Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
.do you lose yourself in wonder? EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
.do you lose yourself in wonder? EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
.do you lose yourself in wonder? EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
.do you lose yourself in wonder? EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
.do you lose yourself in wonder? EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
.do you lose yourself in wonder? EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
.do you lose yourself in wonder? EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
.do you lose yourself in wonder? EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
.do you lose yourself in wonder? EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy., nybras.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

.do you lose yourself in wonder?

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Май 14, 2023 5:26 pm
.do you lose yourself in wonder? 32367f6ed29956a629c165d9a28d5ce6207f5e7c
Felix Neron; Vampire; 32/NA/Jacob Elordi


Безсмъртен, безкръвен, безбожен. Феликс Нерон. Асоциация, предизвикваща най-често тръпки от страх, от удоволствие, от спомени или настоящи надежди. Роден, а не превърнат. Чистокръвен до фанатизъм. Син на баща си. Създаден в следствие на поредната му забежка.

В началото на историята ми, градът не изглеждаше така както днес, беше просто землище. Повечето хора се познаваха взаимно и нищо особено не се случваше в ежедневието им.

Докато растях долавях усещането за позитивност на нравите – най-важния елемент за жителите на Авликейн. При бедствия или други нездравословни ситуации, в които хората изпадат в смут и страх, но тук смъртните незабавно извършваха сложни и много специални ритуали за пречистване на хората и града. Това, заедно с многобройните и разнообразни религиозни практики, гадания, строежи на храмове и почитане на множество божества, имаше добър психологически ефект.

Баща ми Нерон Клавдий Цезар бе нищо повече от измамник с власт. Едва достигнал юношеството си, заех позиция, в която дори за зрял, опитен човек е трудно да избегне вредни грешки, изкушения и съблазни. Застанах в сянка на тиранията му. Той стана известен със своя развратен начин на живот, убийства и преследвания. Наред с всичките си дъщери и синове, припозна и мен. Прие ме наред със законните си наследници, а след това ме и поквари, както всичко останало около него. Заради вампирската си същност, той обичаше да ме използва за планираните си издевателства над видни лица. За него единствената цел на живота беше необузданото задоволяване на суетата, чувствеността, всякакви капризи на произвола. И някои от нас бяха инструменти, а други оръжия в ръцете му.

По време на работата си за него, заобичах за пръв път. Не знам дали правилния термин е любов или лъжа. Може би бях излъган, може би до ден днешен поддържам тази лъжа. Защото няма друго обяснение за досадния бъг в черепа ми. Не я познавах, а тя не познаваше мен. Идваше често при баща ми, но не бе негова любовница. Имаше нещо тайнствено в образа й. И все пак нещо задимя. Ако огънят беше кротък щях да се правя, че не влиза в очите ми, че не задушава дробовете ми. Но димът бе гъст и черен. Всичко мина пред очите ми за отрицателно време. И разбрах, че никога няма да съм близо до нея, никога и тя няма да припари обратно при мен. И все пак. Не знам дали бе установен навик, който абстинентно я привиква, или бе нещо друго. И все пак трябваше да мълча, да изчезна, за да е по-правилно, по-достойно. Но ако пазех егото си, нямаше да я привествам нощем в сънищата си. Въпреки, че трябваше да спра, че трябваше да спре, трябваше да разбера че сме (в) грешка. Нищо не търсех, нито пък целях. Това не бях аз, нито е обичайно да почувквам на затворена под носа ми врати. Не е обичайно и като бездомен пес да лая след нея.

Тя изчезна, а след нея баща ми стигна до своя епогей в агресията си. Започна да екзекутира без мярка и повод – когото му хрумне, и за каквото му хрумне. Последва пожарът на властта му - с неговото преследване. Боговете бяха ядосани, а пред ядът им никой не можеше да остане жив. Докато времето му изгаряше, той стоеше на верандата  си и пееше. Не можеш да се бориш с Бог. Така баща ми рухна, принуди го да сложи край. Помня го трезво. Извика ме на балкона на покоите си. Подаде острието в ръцете ми и заповяда да не го разубеждавам. Коленичи, но не сведе глава.

Нерон. Печатът на моята съдба. Наследството, което бях длъжен да изпълня. Кръв, разврат и хаос.

Босите ми крака потъват в рохката пръст и това ме зазимява, изкарва ме от ярките спомени. С всяка стъпка по мократа почва мозъкът ми се докопва до Нирвана. Тишината на гората ме успокоява, мъглата на квартала ободрява сетивата ми.

Така Фаустус стана мой дом.
.neron
Vampire
.neron
Posts : 9
Върнете се в началото Go down
Нед Май 14, 2023 9:15 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-