Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.  EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, andarta., Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

There is darkness inside all of us, though mine is more dangerous than most.

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Май 05, 2023 10:55 pm

darron harrell.

looks like 30 years. vampire - fourth age. fc: aaron taylor johnson


Светлите му ириси я приковаха на едно място, а устните му смразиха кръвта й в една последна, безпощадна целувка. Острите зъби лесно пробиха бариерата, оставяйки две симетрични, червеникави точки върху кожата й, а вкусът на алената течност рязко си проправи път към него, утолявайки изгарящата нужда, която вече сковаваше крайниците му. Трябваше му минута да възстанови резервите си, притъпявайки алармиращата от дни слабост на тялото си, което постепенно линееше и избледняваше, омаломощено от липсата на свежа кръв. И затова трябваше да си я достави бързо и ефикасно, пренебрегвайки иначе характерната си предпазливост, излизайки дори по светло в опити да си набави необходимото. Не бе подбрал и жертвата си – воден от глада, Дарън улови в клопката си първият, осмелил се да прекрачи мрачните улици на Фаустус, а именно младо момиче, чийто стъпки все още отекваха в съзнанието му. Вампирът не притежаваше съвест, не и такава, която би го възпряла в онзи момент – отчаяните й писъци и разширени от уплах зеници само утрояваха насладата от засищането, вместо да го принудят да се отдръпне. Вероятно в друг живот би отстъпил, опитвайки се да обуздае потока от неистова жажда. Но никой не бе възпитал у него ценности, които да следва, нито бе оформил у него морален компас, който да го води.
Изтри последните капки кръв с опакото на ръкава си, вдишвайки дълбоко от свежестта на нощния въздух. Попълнил липсващата си енергия, Даръл с лекота отмести слабото тяло зад един варел, надявайки се да я открият твърде късно, когато следите от ухапването ще са неразпознаваеми. Макар нападенията от вампири да не бяха новост, не искаше да всява смут в квартал, където вечерята му инак се разхождаше свободно нощем, улеснявайки го, превръщайки лова в лежерно занимание. Тръгвайки си с пъргава крачка към дебрите на нощта, не погледна повече назад. А може би трябваше – защото един чифт очи надничаше с неприкрита ярост зад ъгъла, снишавайки се, за да не бъде забелязан.

Стисна медальона измежду бледите си пръсти, сливайки се с шумната, разноцветна тълпа, чиято бушуваща кръв му напомняше за глада. Не можеше да рискува отново – не и като онази вечер, оставяйки се инстинктите да го поведат, загърбвайки всякаква предпазливост и сдържаност. Макар да си бе извоювал едно определено прозвище в средите на местните крадци, онзи инцидент бе черна дупка в инак безупречния му списък. Последните седмици сънят така и не го навестяваше, беше станал раздразнителен, а тъмните сенки изпъкваха на и без това бледото му лице, сега полускрито от гъста брада. Бе станал неузнаваем и Брайър едва го разпозна, подскачайки изненадано на едно място. Даръл я докосна по рамото предупредително, снишавайки се, за да се скрие в силуетите на останалите – способност, която бе усъвършенствал и която му бе спасявала живота повече пъти от бързината, дадена му от създаването. Можеше да манипулира сенките, криейки се, създавайки илюзията, че е невидим, а всичко се дължеше единствено и само на изключителната му ловкост и рефлекси. Кимна многозначно на феята и в пълен синхрон поеха в противоположни посоки. Някой ги следваше и беше време за екшън.

more info:
- притежава бронзов медальон, с чиято помощ може да се излага на дневна светлина;
- изкусен крадец, който е известен с бързината си и умелото криене в сенките, както и специфичните ухапвания, които оставя по случайните жертви;
- израснал в сиропиталище без информация за потеклото и родителите си;


darron harrell.
Vampire
darron harrell.
Posts : 47
Върнете се в началото Go down
Съб Май 06, 2023 12:29 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-