Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
戦士 EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
戦士 EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
戦士 EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
戦士 EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
戦士 EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
戦士 EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
戦士 EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
戦士 EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
戦士 EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy., nybras.

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Пон Яну 30, 2023 6:37 pm

Бавно отворих очи. От телефона ми звучеше приятна мелодийка от опънинга на Jujutsu Kaisen. Бавно се изправих и разтрих очи. Беше от онези утрота. Студено. Минах през банята и тоалетната, а след това облякох едни дънки, бяла тениска и слязох надолу към първият етаж. Баща ми стоеше и четеше вестник, докато майка ми сервираше закуската. Имаше топка с ориз, супа и парче добре изпечена сьомга. Закусих набързо и след това излязох. В гаража ми ме чакаше с отворен капак малката ми Тойотка. Хвърлих един поглед върху тунингованият ми двигател, затворих капака и потеглих. Цял ден се занимавах с доставки от сутринта до към четири след обяд. Прибрах се и вместо да вляза да се изкъпя и да се хвърля на компютъра отидох при баща ми. Разглобяваше една красива Супра. Започнах да я оглеждам, докато стоеше такава красива и величествена, докато не ме цапардоса по врата и ме накара да си работя върху моят проект. Един клиент ми беше докарал Миата. От онези дребните. Беше красива и сладка кола, но се чупеше, като картонена кутия. Продължих да се занимавам с нея. Отне ми доста време и не разбрах кога е станало десет. Щом се прибрах в къщата се оказа, че нашите спят и имах изстинала вечеря на масата. Хапнах на бързо и се качих в стаята си. Прекарах другата част от денонощието в гледане на филмчета и игране на видео игри. Утре беше деня, в който щях да наследя съкровището на семейството ни. Това беше деня, който ме промени. От човек без цел се превърнах в един доста зрял младеж, а това което го промени беше тренировките, който започнах заедно с меча, който наследих.  

Profile Age: 28 years old. / Sex: Male / Race: Human/ Name: Yamamoto Senshi
Character He is a young boy who works in his fathers repair shop. He is a fan of cars and races and owns an old Toyota Corolla AE86
Car He owns a white Toyota Corolla AE86 that he uses to deliver food, when he is not working for his father.
Weapons He has old Katana that is on his stand.
Hobbies He likes video games and loves Cars.
Work Mechanic and Delivery boy
Abilities He is good with cars. Both driving and repairing way.
F/C Yamazaki Kento
Yamamoto
Human
Yamamoto
Върнете се в началото Go down
Вто Яну 31, 2023 9:13 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-