Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
say yes to heaven, say yes to me... EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
say yes to heaven, say yes to me... EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
say yes to heaven, say yes to me... EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
say yes to heaven, say yes to me... EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
say yes to heaven, say yes to me... EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
say yes to heaven, say yes to me... EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
say yes to heaven, say yes to me... EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
say yes to heaven, say yes to me... EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
say yes to heaven, say yes to me... EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Julianna Doyle, lisette abernathy., nybras., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

say yes to heaven, say yes to me...

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Ное 25, 2022 11:57 am


Baby, you need to leave, 'cause I'm getting drunk on yournoble deeds


noble deeds


noble deeds
Onyx Aster | Unknown age | Vampire | FC: Ewan Mitchell  

Всичко се случи твърде отдавна, само в няколко минути, които се превръщаха в мъгла зад затворените му клепачи. Три фигури, пълзящи заедно с тъмнината, си прокрадваха път из непознато имение. Не си спомняше лицата им, днес просто безцветни петна, които вечно блуждаеха из съзнанието му, но бе сигурен, че една от тях, онази която пристъпваше най-предпазливо и боязливо, бе някогашното му аз. Понякога, когато се замислеше много сериозно и концентрирано върху русия мъж с факла в ръка, в съзнанието му изплуваха други образи - вино, театър, кикот, похот, преизпълнени сетива, плът трептяща с ритъма на музиката. Чуваше собствения си смях, гърлен, но и звънлив - звук, който отдавна бе забравил.
Но онзи спомен, в който трите фигури бавно се движеха по мрачния коридор, носеше дъха на смърт. Този аромат на кръв, мърша и дори солта на толкова много сълзи, бе по-ярък от всичко останало, може би, защото все още го усещаше. Беше в косите му, по разранената му кожа, облечена в готескно скъпи дрехи. Мигът се превръщаше в мъгла, а след това в бързи проблясъци - кръв, писъци, звукът от счупване на кости.
Оникс искаше да е като останалите двама мъже, чиято алена кръв пълзеше по мраморния под. Не знаеше кога точно се бяха превърнали в храна за вампирите - преди ден, може би месец, година, век? Времето между тези пропити с кръв стени протичаше едновременно бавно и бързо, сякаш лишено от всякакво темпо. До даден момент бе измервал всичко с разрезите по бялата си кожа и следите от остри зъби по млечната плът, но бе изгубил бройката в константното лимбо от болка и мерзост. Вече бе един от тях, поредната жертва в море от красиви млади хора с румени устни и ледени лица. Всички тези вампири бяха роби на господаря си, обладани от онази непосилна за разрушаване връзка между създателя и творението. Мразеха го и най-вече това, което им причиняваше, но и го обичаха по необясним начин. Нещо дълбоко в тъмните им същества трепереше пред лицето на създателя, караше ги да снишат очи и да се поклонят, готови да изпълнят всяко тъмно желание. Векове Оникс затваряше очи, преглъщаше болката и поемаше малката доза кръв, която заслужаваше. Превърнал се просто в играчка, започна да забравя същността си. Какво бе името му? Какъв бе преди да бъде затворен в този садистичен дом? Иронично, забрави всичко, което някога е бил. Съществото му изтръпна, притъпя и изгуби цвета си, подобно на останалите роби. Щом ноща се спуснеше бе готов да крие писъците си, докато господарят му изписваше поеми върху гърба му. Острието се впиваше в гръбнака нарочно, но това вече бе единственото чувство, което познаваше.
Трето действие се случи толкова бързо и неосезаемо, колкото първо. В дъното на съзнанието си помнеше, че в някоя от милионите вечери господарят му бе прекалил. Изгуби окото си, някои вампири изгубиха езиците си, а трети крайници. По време на цялата тази кървава оргия бе вкусил плътта на захвърления за закуска млад еварим, която бе подаван от ръка на ръка, така че всеки да отпие от нектара на живота. Нещо в Оникс се пробуди, усещайки магията да тече по хладните му вени. За първи път почувства нуждата да бъде далеч от господаря си, от болката, от смъртта, която дебнеше зад всеки ъгъл. Същата тази вечер избяга, но попадна в свят, който не познава. Не помнеше нищо за себе си, а и не бе стъпвал извън пределите на мрачното владение на господаря си с векове.

Onyx
Vampire
Onyx
Posts : 230
Върнете се в началото Go down
Пет Ное 25, 2022 1:34 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-