Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
Еварим EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
Еварим EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Еварим EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
Еварим EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
Еварим EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
Еварим EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
Еварим EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
Еварим EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
Еварим EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Вто Ное 28, 2023 8:04 pm

Cecilia Abisiena
Ex-consort of Cassian.

FC: Sydney Sweeney
Pure-blood alchemist;
Age: 2370 years old (Born in 1653);
Status: Free.

Сесилия Абисина или останала в историята на Авликейн просто като “Сесилия” или “Момичето в Кулата”, бе еварим, родена в началото на Втората епоха. Най-малката от многодетния род Абисина тя бе подчертана любимка на баща си, който даваше всичко да своето красиво русокосо момиче. Девойката растеше като цвете в саксия - изключително защитена, но и безкрайно отдалечена от конфликта, оформил епохата, в която живееше - Великата война. Тя развиваше своите таланти на алхимик далеч от всичко и всички, скрита от очите на божествата, които пълзяха като мравки в младостта на Авликейн. Но никой не можеше да заподозре, че самият Дилук и бе отредил централно място на сцената на божествения конфликт. Веднъж докато се разхождаше из полята, които семейството и притежаваше, събирайки билки за алхимичните си отвари, забеляза млад мъж с крила на гърба си, седнал около близкия поток. Не бе първият път, в който Сесилия виждаше ангел, но по презумция еваримите не обичаха да се месят с останалите раси. Макар нервите, които изпитваше, тя го поздрави и двамата завързаха приятелски разговор. Той се представи като Касиан и я помоли на следващия ден да се срещне с него на същото място. Тя прие предложението му, въпреки че знаеше, че семейството и не би одобрило тя го направи. И на по-следващия. И на по-следващия. Бавно, но сигурно тя се бе влюбила в младия ангел, който имаше изключително чиста и романтична душа. Държеше се с нея като принцеса, като с крехко нежно цвете. Докато един ден не дойде пред баща и, разкривайки се като бог Касиан, един от новоиздигнатите владетели на света и я поиска за своя спътница в тази негова съдба. Въпреки скептичните и меко казано закостенели възгледи на еваримите върху смесените бракове влиянието на Сесилия върху баща и и обещанието, че тя ще е половинка на един толкова влиятелен мъж, склони везните в полза на двойката. Сесилия знаеше как да получи нещо, стига да го поиска достатъчно. Може би бе помогнало и уверението, че този техен съюз не може да произведе нелегитимни наследници на рода Абисина.
В началото всичко бе прекрасно. Тя бе на върха на света, любима на бог, желана от него. Но нещата бързо се промениха, когато бе видяла неговия първи и най-верен архон - Векс. Младият драконов принц бе привлякъл синия и взор със своята кръвожадност. Касиан бе нежна душа - не обичаше да цапа ръцете си с кръв. Предпочиташе да носи радост, красота. Но мръсната работа трябваше да се свърши от някого и този “човек” бе Векс. Русокосата се оказа привлечена към кървавата и грозна страна на Войната. Смяташе, че нейният любим прекалено много си затваря очите за нея. В насилието имаше нещо толкова първично и красиво, нещо, което я дърпаше със силата на метални въжета. Може би за това се обсеби от Векс, но за жалост, той не отразяваше опитите и да го съблазни. Бе щастливо сгоден за Ариенес и не желаеше да погледне друга. Това помрачи мислите на младата алхимичка, фокусирайки ги в една точка. Той. В крайна сметка Сесилия знаеше как да получи нещо, ако го искаше достатъчно. Направи изключително силна любовна отвара и я сложи в питието на Векс, докато той не гледаше. Така успя да прекара вечерта с него. На следващия ден драконовият принц - отвратен от случилото се, се закле в отмъщение срещу еваримката. И така се стигна до една от най-разказваните истории в Авликейн - отровната стрела, която бе покосила красивата девойка, и един млад бог кълнящ се, че ще разкъса света за нея. Каква бе отровата? Никой не знаеше. Знаеха само, че семейството и мистериозно бе изчезнало след този случай, а тя отказваше да се събуди и оставаше винаги на 286-годишна възраст заради непробудния си сън. И така до неотдавна. А събуждането и половин година след завръщането на новия бог на времето бе останало също толкова мистериозно и неразгадано, колкото и магията, която я държеше в своя летаргичен капан.
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files :: Canon characters-