Вход
Latest topics
Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости .neron, lisette abernathy., Valtorin
Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm
Ben |
![]() | ||
Everybody's gotta reason to bleed You've gotta fuck somebody to know somebody That motherfucker ain't me Once I was a SOLDIER Повечето създания не ме познават. Повечето създания не знаят от къде идвам. Името ми е Бен. Да! Може да ми викате просто Бен. Нямам желание да ви разкривам повече за себе си. Аз бях войн. Войн на Авернус. Сега съм просто едно обекновенно същество, което иска да се забавлява. От както се намирам в Авликени ми е приятно да вземам наркотици, да пия и да чувам каквото ми попадне. Ще смятате, че съм пропилял времето си, като не съм създал потомство, не съм намерил половинка и не съм дал всичко от себе си да се посветя на един човек? Напротив! Точно това правя в момента и съм се отдал само и единствено на себе си. След като служих векове осъзнах, че няма нужда да робувам и да се доказвам на същества, които няма да се опитат да разберат какво ти би изпитал в даден момент. Нещо в мен се пречупи и ме превърна в това, което съм в момента, Нямам желание да ви разказвам дълги и сълзливи истории, за това ако имаше визитка с моето име на нея щеше да пише "Обади ми се и ще се забавляваме". Няма нужда да ми се обаждате. Просто намерете най-близкото заведение, влезте вътре и ще ме видите или да пия или да се друсам. Хубавото на моя живот е, че при мен ми трябва в милион пъти повече дрога и алкохол, за да усетя нещо. Как биха ме нарекли в другите измерения ли? Няма нужда да ви споменавам истинското си име. Може просто да ми викате Бен. Та, за да не ви губя повече от времето аз се обличам и излизам. Отивам да върша някоя глупост, за която после няма да съжалявам. Ако искате съвет от мен - Направете същото! Ако ме срещнете някъде не се срамувайте да ми кажете "Здрасти", не хапя! Освен, ако не съм изпил някоя друга водка! *Намиг* | Ben Demon ![]() Posts : 94 | |
![]() ![]() | ||
![]() | ||
Accepted Добре дошли в света на Авликейн! Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате! | - luca - Admin ![]() Posts : 1791 | |
![]() ![]() |
|
|
» Why don't you be the writer and decide the words I say?
» Новини
» Важни съобщения
» Запазете своя лик
» Вземете готов герой
» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
» vices & prices.
» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.