Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
blacker than the dead of night.  EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
blacker than the dead of night.  EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
blacker than the dead of night.  EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
blacker than the dead of night.  EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
blacker than the dead of night.  EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
blacker than the dead of night.  EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
blacker than the dead of night.  EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
blacker than the dead of night.  EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
blacker than the dead of night.  EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

blacker than the dead of night.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Съб Яну 28, 2023 10:06 pmMadrigal 'Riga'За нея
История

Мадригал бе излюпена сред камъка и силата на Енрия Амрелия, много след нейният брат. Младият обсидианов дракон познаваше само братската любов, защото почти веднага след излюпването ѝ родителите им бяха нападнати в току-що сформираният Валон и макар и да бяха успели да се защитят, ужасяващото проклятие, което тегнеше над техният род и ято ги бе покосило. Забраната за битка, дори и в случай на самозащита вземаше повече жертви от колкото всяка друга война бе взела преди това. За това редиците им бяха рехави, а в най-добрият случай едва само по едно -две малки дракончета се излюпваха за да изпълват града от камък с рева си. Но Кастелан не бе оставил малката си сестра да усеща липса или самота. Той правеше всичко възможно да изпълва дните ѝ с радост и смях. Дори я бе запознал с любовта на живота ѝ. Драконите нямаха способността на шифтърите да срещат своята "предопределена" половина, но Рига можеше да се закълне, че точно това изпита когато срещна Тристан. Макар и да го бе виждала само в човешката му форма, на късни срещи във Ваурора или закуски във Фаустус, за кратко живота им бе приказка. Всичко бе приказка. Кал бе намерил своята съпруга и им се бе излюпило прекрасно малко момиче, което бяха кръстили Марделия в чест на Мадригал. 
Докато един ден щастливото им съществуване не бе покосено от неочакван обрат на Дилук. Ауриана, Марделия и Мадригал бяха излязли на разходка във Ваурора и бяха атакувани от банда бракониери на шифтъри, очевидно бъркайки техният вид. Хващайки ги в капан драконите нямаха друг избор освен да бягат, но скоро пътя им за бягство бе отсечен. Аура, като майка бе решила да се бие за да спаси нейното малко и Рига, но докато тя успее да прехвърли малката Марделия в ръцете на Мадригал, малкото драконче се бе трансформирало и бе атакувало нападателите заедно с Аура. Проклятието ги посече почти веднага, като мъгла, която се бе спуснала над сцената. Рига едва успя да избяга, знаейки че трябва да съобщи на брат си ужасните новини. Кал бе покосен и гневен, обръщайки своя гняв като неприязън към малката си сестра, макар той самия да знаеше, че тя нямаше какво да стори за да предотврати тази ситуация. Скоро след тази случка, Тристан изчезна мистериозно от живота ѝ и тя бе убедена, че това бе дело на Кал. Единственото, което ги събираше пред последните няколко стотин години беше факта, че бяха открита политическа опозиция срещу забраната и проклятието. 

Детайли

Тристан ще бъде пуснат допълнително като готов герой. 
(Идеята е обсъдена и потвърдена с Дилук)Obsidian dragon
Third age
FC :Hande Erçel
Castellan 'Call"


За него
История

Кастелан бе обикновен дракон, роден в самият край на Втората епоха. Бе горд син, батко и част от неразрушимо семейство. Поне той така си мислеше докато проклятието не покоси родителите му, които трагично си заминаха в младият тогава Валон. Но Дилук го бе дарил с невероятна съпруга - Ауриана, любовта на сестра му Мадригал и по волята на боговете им се беше излюпила и дъщеря, която тай кръсти на любимата си и единствена сестра с името Марделия. Съдбата бе ще щедра с тях до момента, до който не бе. По време на една разходка във Ваурора трите бяха нападнати и съпругата и дъщеря му бяха поразени от проклятието, което тегнеше над техният орляк. 
Гнева и безсилието в него се обърнаха към сестра му, макар и да знаеше, че тя няма вина за случилото се. Той насочи силата си - ментална и психическа срещу системата, която го бе довела до това състояние. Кралица Ониксия и нейното проклятие. В неговото сърце нямаше съмнение, че техният владетел бе изключително способен и Кал нямаше желание да я сваля. Той просто искаше да спре тази ужасна несправедливост, която му бе отнела всичко. 

Детайли

Говори се, че е възможен уреден брак между него и принцеса Валера, но това не е потвърдена от никого информация, а само клюки.
(възможното развитие на този плот е обсъдено и одобрено от Дилук)Obisidian dragon
Second age
FC: Jack Falaheeemme
castellan;
Obsidian Dragon
castellan;
Posts : 95
Върнете се в началото Go down
Съб Яну 28, 2023 10:07 pm
Мадригал е за мен.
.madrigal
Obsidian Dragon
.madrigal
Posts : 12
Върнете се в началото Go down
Съб Яну 28, 2023 11:40 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-