Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
deep six. EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
deep six. EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
deep six. EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
deep six. EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
deep six. EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
deep six. EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
deep six. EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
deep six. EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
deep six. EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

.adorel, idril, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Нед Апр 30, 2023 4:23 pm
Diamante

ahriman's archon of betrayal || born in the 2nd age || previously known race: human
Всичко започваше в края на Втората епоха.
Евър - силно отдаден на честта и неутралитета във войната инкуб, пред чиито очи краят на Първата епоха се бе изнизал като миг, бе спрял същия онзи свой зелено-синкав поглед върху млада смъртна жена, която носеше името Юра и която не смееше да докосне с пръст, без да го обземе притеснението, че пагубната му природа може да коства живота и. Бе встъпил в брак с нея по онова подобие на любов, което един демон на плътта можеше да почувства като такава, ала се опитваше да стои настрана физически, да не я прави своя по онзи начин, по който неговият род най-силно обичаше. Липсата и той заместваше с безчет наивни любовници от различни раси, а в един от малкото пъти, в които чувстваше крехката Юра под тялото си, около тялото си, като част от тялото си, бе се случило най-чудесното и най-трагичното събитие - тя бе забременяла, а девет месеца по-късно на бял свят се появиха близнаците Девиан и Диаманте.
Разликата между тях бе броени минути, а сякаш векове ги деляха. Това, че Дев бе наследил демонския ген, а Данте бе останал обикновен човек, бе една от многото перипетии между двама им. Ала не бяха изконни. През годините бяха повлияни от родителите им - от Девиан, който въпреки хаотичната си нощна природа бе наследил нежността на майчиното сърце, а Диаманте - обикновен човек, таеше в тъмните кътчета на ума си същинската демонска горчилка, обгърнала раздирания от война Авликейн. А това, че Евър приоритизираше демонския си син и Юра като безправна единица в този почти фалшив, скрепен от тъмна любов съюз, върло го следваше в болната му идеология.
Когато вече бяха младежи, ала достатъчно зрели - подминали границата между момче и мъж, Наталиан бе взел младия инкуб за свой архон на сантименталността. Нежното му сърце бе впечатлило коварния любовен бог, ала не по начина, по който впечатляваше всички останали и ги караше да цъфтят. У него той бе видял нещо красиво, което да превърне в пепел, във втора версия на себе си, да му отнеме същата онази сантименталност, покровителството над която сам му бе дал. Ала колкото и тежко да бе да служи рамо до рамо със създателя на феите, бързо бе изградил за себе си име на състрадателен, нежен архон, емпатичен към онези, които имаха нужда от него. А той самият бе наложил своята божествена протекция над Диаманте, превръщайки го в свой консорт с една единствена идея - да опази тленните му тяло и душа от пламъците на жестокия свят около двама им.
Уви, точно като всяко нещо на този свят и неговият дълг към един от божествените седем трона приключи тогава, когато бе приключил и самият му живот. Войната бе далеч от края си, но вследствие на предателство, зад което до известна степен стоеше Диаманте и което бе довело до ред фалшиви обвинения, дразги и неприязън, събитията се бяха развили значително по-динамично и тъмно отколкото можеше да се предполага. А Дио се кълнеше в себе си, че никога не би предал брат си, най-близкото си създание, колкото и да горчеше върху устните му, че Дев се бе окичил с титлата архон, а не Дио, а това, че бе станал бог и на всички останали, че рано или късно ще пожелае други консорти, други любовници, ще се превърне в баща им, бе детайл.. Може би му завиждаше, може би изпитваше яд, задето всичко хубаво се случваше на Девиан, но каквото и да бе, раздираше го отвътре със страшните си нокти, караше го да стиска зъби до полуда, да го гледа с цялата обич, която заплашваше да го погълне, а зад гърба и винаги се криеше злата и сестра - омразата, които винаги бяха в безгласна война.
Чак след смъртта му Диаманте разбра, че самият бог на дружелюбността и заблудата бе почувствал калейдоскопа от емоции в крехкия консортски ум. Че именно той стоеше зад това с цел като самия Ариман да всее раздор, за да опорочи иначе крехкото бивше демонско сърце. Че вследствие на една заблуда, манипулация брат му скиташе из никому непознатите владения на Одеон, от които, за добро или за лошо, никой не успяваше да се върне. А фаталната кончина бе дело на ръцете на Диаманте - малката тайна, която щеше да отнесе при същия онзи елохим, при когото бе запратил своя най-висш бог, който за околните бе едва млад архон.
Вследствие на това Ариман бе направил Дио свой архон на предателството, а пред самия Векс и в негово име, както и в присъствието на Наталиан младият новоиздигнат нисш бог бе положил специална клетва към първенеца измежду боговете, че никога не би предал него или когото и да било от пантеона. Зловещият любовен бог му бе подарил обеца във формата на зар, в която бе вляна божествена магия от Ариман и Векс, гарантираща, че Диаманте никога не ще наруши обета си към бога на злото, което несъзнателно самият той бе извършил.
А много от по-старите познати на двамата близнаци твърдяха, че ако Наталиан искаше да изгради архон, обзет от корист и злост, би достигнал целта си по-лесно чрез по-младия от двамата. Но нямаше значение - създателят на феиската раса бе мъртъв от векове, а единственото, което оставаше след него, бе огорчение, гняв и солена глътка вина.

Идеята е обсъдена с администратор, Ариман и Векс.
Ликът е запазен за мен.
fc: Sam Underwood


Diamante.
Archon
Diamante.
Posts : 119
Върнете се в началото Go down
Нед Апр 30, 2023 4:45 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-