Вход
Latest topics
Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости :: 1 Bot.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy., nybras.
Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm
戦士 |
![]() | ||
侍 Бавно отворих очи. От телефона ми звучеше приятна мелодийка от опънинга на Jujutsu Kaisen. Бавно се изправих и разтрих очи. Беше от онези утрота. Студено. Минах през банята и тоалетната, а след това облякох едни дънки, бяла тениска и слязох надолу към първият етаж. Баща ми стоеше и четеше вестник, докато майка ми сервираше закуската. Имаше топка с ориз, супа и парче добре изпечена сьомга. Закусих набързо и след това излязох. В гаража ми ме чакаше с отворен капак малката ми Тойотка. Хвърлих един поглед върху тунингованият ми двигател, затворих капака и потеглих. Цял ден се занимавах с доставки от сутринта до към четири след обяд. Прибрах се и вместо да вляза да се изкъпя и да се хвърля на компютъра отидох при баща ми. Разглобяваше една красива Супра. Започнах да я оглеждам, докато стоеше такава красива и величествена, докато не ме цапардоса по врата и ме накара да си работя върху моят проект. Един клиент ми беше докарал Миата. От онези дребните. Беше красива и сладка кола, но се чупеше, като картонена кутия. Продължих да се занимавам с нея. Отне ми доста време и не разбрах кога е станало десет. Щом се прибрах в къщата се оказа, че нашите спят и имах изстинала вечеря на масата. Хапнах на бързо и се качих в стаята си. Прекарах другата част от денонощието в гледане на филмчета и игране на видео игри. Утре беше деня, в който щях да наследя съкровището на семейството ни. Това беше деня, който ме промени. От човек без цел се превърнах в един доста зрял младеж, а това което го промени беше тренировките, който започнах заедно с меча, който наследих. Profile Age: 28 years old. / Sex: Male / Race: Human/ Name: Yamamoto Senshi Character He is a young boy who works in his fathers repair shop. He is a fan of cars and races and owns an old Toyota Corolla AE86 Car He owns a white Toyota Corolla AE86 that he uses to deliver food, when he is not working for his father. Weapons He has old Katana that is on his stand. Hobbies He likes video games and loves Cars. Work Mechanic and Delivery boy Abilities He is good with cars. Both driving and repairing way. F/C Yamazaki Kento | Yamamoto Human ![]() Posts : 9 | |
![]() ![]() | ||
![]() | ||
Accepted Добре дошли в света на Авликейн! Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате! | - luca - Admin ![]() Posts : 1791 | |
![]() ![]() |
|
|
» Why don't you be the writer and decide the words I say?
» Новини
» Важни съобщения
» Запазете своя лик
» Вземете готов герой
» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
» vices & prices.
» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.