Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
work hard and get the eternity EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
work hard and get the eternity EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
work hard and get the eternity EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
work hard and get the eternity EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
work hard and get the eternity EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
work hard and get the eternity EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
work hard and get the eternity EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
work hard and get the eternity EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
work hard and get the eternity EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Aeneas;, alasdain ghreidheir., Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

work hard and get the eternity

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Нед Ное 27, 2022 6:10 pm
Aeneas Archon
FCSeo Ye Ji
Age20 psychically
GroupArchon of Trade
NameIdril
Born in2nd Age
Not losing our spirit. Make it move, left and right. No matter who you are
Идрил бе единствено дете във фамилия на заможен търговец, баща ѝ бе прекалено способен, за да бъде пренебрегнат или подминат. Брюнетката се радваше на прекрасно детство, угрижвана и учена на всичко онова, което баща ѝ знаеше. С годините, в процеса на растежа си, тя нямаше търпение да дойде деня, в който щеше да заеме мястото на баща си.  Вероятно имаше моменти, в който възрастния мъж пренебрегваше дъщеря си, по простата причина, че макар и да виждаше старанието ѝ, той все казваше, че това била мъжка работа. Но нима наистина бе така? Все пак не бе ли той онзи, който с годините я учеше на всичко онова, което трябваше да знае един добър търговец? Нима не бе той онзи, който я изграждаше като човек, макар и майка й често да недоволстваше, повтаряйки как тя трябваше да е онази, която да продължи рода им, а бъдещия ѝ съпруг, да управлява империята, която баща ѝ бе изградил.

*

Не беше съгласна с това, но нима имаше какъвто и да е било избор? Можеше ли да се откъсне от плановете на майка си, вероятно баща ѝ просто се бе съгласил, само защото нямаше момче за наследник, а това не се нравеше на Идрил, тя не смяташе, че имаше значение дали си мъж или жена, за да си способен на всичко онова, което си научил с годините. Но такова бе времето и тя нямаше как да избяга от него. Нямаше как да се откаже от годежа си, а още по – малко имаше как да се откаже от сватбата.

*

До момента, в който целия свят сякаш се срути над главата ѝ. Съпруга ѝ беше сринал цялата империя, която цял живот баща ѝ бе градил с пот на челото си. Името им беше сякаш очернено, само защото съпруга ѝ беше решил да върти съвсем различен бизнес, с който само съсипа всичко. Това го и превърна съвсем бързо в бивш съпруг на Идрил, а тя.. ами тя трябваше да намери начин, да намери изход от положението в което се намираше семейната търговия. Бяха минали години, но тя не се отказваше, не спираше и в крайна сметка всичко това се бе отблагодарило на самата нея, връщайки доброто си име, а заедно с него и империята, която баща ѝ бе градил. Надявайки се в крайна сметка той да бе доволен от онова, което бе постигнала дъщерята, която някога бе подценявал.

*
Не помнеше как точно се бе случило всичко, но когато се връщаше там само една усмивка се прокрадваше на лицето ѝ, Дилук сякаш ѝ се бе отплатил, за всичко което бе сторила през смъртния си живот. Давайки ѝ шанса да го продължи и след това. А Енеас да я направи свои архон.


П.п.
* Героя е обсъден със съответния Бог и администратор.
* Моля името ми да бъде сменено на idril
idril
Archon
idril
Posts : 1771
Върнете се в началото Go down
Нед Ное 27, 2022 6:58 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-