Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
We are but dust and shadow. EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
We are but dust and shadow. EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
We are but dust and shadow. EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
We are but dust and shadow. EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
We are but dust and shadow. EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
We are but dust and shadow. EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
We are but dust and shadow. EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
We are but dust and shadow. EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
We are but dust and shadow. EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

We are but dust and shadow.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Чет Мар 14, 2024 7:31 pm

Погледът му се спря върху жената седнала до прозореца. Пристъпи към нея бавно и с неувереност, която не беше типична за него. Лунната светлина караше побелялата й коса да изглежда сребърна. Тя се обърна към него, а светлосините й очи го пронизаха. Въпреки че годините бяха оставили следа върху чертите й, тя продължаваше да бъде все толкова красива. Бръчките около очите й бяха знак за щастлив живот, изпълнен със смях и усмивки. Сам се беше погрижил да има такъв. На лицето й се разля красива усмивка, а очите й се изпълниха със сълзи.
- Знаех, че ще дойдеш.
Гласът й сякаш беше само отражение на звънливия глас, който помнеше. Той се приближи и седна на отсрещния стол. Очите му потърсиха и намериха младата жена, която някога познаваше. Не просто познаваше. Отношенията им далеч надхвърляха обикновеното познанство. Дългите години живот го бяха научили да не слага етикети на отношенията си с другите. Нещата бяха такива, каквито са. Нищо повече.
- Разкажи ми всичко, разкажи ми за живота си. – На устните му се разля усмивка, отражение на нейната.
И тя го направи. Разказа му за хубавите и лошите моменти, но наблегна на хубавите. Двамата се смяха, а той приготви от любимия й чай. Ако тази вечер някой го беше попитал дали е обичал жената срещу него, той щеше просто да се усмихне. Може би. Не беше сигурен.
Когато първите слънчеви лъчи се появиха, тя беше изморена, а усмивката й отдавна беше изчезнала. Никога не беше използвал способностите си върху нея. Поне не умишлено. Човешката й природа не можеше да се пребори с това. Истината остана някъде между тях неизказана. Тя беше обикновен човек, имал късмета да изживее дълъг и пълноценен живот, който скоро щеше да я напусне. Той беше живял хиляди години, но те не бяха оставили дори белег върху чертите му. Двамата се запознаха преди много години. Даде й фалшиво име, но тя бързо прозря истината, която криеше от нея.
Той понечи да се изправи и тръгне. Беше изгубил представа за времето. Не биваше да остава толкова дълго.
- Имам една молба.
Тя го спря и улови ръката му, а погледите им отново се срещнаха. Този път лицата и на двамата останаха сериозни, студени.
- Ще ми кажеш ли истинското си име?
Думите й бяха почти шепот. Молба, която тя отдавна беше отправила към нето. Тя го бе помолила за името му още преди да си тръгне. Той отказа още тогава, защото искаше тя да запази един по-различен спомен за него. Поколеба се за втори път тази вечер, но накрая се наведе към нея.
- Молох. – Прошепна в ухото й, а след това нежно целуна главата й.
Когато се отдръпна, не откри в изненада в погледа й. Тя знаеше. Просто искаше да го чуе от него. Последен подарък преди да се сбогуват завинаги.

Селест почина на следващия ден, заобиколена от своите деца и внуци. Последното нещо, което изрече, бе името на мъжа, в който се беше влюбила преди толкова много години.

Молох не проля сълзи, когато научи за случилото се.  Бе живял достатъчно, за да разбере, че човешкият живот бе само миг от неговия. Въпреки това, избра да запази името, с което някога се беше представил на нея. Eйдриън Ванс.

Adrian Vancearchdemon
FC::Leo Suter


Героят е обсъден и одобрен от администратор.
Може ли да смените името ми на adrian. ?
adrian.
Archdemon
adrian.
Posts : 116
Върнете се в началото Go down
Чет Мар 14, 2024 9:29 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-