Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
natural born sinner. EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
natural born sinner. EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
natural born sinner. EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
natural born sinner. EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
natural born sinner. EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
natural born sinner. EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
natural born sinner. EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
natural born sinner. EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
natural born sinner. EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

natural born sinner.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Юни 14, 2024 6:23 pm
natural born

sinner
You've built yourself up so high just to tear me down. This is my song, my red crusade.
Мерида. Плод на афера, която майка и - чистокръвна еваримка, държаща на статута си в обществото, така отчаяно се опитваше да скрие от по-възрастния си съпруг. Ала изглежда, че Дилук бе решил лъжата и да излезе наяве, когато от инкуба младата еваримка забременя с дъщеричка.
В първите години от живота на Мер бе лесно да скрие демонския и произход. Проклетото дете дори не се бе родило сукуба, а сякаш самата Съдба отново си играеше грозна шега. Момиченцето бе нисш клас демон, което може би беше за добро. Така майка и по-лесно можеше да запази мрачната си тайна за една изневяра, която продължаваше по-дълго, отколкото изобщо трябваше. А възрастният и съпруг вярваше, че най-накрая има наследник, след като любимата му жена бе загубила живота си нелепо във войната, докато в утробата си носеше сина им.
Лесно се поддържаше илюзията, че Мер е еварим - тя самата отделяше дълго време в това да се учи на магия покрай майка си, която имаше за задача да я обучава на всичко, което знае, докато татко и като глава на семейството бе зает с еваримски дела. Но когато идваше време за избора на специализация... истината не можеше да бъде укрита повече. Това предизвика гнева на този, когото считаше за свой баща, а за да се отърват от нея и да заличат глупавата си грешка, Астерин побързаха максимално бързо да намерят чистокръвен съпруг за нея, а веднага щом успяха да дадат ръката на 19-годишното демонско момиче на Невън Балмонт, изтриха Мерида от живота си.
Но водена от чувство за вина, Мер му разказа това, което знаеше за себе си. Това, което родителите и бяха принудени да и разкрият, докато с отвращение събираха всичките и вещи в чували за смет. А отвращението пламна като пожар и у него на мястото на онова безразличие, с което я гледаше.
Няколко месеца Невън я толерираше под покрива си въпреки ненавистта, която чувстваше към избора си и към лъжите на семейство Астерин. А когато се прибереше след тежък ден, се губеше под ласките на все още неопитната Мер, която дори не бе докосната преди него. Самата тя се чувстваше така, сякаш му принадлежи, което му даде основание да превърне в реалност това нейно чувство. В новооснования тогава квартал Евилон вече се носеха слухове за жени и мъже, които преживяваха именно продавайки любовни ласки на всеки, който е готов да заплати за тях. Невън се превърна в неин сводник и и даде псевдонима Алура, на което тя не желаеше да се възпротиви от желание да угоди на съпруга си, а когато няколко години по-късно разводът им вече бе факт, той бе изчезнал от живота си. Последно Мерида бе чула, че той живее някъде из Сукремал, но така и не понечи да го потърси. Тогава я беше страх.
Днес просто и беше безразлично.
И поглеждайки назад, осъзнаваше, че да бъде под закрилата на Ариман точно както всички, продаващи тялото си на негова територия, не беше чак толкова лошо. Учеше я на уроци, откъсваше я от наивността и любовта, които тя носеше със себе си като зестра, когато бе встъпила в брак. Държеше ума и хладен, а морала надалеч.
Meryda Asterin || 3rd age || Demon || Ainhoa Larretxi


моля да смените името ми на Allura.
Благодаря!
allura.
Demon
allura.
Posts : 5
Върнете се в началото Go down
Пет Юни 14, 2024 9:11 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-