Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great. EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Happiness is a fallacy, fed to those afraid to be great.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пон Апр 15, 2024 4:43 pm
pure-blood rhymer
ALISTO ELROD
She's no good;

born in the third age

fc: Rachel Weisz


Понякога, докато лежеше до съпруга си нощем, застинал в така нехарактерната за него тишина на съня, докато той бягаше изпод нейните неспокойни клепачи, Алисто наистина вярваше, че може да го убие. Пръстите й трепваха с импулса до тялото, плъзваха съвсем нежно по голите му гърди, за да се сключат около твърде често белязаната от чужди устни кожа на шията му. Оставаха там за не повече от минута, позволявайки й поне за кратко да се наслади на така сладкото, ефимерно чувство за власт над съществото и статута на съдбата му, което като всичко останало в споделеното им съществуване по принцип принадлежеше на Казимир; и този момент на контрол, на неизвестност, в който Алисто не бе съвсем сигурна към какво щеше да я тикне лудостта, бавно разяждащата податливото й съзнание, я караше да се чувства най-жива и свободна. Но все пак пръстите й никога не натискаха, въпреки яда, протекъл из вените й като отрова в следствие на купищата лъжи и предателства помежду им, и съблазнителния шепот, пълзящ по дъното на изнурения й ум, защото за всичко в този свят си имаше цена.
Повечето еварими го разбираха късно, след като животът ненадейно дръпнеше чергата изпод краката им, пропуквайки илюзията за предоставения от кръвта безлимитен кредит, на който до този момент бяха разчитали да покрива всяка една от прищявките им. Като ги спускаха автоматично на запазените им на върха на хранителната верига места и ги лишаваха от последствия за действията и желанията им в най-важните за развитието им години, родителите ги оставяха да вярват нездравословно дълго, че именно те се раждаха най-свободни — без ограничения, свалени специално за тях от решаващата ръка на семейното богатство. Само че кръвта обвързваше най-силно, материализираща се в отговорност, огъваща раменете до живот. За синовете бе по-различно, те все пак успяваха да запазят част от автономността си, но когато си дъщеря в чистокръвен род — и то в такъв, плъзгащ се по ръба на банкрута, — безгрижието и наивността, дори и в ранна детска възраст, бяха поредният лукс, който просто не можеш да си позволиш. Тогава остават само мечтите и плетеницата от заобиколни начини да ги достигнеш, защото за разлика от семейната обремененост и отговорности, плодовете им не ти се полагат по право.
Казимир Елрод бе спасението на рода й и нейното проклятие — необходимото зло, което прие в живота си, без да предполага, че постепенно щеше да й го открадне. Бе опитала да го обича някога, но той не бе мъж, лесен за обичане, с безмерната си алчност и мъртвото си, студено сърце, в което така и не се отвори място за съпругата му, вместо това претъпкано с чужди лица и имена. Първо Амели Калязин, после Моран Нокс — но никога тя, сякаш й се присмиваше, демонстративно наказвайки я за отнетата си свобода, като че ли еваримката бе направлявала ръката му, докато подписваше брачния договор. Нямаше особен избор освен да се примири с хлопната в лицето й врата, с другите жени, с изневерите, дори с копелето, което най-безочливо бе довлякъл в дома й. Защото за всичко си имаше цена. Казимир бе тази за комфорта на близките й, за благоденствието на дъщеря й, за изчистения към целите й път.
Някой ден пръстите й отново щяха да се озоват около шията му — някой ден, щом изплатеше всичките си дългове. И този път пръстите й щяха да стиснат, за да съберат неговия. Но засега трябваше да продължи да се преструва, най-вече пред себе си, повтаряйки си, че не изпитваше ревност, завист, любов. Засега трябваше да свали пръсти, плъзгайки ги надолу по корема му, докато сключваше устни с неговите. Защото за всичко си имаше цена.

Alisto Elrod.
Pure-blood Evarrim
Alisto Elrod.
Posts : 39
Върнете се в началото Go down
Пон Апр 15, 2024 8:42 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-