последният ден на “Skull’s Scythe” и първият ден на „.ScyllaS.“ със субакаунт „Рибка41“.
Широка усмивка се появи на лицето ѝ щом влезе в играта и погледна опоненти си. Дървета с резачки, каква детска игра щеше да е това само. Намести отново микрофона и се намести удобно на стола си. Размести вратните си мускули и с най-спокойният си тон произнесе единствено.
„Ще започваме ли?“
code by EMME


ScyllaS.
Wolf-shifter
ScyllaS.
Posts : 46
Върнете се в началото Go down
Нед Яну 22, 2023 12:20 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-