Вход
Latest topics
Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 91 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 88 Гости .adorel, aleksander kalyazin., Catalin.
Най-много потребители онлайн: 302, на Сря Ное 20, 2024 12:08 pm
he felt so awfully old and worn, and so young all at once, raw as a wound. |
Сря Окт 02, 2024 10:41 pm | ||
UNBROKENОткъси от дневника на неизвестен еварим “Намерих дневниците на прадядо си и най-сетне открих онова, което мама и татко толкова усърдно криеха от мен. С причина винаги са ни мразели - родът на майка е покварен. Създали сме чудовище. Намерих координатите на тайника, в който прядядо го е скрил в опит той и целият останал свят да го забравят.” “Знам, че не трябва, но ходя и го гледам. Не мога да отвърна очи. Видът му ме преследва и в сънищата ми. Дори и изсъхнал, виждам лицето на прадядо си в него. Какво ли ще стане, ако му дам да пие кръв? ” “Реших го. Не мога да живея със себе си повече - нито мога да ям, нито мога да спя… Ако никога повече не пиша в този дневник, той сигурно ме е убил. И няма да има разлика, защото аз вече нямам живот. Вината за всичко това е пропила всяка минута от живота ми.” “Ще ме преследва вечно викът, който чудовището нададе, когато оживя отново, когато разбра колко дълго време е бил затворен. Не мога да спра да виждам лицето му. Никога няма да мога да забравя какво беше усещането толкова древно създание да се метне в краката ми и да ми се врече във вярност. Но аз не я искам. Нямам нужда от нея. Дадох му живота обратно, но не искам нищо повече. Не мисля, че имам право. Не искам и да го виждам. Ако някога ме убие, търсете Октавиан.” Преди около сто години, полицейско управление във Фаустус - Господин… Стронг, нали така? Сайлъс кимна. - Виждам, че академията ви е дала добри оценки във всички дисциплини, но… Доколкото разбирам, вие сте вампир. Не смятате ли, че това донякъде си противоречи с желаната от вас позиция?” - Не сте първият, който пита. Очевидно не смятам, щом съм тук, и очевидно и други са на моето мнение, щом са ме допуснали. - Все факти, господин Стронг. И все пак… Как бяхте превърнат, ако не е тайна? - Това е лична информация, за която предпочитам да не говоря.- Мъжът срещу него повдигна вежда, и Сайлъс въздъхна и добави.- Вижте, не желая да говоря за това, но мисля, че ви е достатъчно да ви уверя, че не е било по мое желание.[/b] По погледа на евентуалния му бъдещ началник - шифтър-вълк на средна възраст, ясно си личеше, че не бе достатъчно. Донякъде Сайлъс го разбираше, предвид особените отношения на двата им вида. И все пак… - Нека ви дам моята гледна точка. От самото си появяване на този свят, - нарочно избегна думата раждане, защото такова не бе имал. - Аз съм закърмен с мисълта, че трябва да служа и да защитавам, и съм водил живота си, следвайки този принцип. Смятам да продължа да го правя. Нима естествената ми диета, за която, нека повторя, аз нямам избор, е толкова непреодолима пречка? Особено в тази епоха, в която живеем, в която дори не е нужно да докосвам друг човек, за да се нахраня. В крайна сметка бе назначен, и макар да му отне дълго време да пребори предразсъдъците срещу него и да се докаже, вече доста години следователят Сайлъс Стронг (да, много с-та) се ползваше с уважение от колегите си. - --- - Истинското му име е Октавиан, тъй като е бил осми неуспешен опит на създателя си да се възпроизведе. - Не твърде дълго след създаването на своето копие, еваримът Гай Силванас осъзнава грешката си и горчиво се разкайва. Уви, не може да убие Октавиан, но го прокужда и отпраща на другия край на света посредством магия, за да живее не-живота си далеч от него. - Някъде в началото на Третата епоха Силванас размисля и Октавиан е намерен и затворен е в тайник, за да изсъхне. - Не крие, че е вампир, но крие, че е Лорд, тъй като това би повдигнало някои въпроси, на които той не желае да отговаря. - В момента ползва името Сайлъс Стронг. Истинското му име е обвързано с първоначалната му клетва за вярност към създателя му и неговото поколение и му причинява физическа болка, когато бъде казано около него. - На свобода е от малко повече от сто години, и му е отнело известно време да свикне с новите технологии и новото устройство на света. - Не обича еварими. | Silas. Vampire lord Posts : 75 | |
Чет Окт 03, 2024 10:20 am | ||
Accepted Добре дошли в света на Авликейн! Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате! | - luca - Admin Posts : 2539 | |
Нед Ное 17, 2024 11:28 pm by - luca -
» Върнете своя герой
Чет Ное 14, 2024 10:25 am by - luca -
» Отсъствия
Съб Ное 09, 2024 5:17 pm by Hilda.
» Новини
Пет Ное 08, 2024 2:25 am by - luca -
» now i am waiting again for the catastrophe of my personality to seem beautiful again, and interesting, and modern.
Пет Ное 08, 2024 2:04 am by - luca -
» unable are the loved to die, for love is immortality
Пет Ное 08, 2024 2:04 am by - luca -
» Важни съобщения
Чет Ное 07, 2024 10:25 pm by - luca -
» Предложения
Чет Ное 07, 2024 10:22 pm by - luca -
» Вземете готов герой
Чет Ное 07, 2024 9:21 pm by - luca -