Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
poisonous flowers taste the sweetest. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

poisonous flowers taste the sweetest.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Фев 26, 2023 1:44 pm
nightshade.

He used to call me poison, Like I was poison ivy. I could've died right then, 'Cause he was right beside me. Jim raised me up, He hurt me but it felt like true love, Jim taught me that Loving him was never enough...


Oleander Holloway
(also known as Olly)
Twilight Fae
Master of Feasts


Майсторът на Пировете, Олеандър, се бе появил буквално от нищото - феите, които го отгледаха, го намериха в хралупата на едно дърво. Затова му дадоха и тази фамилия. A името му дадоха по една проста причина - че по мъничкото му телце току-що беше разцъфнал първият стрък олеандър… Красиво цвете, но отровно.

Още по времето на кралица Маб Олеандър бе започнал да си проправя път нагоре в йерархията. Казваха, че беше неин любовник, нa което Олеандър се усмихваше и многозначително казваше, че кралицата просто харесва компанията му и го намира за забавен. Не беше лъжа (очевидно) - макар и чашата рядко да напускаше ръката му, а настроенията му да се променяха като нюансите на небето по залез, Олеандър най-често беше весел, приятен и с отлично чувство за хумор, дори и спрямо самия себе си.
Когато не беше весел, беше мрачен и циничен, с неприятната склонност да казва най-неприятните истини по най-болезнения възможен начин, само за да причини болка. А когато не беше и такъв, беше обладаван от една всепоглъщаща ярост, която връхлиташе досущ като лятна буря. И, слава на боговете, също толкова бързо си отиваше.
Някои от по-старите родове в двора гледаха на него като на изтърсак, който нямаше място сред тях. Олеандър понасяше това, макар и не без скандали - фея беше, все пак.
Но тъй като го биваше ужасно много в това да организира пирове, празници и всякакъв род вакханалии, в крайна сметка му свикнаха и го оставиха да се издигне до ранга майстор на Пировете. След като кралицата бе убита от единия си син, а другият бе заел мястото й, половината двор очакваха Олеандър да изхвърчи, но за тяхна изненада той запази мястото си и сякаш дори по-стабилно се вкорени на него.

Олеандър, дълбоко в черното си сърце, имаше една мечта - да остави завет. Искаше неговата родова линия да продължи дълго след него, също като тази на Грейдеър. A как щеше да го постигне… Само Дилук знаеше.


Феическото в него се изразява в няколко неща. Първо, че ръцете и гърба му са опасани с клони и цветове на олеандър, а второ - че косата и очите му имат свойството да променят цвета си. Има три основни “варианта" - белокос с люлякови очи, със златисто руси коси и нежни сини очи, и с тъмнокафяви коса и очи. Tази промяна е оптическа илюзия, игра със светлината, и само една от трите форми е истинската. Никой обаче не знае коя е, включително и самият Олеандър.

Има някаква закономерност между това как изглежда и чертите на характера на Олеандър, които са по-изявени в дадения момент, но досега още никой не я е разбрал.
NC


Oleander
Twilight-fae
Oleander
Posts : 204
Върнете се в началото Go down
Нед Фев 26, 2023 2:04 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-