Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Let me touch your fire EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Let me touch your fire EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Let me touch your fire EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Let me touch your fire EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Let me touch your fire EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Let me touch your fire EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Let me touch your fire EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Let me touch your fire EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Let me touch your fire EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Let me touch your fire

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Дек 23, 2022 3:52 pm


Sébastien Vestri

N.A
Fourth Age
Fire Sprite
Vaurora
FC: Tom Webb

Под жаркото августовско слънце се пържеше полуголото тяло на млад мъж. Качил се на дървена стълба, той грижливо събираше назрелите ябълки, които внимателно поставяше в красиво сплетената кошница, поставени стабилно между клоните на дървото. По зачервената му кожа бяха избили ситни капки пот, които от време на време забърсваше старателно с ръка. Бе се заел с това си занимание от пукването на зората, но бе успял да се справи едва с 5 дървета, а го чакаха поне още толкова, че и от горе. Не стига това, а трябваше и да полее цветята, защото горките се измъчваха на тази жега.
Интересен живот бе избрал да води огненото духче. Сéбастиен бе решен да се скрие от шумотевицата на този така чужд свят. За разлика от повечето си събратя, момъкът не преследваше власт, величие и пари. Напротив. Бе изтеглил всички възможни приходи от семейното богатство, за да закупи малка вила в покрайнините на Ваурора, където да отглежда ябълкови дървета и да гали небцето си със сладко от плодовете им.
Земята му не бе повече от пет декара, половината от които бяха заети от сградата, която обитаваше. Сама по себе си, тя не бе нищо особено – двуетажна къщурка с точно две стаи. Едната бе на първия етаж и представляваше сгушена кухня с трапезария, където да си хапнеш спокойно под приятните ласки на вентилатора, чиято перка се въртеше непрестанно. До втория етаж се стигаше по стръмни, извити стълби, които те отвеждаха до втората стая, която бе и таванско помещение. Макар и полегат, таванът бе достатъчно висок, за да се разхожда човек свободно без да се налага да прикляка. Помещението бе пригодено за нуждите на обикновения бог. В единия край бе разположил легло, забулено под тънка дантела, а в другия дървено бюра, затрупано с всякакъв вид бумаги. По средата имаше високи прозорци, с размера на самата стена, които се отваряха и водеха към правоъгълен балкон. На противоположната страна пък, имаше сравнително по-малък прозорец, през който човек можеше да се промуши и да достигне покрива на гаража, който бе пригодил като склад. Вестри обичаше да сяда на наклонената керемидена повърхност и да наблюдава залезите и изгревите. Напомняха му за изгубеното и колко илюзорен бе светът им в действителност. Чувстваше се някак нищожен, а носталгията караше душата му да плаче безмълвно. Някога, предците му блещукали из безкрайните небесата, а сега ги гледаше от толкова далеч.
Откъсна и последната ябълка, когато детския глас на съседското момиче привлече вниманието му. Бе донесла черешов пай, който баба ѝ бе изпекла специално за него. Девойчето подаде тавичката с поруменели от срам бузи – вероятно заради разголения му външен вид. Сéбастиен Вестри взе ухайното ястие, след което подкани детето към къщата, където и двамата щяха да се скрият от безмилостните лъчи на огненото кълбо поне за кратко. Приготви три бурканчета със сладко и пет свежи ябълки в една платнена торба и ги подаде на гостенката си преди да я изпрати обратно към дома.
Като се замислеше, човешкият живот не бе чак толкова ужасен, за колкото го мислеха всички. Разбира се, негативите бяха повече от позитивните му черти, но дори в тях имаше нещо красиво. Вероятно, никога нямаше да оцени напълно привилегията, която му бе предоставена от съдбата, но си струваше да опита да живее като тези, които преди векове споделяха сподавените си мечти с тях, когато нощта надделееше. Заслужаваше си да се научи да бъде човек.
Тези идеалистични и някак неприсъщи за личността му мисли провокираха тих смях у младежа. На лицето му заигра тъжна усмивка преди с бавни крачки да се изгуби в отрупаната с дървета градина, където все още го чакаха стотици златисти и румени ябълки.
Vestri
Fire sprite
Vestri
Posts : 691
Върнете се в началото Go down
Пет Дек 23, 2022 4:07 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-