Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Новини
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyYesterday at 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Отсъствия
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyВто Май 30, 2023 4:53 pm by selene winter

» Вземете готов герой
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

» Your charisma draws me in with every word
my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude EmptyПет Май 19, 2023 6:48 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

.adorel, .neron, lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

my alone feels so good, I'll only have you if you're sweeter than my solitude

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Мар 05, 2023 10:51 am


Marioria Lilike Báthory
18
Pure blood fae of the night
Anya Taylor Joe

*Marioria (means a sea of the misery) Lilike (means flower lilly) Báthory (means hero/ine)
*has ADHD, paranoia, borderline personality disorder, anxiety, panic attacks, obsession and OCD
*narcistic introvert
*control freak
*her eyes looks like cats under sunlight; her tears looks like dark lilies; birthmark in the form of new moon which sparkles from water
*loves mysteries and dark magical objects

Тя бе две коренно различни личностни в една. Но не тук изобщо не ставаше въпрос за раздвоение на личността или някакъв друг вид психични проблеми. Не тук беше нещо съвсем различно. Нещо много по-опасно от лудостта. Всъщност не си мислете че тя не присъстваше, напротив, беше в толкова големи размери, но беше премесена с толкова много други неща, че човек не знаеше от къде всъкност идваше основният проблем.
Всъщност може би точно най-големият проблем беше самото съществуване на Мариория.
Русокоската беше много добър манитулатор. Изглеждаше като неземен ангел с тези свои дълги и буйни руси коси и невероятни сини очи, в които спокойно можеше да се изгубиш, и прекрасна лъжлива, мила усмивка, но под красивата си външност криеше истински демон, който е по-добре никога да не срещаш, или ако го сториш ще искаш да се отървеш по-бързо и да избягаш колкото се може по-надалеч, само и само тя да не е около теб.
Можеше да бъде толкова много неща:
-най-голямото ти щастие и най-голямото нещастие
-най-добрият ти приятел и най-злият ти враг
-най-милото, същество, раждано някога на тази Вселена
-най-мразещият и завистлив човек, който някога сте виждали
-най-чистият
-най-злобният човек
-човек, пред който ти се искра да разкриеш душата си и всяка своя най-пазена тайна
-човек, който ще я използва по всеки възможен начин срещу теб, само за да те нарани.
А и колко лош трябваше да бъдеш наистина, за да се зарадваш, когато разбереш че родителите ти са вече мъртви и да си мислиш че това е един от най-щастливите дни от живота ти досега. А в следващият момент да плачеш заради същото нещо неудържимо, но само 1 час по-късно да се смееш и да отидеш на парти.
Момичето използваше своята външност, напомняща за едно наивно и мило момиче, което би харесвало всички и всичко, което сигурно е по-чисто и от утринна роса, за да заблуждава всеки, който по някакъв повод се е докоснал до нея. Но това за нейно огромно съжаление не продължаваше вечно, колкото и да `и се искаше и рано или късно маската `и падаше. И „красивият `и идеализиран” образ се разбиваше на пух и прах.
Тогава на преден план излизаше истинското ѝ аз, искащо да има всичко, което другите имат, независимо дали `и трябва или не и колко е важно за останалите. Тя просто трябваше да го има. Искаше всичко само и единствено за себе си, и беше готова да си го вземе, колкото и трудно да беше и през когото и да трябваше да премине. И най-жалкото беше че всеки път, когато „откраднеше” нещо от някого, то вече не `и се струваше толкова хубаво и вече не го искаше, но въпреки това се радваше на поредната си победа, макар и с всяка следваща да оставаше все по-самотна, защото почти нямаше приятели, а дори и малкото,които имаше в момента скоро щяха да я напуснат, просто защото беше нетърпима и твърде коварна. Но и защото освен всичко това имаше твърде много проблеми.
Момичето искаше да контролира всичко до най-малката подробност, но това беше трудно дори за самата нея, особено когато сменяше настроенията си твърде често. Когато в рамките на само час можеше да плаче, да се смее и да се страхува без истинска реална причина.
Когато не можеше да контролира ситуацията около себе си можеше дори да получи паник атака, поради липсата на контрол.
Освен всичко това, когато остави даден свой предмет на едно място, ако някой го преместеше дори с милиметър, полудяваше и искаше да съсипе този "беден и съгрешил" човек от лицето на Земята.
Всичко това я превръщаше човек, който много лесно се обсебваше от друго същество или предмет и когато това се случеше никога не завършваше щастливо.
Но нека да бъдем реалисти, няма как животът ти да е лесен, когато си егоист, манипулащ всички около себе си и който иска да контролира всяка секунда на тази планета за своя изгода, и който на всичкото отгоре имаше психични проблеми. Но най-забавното в случая беше че освен всичко това всяка социална активност с повече хора я стресираше, защото колкото и да не ѝ личеше особено беше освен всичко друго, но и интроверт, макар и никога никой да не ѝ вярваше, когато го споменеше.

marioria
Night-fae
marioria
Posts : 88
Върнете се в началото Go down
Нед Мар 05, 2023 2:25 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1788
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-