Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Новини
sword of justice and ballance EmptyYesterday at 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
sword of justice and ballance EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
sword of justice and ballance EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Отсъствия
sword of justice and ballance EmptyВто Май 30, 2023 4:53 pm by selene winter

» Вземете готов герой
sword of justice and ballance EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
sword of justice and ballance EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
sword of justice and ballance EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
sword of justice and ballance EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

» Your charisma draws me in with every word
sword of justice and ballance EmptyПет Май 19, 2023 6:48 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

.adorel, .neron, lisette abernathy., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

sword of justice and ballance

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Окт 28, 2022 9:51 pm
Nymeria
ARCHANGELS -old enough - lee jieun


Помнеше добре времето на хаос, война, болка и кръв. По-добре, от колкото ѝ се искаше да си спомня. А можеше ли да забрави? Сякаш бе вчера, когато иначе спокойния свят бе разтърсен от война. Безмилостна. Буйна, като неукротима буря. Развалила иначе тъй съвършения баланс, който носеше спокойствие не само на Нимерия, но и на онези, които жадуваха за нищо повече от красив и подреден свят. 
Помнеше. Помнеше и решенията, които трябваше да вземе. 

Светът се беше изменил от тогава, но някакси все оставаше напълно същия. Богове, архони, еварими.. Винаги ги виждаше като деца, борейки се едни с други на детска площадка. Но, точно както при малките деца, винаги нещо се объркваше. Беше ли завист? Любов? Чувство за революция? Видяла цената на войната, Нимерия бе решена да направи всичко по силите си да не позволи това да се случи. В ранните векове на своето съществуване бе непоколебима. Хладна и студена, противно на топлата прегръдка на присъствието ѝ. Знаеше добре страната, която трябва да заеме и нямаше дори сянка на съмнение дали е права. Знаеше добре, че във войната с ангелите и демоните можеше да има само един победител... и нима не бе очевидно, че всеки, дръзнал да застане срещу Дилук щеше да страда? Съдеше сурово предателството на онези, които бяха избрали да останат неутрални. Съдеше сурово всеки, който не заемаше "правилната" страна. Спомняше си. Спомняше си прекалено много.

Баланс. Справедливост. 
Двете неща, които Нимерия държеше близо до себе си, подобно на остри ками. Преди толкова векове беше съвсем различна, но времето, прекарано сред представители на други раси я бе накарало да омекне към тях. Да вижда тяхната болка и борба далеч по-добре. Може би преди бе арогантна? Отказваше да признае, че за всяка битка имаше причина. Отдаваше случилите се трагедии и смърт на алчността, но беше ли толкова просто? С всяка изминала година започваше да се пита това. 
А отговорът зависеше. От ден на нощ. От нощ -на ден. Една година след друга и Нимерия бе започнала да притежава нещо, което до този миг сякаш бе мит. Съчувствие. 
А това само по себе си беше опасно. Нима можеше да заема своята позиция, ако бе съпричастна с болката? Можеше ли да съди разумно? Опасни въпроси, които заравяше дълбоко в себе си. "Баланс. Справедливост." И знаеше, че дори да не знае друго, трябваше да се уповава на това.nymeria;
Archangel
nymeria;
Posts : 362
Върнете се в началото Go down
Пет Окт 28, 2022 10:05 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1788
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-