Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
The bigger they are, the harder they fall. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
The bigger they are, the harder they fall. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
The bigger they are, the harder they fall. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
The bigger they are, the harder they fall. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
The bigger they are, the harder they fall. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
The bigger they are, the harder they fall. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
The bigger they are, the harder they fall. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
The bigger they are, the harder they fall. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
The bigger they are, the harder they fall. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Julianna Doyle, lisette abernathy., nybras., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

The bigger they are, the harder they fall.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пон Ное 21, 2022 12:08 am

---
Малката длан на момчето стискаше солницата с позлата, която беше успяло да грабне от масата преди в салона да влязат двете непознати дами. Успя да се скрие веднага, за да не го забележат. Дългата покривка го прикриваше от погледите, които не искаше да срещне. Първоначално разговорът не му направи впечатление. Беше добре възпитан и не си вреше носа в чуждите работи. Така го съветваше единственият му родител, чиято дума бе закон. Жените говореха за някакви семейни проблеми, които определено не представляваха интерес за едно дете. Няколко минути по-късно вниманието му беше привлечено от споменаването на баща му и онова момче. в което веднага се припозна. И преди беше чувал да го наричат по този начин, но никога не отдаваше значение на това обръщение или презрителния тон, с който го поздравяваха. А и защо трябваше, когато можеше да си играе някъде далеч със скъпи предмети, за които на никого не му пукаше!?
- Каква наглост да смята, че някое чистокръвно семейство ще иска да се обвърже с малкия мелез– изплю единият женски глас, чиято злоба можеше да пробие тръпки у всекиго. – Истински срам е, че трябва да търпим това оскърбление!
- Но никой няма доказателства, че майката е човек, а без такива ще ни се наложи да търпим това момче...
Кай беше малък, но винаги успяваше да избегне всеки разговор, който включваше „интересната“ му съдба. Оставаше глух за слуховете, обвиненията и съмненията. В този момент, когато беше приклещен под масата и нямаше възможност да излезе, оставаше да чуе всяка отровна дума, която щеше да бележи живота му в бъдеще. А това не беше никак лесно за едно дете израснало без майка и с баща, който отказваше да говори за нея. Момчето можеше и да игнорира очевидното, но знаеше, че нещо не е наред. Парчета в пъзела на живота му не съвпадаха. Някои даже липсваха. Не можеше да бяга от истината вечно. Тя все някога щеше да го застине. Но беше съвсем рано да стига до тези заключения. Те щяха да се оформят по-късно.
Сега сърцето му трептеше като на уловено в кафез врабче. Дланите му се потяха и ако не беше оставил солницата на пода, щеше да я изпусне и така да издаде местонахождението си. Притвори клепачи и едвам си пое въздух. Искаше да се прибере вкъщи и да се завие през глава, а след това да забрави за чутото. Толкова много искаше да забрави.
Мелез ли беше наистина!?  
---
- Кажи ми истината! – настояваше младежът с непокорни къдрици, които нахално препречваха погледа му. Очите му проблясваха нетърпеливо, но мъжът срещу него не забелязваше това. Той беше твърде зает в работата си, за да види лицето на сина си. А трябваше да го стори, за да го разбере. Да види терзанията, които не го оставяха на мира. – Имам право да знам кой съм! Какъв съм!
- Ти си точно този, който трябва да бъдеш. Твоето място е тук и винаги ще бъде – бе краткият и спокоен отговор на бащата, дошъл няколко минути по-късно.
Оказа се достатъчен.
---
Бледите му пръсти се спуснаха по страницата на книгата, която дочиташе в един ъгъл. Червеникавата му коса се сливаше със стената на приглушената светлина на една лампа и едва ли някой щеше да забележи къде се намира, а и още повече, че липсва в края на нощта. Брат му достатъчно се излагаше в голямата зала, за да става пряк свидетел на поредния му изблик на грандомания. Еваримите го харесваха, защото беше всичко, което трябваше да бъде. Кай не бе такъв. Той беше твърде спокоен и аналитичен. Прекалено праволинеен и сериозен. Сякаш се беше примирил със съдбата си или просто не отдаваше значение на клюките, а нищо не дразнеше повече от безразличието. Мнозина се чувстваха некомфортно, когато се намираха близо до него и им се налагаше да привлекат вниманието му, а това се случваше доста често, защото той се оставаше първороден син и имаше задължения за изпълняване. Мащехата му и брат му бяха тези, които не позволяваха на никого да забрави за съмнителното му потекло и обидата, която трябваше да търпят – да бъдат равни с един нечистокръвен. Кай подозираше всичко и все пак запазваше завидно хладнокръвие под общия покрив, който деляха.
Вдигна глава, когато чу шум съвсем близо до себе си. Тъмните му очи се спряха на непознато лице на жена, която го изгледа втренчено. Младият еварим кимна по навик и отново сведе поглед към книгата в ръцете си, напълно игнорирайки я. Не обърна внимание, че стъпките по коридора се забавиха. Не се заслуша и в шушукането, което последва. Не забеляза красивата дама с червена коса, която му хвърли един странен поглед отдалеч. Не разбра, че и нечие друго внимание е привлякъл.
Едно дълго планувано отмъщение, което беше завършило по най-неочаквания начин.
---
Историята е обсъдена с Инсигния и администратор.
Kai
Insignia's archon of honour // Previously: Evarrim // fc: Philip Froissant


Моля, сменете ми името на Kai.
Kai.
Archon
Kai.
Posts : 1338
Върнете се в началото Go down
Пон Ное 21, 2022 12:12 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-