Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy., nybras.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Run, hide. Oh, you're so done. Oh, better sleep with one eye open tonight.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Сря Ное 09, 2022 1:07 am

Davinna
Insignia's archon of bloodshed
Born in the Second age
Previous race : vampire
FC: Freya Allen
Давина бе родена и откърмена в най-мрачните часове на Великата война. Рядко се говореше за Втората епоха и какво бе дала или отнела тя, но младият на пръв поглед архон на кръвопролитието, знаеше какво трябваше да бъде заплатено за да приключи. Божествата бяха вкопчени в свойте грандиозни и безкрайни битки, тронове рухваха и нови се издигаха, трупове осейваха бойните полета, но времето продължаваше да бъде най-големият им враг.
Но нека започнем от самото начало. Младото момиче бе родено в китно селце, далеч от ужаса на войните. За тях божественит конфликт, който бе формирал Авликейн както го познаваме бе само грозен слух, с който плашеха малките деца за лягане. Дните им се нижеха и пълно спокойствие цареше над селото им. Поне докато не видяха пушек в далечината. Това бяха слуги на един от Тъмните богове - множеството божества, създадени по погрешка от силната енергия, която извираше от Нексуса. Опустошаваха всичко по пътя си с цел да разширят зоната на влияние на своят ужасяващ лорд. Давина - смела и непоклатима девойка се бе опитала да убеди хората да се бият за своята земя, да я защитават до последният си дъх, но никой не искаше да я послуша. И защо биха я послушали? Те бе просто едно младо момиче, което нямаше никакви специални способности. Не блестеше в бойни умения, нито с невероятен интелект. Беше просто една девойка, която отчаяно искаше да спаси всички, а опасността наближаваше. Същата вечер обаче, докато останалите от селото оседлаваха конете си и забързано слагаха дрешките на децата си в дисагите, Дилук бе подготвил на Давина една съдбовна среща, която щеше да очертае съдбата и за идните хилядолетия.
Ривет - първият от рода на вампирите бе минал покрай тяхното село, в точният момент да намери русата девойка плачеща на една поляна и молеща Елохимите за помощ. На пръв поглед срещата им започна нормално, напълно неосъзнавайки, че мъжа до нея е нещо по-различно от безкрайно красив обикновен човек. Може би трябваше да се осъмни дали не е някой от врага, но самият маниер на мъжа бе толкова самоуверен и спокоен, че дори не и мина през главата. тя му разказа цялото си сърце, хлипайки на един дънер, а той и отвърна само "Сила? Ако това ти трябва, мога да ти я дам.". Изглеждаше толкова примамливо и близо, че тя веднага прие. И така стана един от първите вампири, ходели някога из Авликейн, но нямаше какво да разкажеот времето си като вампир, защото точно когато бе превърната в далечината се чу първият вик. Враговете бяха тук. Много по-рано от очакваното. Младото момиче се втурна към селото си за да го отрие в пламъци. Тогава в нея се събуди първичната и кървава природа на вампирите. Усещаше, че има силата да ги убие. Има силата да ги защити. Кървава пелена падна пред очите и и в следващият момент главата на един от войниците бе паднала от раменете му, изтръгната от собствената и ръка. Какво се случи след това? Спомняше си само кръв. Много кръв и мъртви хора. Оказа се, че мъртвите не бяха само врагове. Бяха всички.
Тогава усети първият лъч на слънцето, който близна кожата и. Болка. Зората наближаваше и с нея края на безуспешният и и жалък живот. не бе успяла да спаси никого. Не заслужаваше да спаси себе си.
Преди да изпадне в безсъзнание видя женска фигура, държаща сърп да се задава в далечината.

- Историята е обсъдена с Инсигния, Ривет и администратор.
- Ликът е запазен за мен.davinna;
Archon
davinna;
Posts : 174
Върнете се в началото Go down
Сря Ное 09, 2022 1:11 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-