Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
I have stitched life into me like a rare organ EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
I have stitched life into me like a rare organ EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
I have stitched life into me like a rare organ EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
I have stitched life into me like a rare organ EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
I have stitched life into me like a rare organ EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
I have stitched life into me like a rare organ EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
I have stitched life into me like a rare organ EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
I have stitched life into me like a rare organ EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
I have stitched life into me like a rare organ EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

I have stitched life into me like a rare organ

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Сря Мар 06, 2024 2:02 am
Elysia Frey
Half-blood necromancer  FC: Natalia Dyer

„Този цвят червило никак не ми подхожда, госпожичке. Да не си далтонист?!“ Досадния глас на привидението подразни слуха ѝ, докато пръстите ловко напластяваха макиаж върху бледото мъртвешко лице на старицата. „Предпочитате синьо-лилаво с подпухнал нюанс ли?“ Брюнетката размаха малкия предмет пред призрака, който изпуфтя недоволно и изнесе вирнатия си нос от помещението.
Елизия Фрей мразеше работата си почти толкова пламенно, колкото дарбата, с която бе проклета. Основното предимство на това да работиш в погребална агенция, бе тишината, която така и не я споходи. Напротив. Некромансърските ѝ заложби като че привличаха с магнит всички недоволни и размирни души из Валон. Сякаш на врата ѝ висеше табелка с надпис: безплатен психолог за не преминалите отвъд. И всичко това благодарение на баща ѝ, чиято особа така и не бе имала честта да срещне. Майка ѝ – обикновен човек – се сдобила с Елизия след една не особено паметна нощ с еварим, от когото дъщеря ѝ наследила расовата си принадлежност (макар и нечиста), както и завидния си нюх за мъртъвци. Освен това, имаше рядката за хората хетерохромия, унаследявайки лазурния син цвят на татко си на едното око и дървесното кафяво на майка си на другото. Именно заради това в главата ѝ все още кънтяха подигравките на връстниците като злоочка, злооката Зия и производни. Бе израснала с идеята, че очите ѝ носят нещастие за всеки, към когото погледне.
Навярно никога нямаше да се забута в обредния дом, ако майка ѝ не бе настояла да тръгне по пътя на баща си, каквото и да значеше това. Прудънс никога не повдигаше тази тема освен ако количеството алкохол в кръвта надвишаваше препоръчителния промил. В тези единични случаи, възрастната жена се отпускаше и заговаряше за тъмните му коси и светли очи, за стройната му осанка и изсечени лицеви черти като на хилядолетен непокътнат от времето бюст. Твърдеше, че Лиз му прилича и навярно това бе причината да я подтикне към некромансията, когато откри магическите ѝ способности. Един последен опит да се доближи до сянката на някого, когото никога не е имала.
Елизия въздъхна звучно и приглади за последен път яката на ризата на покойницата. Ако не друго, то поне ги изпращаше красиви и спретнати пред портите на Одеон. Така бе отпратила и майка си преди няколко години. Уви, нейният дух така и не я потърси. Остави я със стотиците незададени въпроси, окачени по стените на собственото ѝ съзнание. Тази мисъл я подразни, затова тъмнокосата побърза да привика шефа си, за да подготвят тялото за катафалката. Връчи му словото за пред опечалените и с досада скри очите си зад чифт слънчеви очила. Все пак, не искаше да открадне светлините на ВИП особата в ковчега - която още се тюхкаше заради червилото - с разноцветните си ириси. Фрей се опаса с колана на предната седалка на черния мустанг и погледна циферблата на часовника. След три часа я чакаше същата процедура с по-малко придирчив труп, надяваше се тя.NC


*бих искала името ми да бъде променено на elysia frey
elysia frey
Half-blood Evarrim
elysia frey
Posts : 46
Върнете се в началото Go down
Сря Мар 06, 2024 1:59 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-