Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
The poem begins not where the knife enters but where the blade twists. EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 2 Гости

andarta.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

The poem begins not where the knife enters but where the blade twists.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Мар 03, 2024 12:51 pm

Casimir Elrod

half-blood evarrim | alhemist | fc: tom hardy=

Казват, че родителите възпитават децата си със скрития стремеж да ги превърнат в свое копие, изживявайки чрез тях собствените си пропуснати години, компенсирайки грешките, прожектирайки неизпълнените си желания. Казимир бе вложил достатъчно старание в изграждането на империята, върху чиито основи почиваше благоденствието на многохилядолетната им фамилия; постара се и да въдвори ред в хаотичните семейни взаимоотношения, създавайки нужните правила, за да функционират безпроблемно, досущ като безчувствена машина, движеща се ден за ден към едничката цел за просперитет. Банковата му сметка се пълнеше с годините обратнопропорционално на любовта и топлината, които отдавна отсъстваха от семейната атмосфера, но той така и не усети липсата им, обсебен от идеята да прокара връзките си навсякъде, доминирайки в хранителната верига. Единственият, който разбираше идеалите му и бе в състояние да му помогне по изкачването по стръмната стълбица бе Александър Калязин и Казимир се усмихна ехидно в негова посока, вдигайки чашата със скъпо шампанско за поредния поздрав. Дори и от другия край на помещението долавяше досадата в погледа му, причинена от всичкия този ненужен шум, всички тези заобиколни игри и лъжи, задушаващи бедните човешки души. И двамата предпочитаха прямотата и директния подход, затова и сключването на сделката преди години не представляваше никакъв проблем. Малко Елрод подозираше какво точно се случва под носа му.

- Темата отдавна е приключена и ти нямаш право на възражения, Амара – тропна с юмрук по дървената маса, която нещастно изскърца под силния удар. Младата жена насреща му подскочи на място, ала проблясващата решителност в погледа й отразяваше същата в неговия, с който искаше да й покаже категоричността на решението си. Бе отгледал свое копие в лицето на Амара и единствения, на когото можеше да се сърди сега, бе самият той – осъзнаваше, че трудно ще я склони доброволно да влезе в брак с Ерис, но се надяваше да изманипулира съществуващата привързаност между двамата, накланяйки везните в своя полза. Плановете му отново претърпяха крах, след като младият Калязин бе решил да действа срещу родителите си и Казимир не можеше да сдържа яда си, крачейки нервно из кабинета си.
- Не ме интересува дали си е намерил нова годеница. Вашият брак ще се състои. Точка – почти изрева насреща й, преди да й посочи с пръст вратата. Обърна й гръб, пълнейки поредната кристална чаша с уиски, изпивайки съдържанието на екс, ала дори алкохолът не бе в състояние да успокои бушуващата буря в съзнанието му. Едва щом чу хлопването на вратата от другата страна си позволи слабостта да отпусне тяло в коженото кресло, масажирайки слепоочието си в отчаян опит да премахне дразнещото главоболие, което не го бе напускало от години насам.

Казимир Елрод е нечистокръвен еварим, ала не е наясно с тайната за произхода си, обсебен от идеята, че цялата му фамилия носи чиста еваримска кръв. Държи верига от болници, използвайки ги едновременно като параван за недотам законните си сделки и експерименти с други създания. Особени близки са с фамилия Калязин, което е и причина за сключване на уреден брак между Ерис и Амара – с цел укрепване на приятелските и бизнес отношения.


Историята и ликът са обсъдени със замесените герои.
casimir elrod.
Half-blood Evarrim
casimir elrod.
Posts : 464
Върнете се в началото Go down
Нед Мар 03, 2024 3:52 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-