Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Запазете своя лик
.do you lose yourself in wonder? EmptyПет Май 17, 2024 10:07 pm by - luca -

» flourish in the shade.
.do you lose yourself in wonder? EmptyЧет Май 16, 2024 12:44 pm by - luca -

» Върнете своя герой
.do you lose yourself in wonder? EmptyСря Май 15, 2024 10:03 pm by - luca -

» they have let me burn and left me smoking all my live
.do you lose yourself in wonder? EmptyСря Май 15, 2024 10:01 pm by - luca -

» "While seeking revenge, dig two graves - one for yourself.”
.do you lose yourself in wonder? EmptyПон Май 13, 2024 9:12 pm by - luca -

» born to demon..
.do you lose yourself in wonder? EmptyПон Май 13, 2024 1:40 pm by theo.

» Set my heart on fire Pour gasoline all over my desire When I go up in flames, I'm burning bright I'll tell you it's too late to apologize
.do you lose yourself in wonder? EmptyПон Май 13, 2024 12:41 am by - luca -

» With each passing year, the shadows take their toll. But you remain.
.do you lose yourself in wonder? EmptyНед Май 12, 2024 11:49 pm by - luca -

» Maksimilian
.do you lose yourself in wonder? EmptyНед Май 12, 2024 6:10 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

eliade., mirabelle kalyazin., valeria;

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

.do you lose yourself in wonder?

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Май 14, 2023 5:26 pm
.do you lose yourself in wonder? 32367f6ed29956a629c165d9a28d5ce6207f5e7c
Felix Neron; Vampire; 32/NA/Jacob Elordi


Безсмъртен, безкръвен, безбожен. Феликс Нерон. Асоциация, предизвикваща най-често тръпки от страх, от удоволствие, от спомени или настоящи надежди. Роден, а не превърнат. Чистокръвен до фанатизъм. Син на баща си. Създаден в следствие на поредната му забежка.

В началото на историята ми, градът не изглеждаше така както днес, беше просто землище. Повечето хора се познаваха взаимно и нищо особено не се случваше в ежедневието им.

Докато растях долавях усещането за позитивност на нравите – най-важния елемент за жителите на Авликейн. При бедствия или други нездравословни ситуации, в които хората изпадат в смут и страх, но тук смъртните незабавно извършваха сложни и много специални ритуали за пречистване на хората и града. Това, заедно с многобройните и разнообразни религиозни практики, гадания, строежи на храмове и почитане на множество божества, имаше добър психологически ефект.

Баща ми Нерон Клавдий Цезар бе нищо повече от измамник с власт. Едва достигнал юношеството си, заех позиция, в която дори за зрял, опитен човек е трудно да избегне вредни грешки, изкушения и съблазни. Застанах в сянка на тиранията му. Той стана известен със своя развратен начин на живот, убийства и преследвания. Наред с всичките си дъщери и синове, припозна и мен. Прие ме наред със законните си наследници, а след това ме и поквари, както всичко останало около него. Заради вампирската си същност, той обичаше да ме използва за планираните си издевателства над видни лица. За него единствената цел на живота беше необузданото задоволяване на суетата, чувствеността, всякакви капризи на произвола. И някои от нас бяха инструменти, а други оръжия в ръцете му.

По време на работата си за него, заобичах за пръв път. Не знам дали правилния термин е любов или лъжа. Може би бях излъган, може би до ден днешен поддържам тази лъжа. Защото няма друго обяснение за досадния бъг в черепа ми. Не я познавах, а тя не познаваше мен. Идваше често при баща ми, но не бе негова любовница. Имаше нещо тайнствено в образа й. И все пак нещо задимя. Ако огънят беше кротък щях да се правя, че не влиза в очите ми, че не задушава дробовете ми. Но димът бе гъст и черен. Всичко мина пред очите ми за отрицателно време. И разбрах, че никога няма да съм близо до нея, никога и тя няма да припари обратно при мен. И все пак. Не знам дали бе установен навик, който абстинентно я привиква, или бе нещо друго. И все пак трябваше да мълча, да изчезна, за да е по-правилно, по-достойно. Но ако пазех егото си, нямаше да я привествам нощем в сънищата си. Въпреки, че трябваше да спра, че трябваше да спре, трябваше да разбера че сме (в) грешка. Нищо не търсех, нито пък целях. Това не бях аз, нито е обичайно да почувквам на затворена под носа ми врати. Не е обичайно и като бездомен пес да лая след нея.

Тя изчезна, а след нея баща ми стигна до своя епогей в агресията си. Започна да екзекутира без мярка и повод – когото му хрумне, и за каквото му хрумне. Последва пожарът на властта му - с неговото преследване. Боговете бяха ядосани, а пред ядът им никой не можеше да остане жив. Докато времето му изгаряше, той стоеше на верандата  си и пееше. Не можеш да се бориш с Бог. Така баща ми рухна, принуди го да сложи край. Помня го трезво. Извика ме на балкона на покоите си. Подаде острието в ръцете ми и заповяда да не го разубеждавам. Коленичи, но не сведе глава.

Нерон. Печатът на моята съдба. Наследството, което бях длъжен да изпълня. Кръв, разврат и хаос.

Босите ми крака потъват в рохката пръст и това ме зазимява, изкарва ме от ярките спомени. С всяка стъпка по мократа почва мозъкът ми се докопва до Нирвана. Тишината на гората ме успокоява, мъглата на квартала ободрява сетивата ми.

Така Фаустус стана мой дом.
.neron
Trueborn vampire
.neron
Posts : 44
Върнете се в началото Go down
Нед Май 14, 2023 9:15 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2353
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-