Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Sunset meet the night  EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Sunset meet the night  EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Sunset meet the night  EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Sunset meet the night  EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Sunset meet the night  EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Sunset meet the night  EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Sunset meet the night  EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Sunset meet the night  EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Sunset meet the night  EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, idril, Insignia., lisette abernathy., nybras., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Sunset meet the night

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Сря Фев 22, 2023 2:17 am

Conrad

Felix Mallard

200 Night Fae
-
Ако се чудите къде да потърсите дори и малко определение за думата „зъл“, а нямате време да посетите библиотеката в Лунатион. То винаги можете да потърсите фея, но не коя да е фея, а една определена такава. Вътрешно чувствайки една празнота, която никога не оправдаваше, а в същото време запълваше с постоянни номера, закачки и някой не много приятни занимания. Празнотата в него най – често се пълнеше с отрицателните емоции на хората, бе прекалено отмъстителен, така че.. това имах предвид със съвета малко по – горе. Ако ви трябва бързо решение и точно определение и сте достатъчно смели, можете да го потърсите, а той.. той ще ви поднесе сладкото отмъщение. От ранна детска възраст харесваше всякакви лъскави и ценни предмети, точно такива, които ако можеха блестяха повече от очите му. Това се разрасна в навик, иначе казано пазете ценните си вещи, нашия Конрад си беше чисто въплъщение на клептоман.
Но сякаш това не бе достатъчно, колкото повече време минаваше, толкова повече не намираше обяснение за малката доза смота в себе си. Искаше нещо ново, нещо което да е достатъчно вълнуващо и да задържи интереса му.
И тогава се сети, онази стая, единствената заключена в дома им. Единствената, в която само майка им посещаваше, а за тях.. тя бе тема табу. Бе забранено да влизат там, бе забранено дори да я споменават. На няколко пъти бе чул и майка си да плаче затворена в нея.
Това бе новата му цел, мястото, което искаше да разгадае.
Отне му достатъчно време, за да открие начин да се промъкне, но успя. Не бе хванат, но бе достатъчно изумен какво съдържаше онази стая. Не помнеше да е имало момиче в домът им. Не помнеше да е споменавано някога. А може би и за това бе забранена. Любопитството в него стана все по – силно, искаше да разбере повече. И както вероятно се досещате сами, прекара няколко седмици, за да намери отговори. Име. Сякаш в онзи момент, в който се чувстваше най – в задънена улица го откри. Добре, че не се бе отказал.
Но въпросите си оставаха все там в съзнанието му. Какво знаеше просто име, че бе съществувала тук или не бе точно? А имаше толкова още. Но и за това намери решение, бе прекалено умен и прецизен в замислите си, така и успя в един прекрасен ден, в който най – малко майка му очакваше да я изиграе. Успя да я притисне до толкова, че да разбере, кое бе това момиче, да разбере какво се бе случило с нея.
Но дали знаеше достатъчно. В първия момент бе шокиран, братята му имаха сестра, той имаше сестра близначка. Отведена от проклетия им баща, който в края бе изчезнал. Мразеше този ангел тогава, а сега.. сега още повече и сякаш отмъстителната частица живееща в него искаше своето отмъщение.
Да намери сестра си, да я върне в дома им и да се отърве от баща им.
Толкова ли много искаше. Бе прекарал прекалено дълго време в кроене на планове, в обмисляне на ситуации, как щеше да е най – добре да постъпи, как щеше да измъкне сестра си невредима. Точно като котка дебнеща мишка, Конард бе успял да скрои своя перфектно изпипан план.
Който след месеци превърна в действия, появявайки се в онзи дом, карайки баща му да танцува до несвяст. Задавайки си въпроса вътрешно, защо Амброзия никога не бе предприела нищо, А отговорите.. получи не закъснели малко след като я видя. Объркана и достатъчно недоверчива, но в онзи миг, в който срещна очите на близначката си, сякаш знаеше, че тя щеше да му се довери; рано или късно.
В първия момент не бе сигурен, но ръката която подаде към нея в онзи момент седеше там, някъде между двама им, не бе сигурен дали щеше да я поеме в своята и да му позволи да я измъкне. Знаеше ли наистина колко време я бе държал така? А как точно щеше да се отрази на самата нея светът навън? Нямаше отговори на тези въпроси, но чакаше търпеливо, докато сестра му не реши очевидно да му довери и не положи длан в неговата.
Време имаше да научи всичко, но нямаше търпение да я изкара от там, нещо в него яростно се зараждаше при мисълта, че тя бе прекарала живота си на това място, а самия той нетърпелив я изкара от онази тясна малка стая наподобяваща килер, а нима не бе точно такъв. Обърканото изражение на Амброзия сякаш обърка и самия него, но искаше да я махне от тази къща колкото се може по – скоро, а време за обяснение имаше достатъчно.

TL; DR: Конрад е малко коварен като всяка фея на нощта, но с тази му страна не се сблъскват братята и сестра му. Случайно научава, че има близначка, и изиграва майка си така, че тя да му разкрие информацията за нея. Хваща в капана на музиката си баща им, принуждавайки го да затанцува и доброволно да му предаде Амброзия, която му дава прякора "Starboy".

Ambrosia

Deva Cassel

200  sunset fae
-
Фея, но не чистокръвна, баща й бе ангел, но вътрешно Амброзия се радваше, че не бе наследила нищо от него. Може би някоя и друга черта на лицето, но освен кръвта му течаща във вените ѝ – нямаше нищо общо с него.
Неговото лице и четирите стени, това виждаше, а деня се сливаше с нощта- колко години вече? Имаше ли дори някакъв спомен? Но нима момичето знаеше изобщо нещо за светът навън, чуваше някоя и друга дума, ако баща й разговаряше с някого и това бе всичко. Амброзия дори не знаеше, какво действителност можеше. Но това бе в следствие, освен на това, че не знаеше какво е, но и на това, че баща й никога не бе споменал какво можеше. А и дали самия той знаеше? Знаеше ли какво можеше да стори дъщеря му, вероятно. Но никога нямаше да й го позволи. Защото? Защото я искаше под собствения си контрол. Това момиче нямаше да се превърне в братята си, а той щеше да има винаги някой у дома до себе си. Тя на свои ред не задаваше въпроси, защото знаеше, че дори и да ги зададе отговор нямаше да получи, а вероятно накрая щеше да й отнеме и малката светлинка която имаше около себе си.
А ние не можехме да очакваме нищо от същество, което не знаеше собствените си способности, не ги познаваше, а дори и да се случеше нещо инцидентно, тя го оправдаваше с един прост сън, сън от, който накрая се будеше. Будеше се и отново виждаше малкото прозорче и дневната светлина, но външния свят бе забранен за нея. Макар и не веднъж да бе пробвала да накара баща си да я изведен, това не се случваше, а той се вбесяваше изкарвайки си го на нея. За това и надеждата да види този свят в края умря.

Но.. винаги имаше едно но, Дилук имаше други планове, които нямаха нищо общо с тези на баща ѝ. Нямаха нищо общо с това да продължи сред тези четири стени.
Не разбра какво се случи, не разбра защото онази врата винаги бе заключена.
Не осъзна, какво бе чула, докато именно на заключената врата; бравата не бе натисната, а светлината пропусната вътре не заслепи очите й, беше някак дори болезнено, докато в един момент очите ѝ не привикнаха със светлината. И тогава го видя.
Нейното спасение, онези блещукащи очи. Нейната друга половина, а една част за първи път се почувства цяла в нея. Сякаш бе парченце от пъзел, който сам се бе наредил, докато се взираше в очите на брат ѝ.

TL;DR: Бащата на Амброзия е ангел, който е взел участие във Великата война, а днес се опитва да изкупи греха си. Има четири деца от фея, но избира да отгледа само Амброзия, а за най-малкия си син дори не подозира. Държи Амброзия под ключ от деня, в който я взима при себе си, до деня, в който Конрад не я спасява.
♥

П.С.
wink, wink, mister starboy

ambrosia
Dusk-fae
ambrosia
Posts : 329
Върнете се в началото Go down
Сря Фев 22, 2023 9:10 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-