Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
words have power. EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
words have power. EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
words have power. EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
words have power. EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
words have power. EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
words have power. EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
words have power. EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
words have power. EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
words have power. EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 1 Регистриран, 0 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

andarta.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Вто Фев 13, 2024 11:10 pm

Всички отдавна си бяха тръгнали, когато Мора влезе в кабинета на баща си. Във въздуха още се носеше аромата на парфюма му примесен с аромат на цигари. Опита се да потисне неприятните спомени, които я връхлетяха. През годините бе измисляла какви ли не оправдания, за да избегне престъпването на прага на кабинета му. Сега беше тук, а отсреща го нямаше осъдителния поглед, който да измери всяко нейно движение. Краката й сякаш сами я отведоха до мекият кожен стол пред бюрото му. За първи път сядаше от тази страна. Обикновено седеше от другата. В някои случаи дори не й позволяваше да седне, сякаш самият факт, че беше родена жена е огромна обида за него.

Думите имат сила.

Гласът му прозвуча в главата й. Къде беше тогава силата на баща й, когато собственото му заклинание бе причина за края на живота му?  Тя протегна ръка и улови писалката, която бе оставена до огромната купчина документи. Ръката й нежно се плъзна по инициалите, които бяха изгравирани отстрани “Б.Н.”. Винаги му се бе възхищавала въпреки дистанцираната му природа и непредвидимия му нрав. Дори не можеше да обясни защо. Той бе причината тя да избере да стане стихоплетец, както и за всяко важно решение в живота й. Правеше толкова много, за да получи одобрението му, но знаеше, че никога нищо нямаше да бъде достатъчно. Тя нямаше да бъде достатъчна. Беше странно как единствено с него бе толкова различна. Ненавиждаше желанието си да му угоди. Той умееше да разбира истинската  същност на хората, да вижда най-ценното за човек, да го  използва, за да го прекърши. Имаше нещо опияняващо в идеята  да упражняваш такава сила над останалите. Писалката се изплъзна между пръстите й и падна на земята.
Имаше само него,  а сега изглежда, че нямаше нищо. В този момент тя очакваше сълзи да натежат в очите й, но такива така и не се появиха. Толкова странно ли бе, че част от нея чувстваше облекчение. Чувстваше се… почти свободна. Почти, но не съвсем.
Погледът й се спусна по ръката й и се спря върху пръстена, който красеше безименния й пръст. Наложи се да си напомни, че това не е затвор, а възможност. Обещание, което беше дала на себе си и на баща си. Защото част от нея копнееше за онова, което имаше баща й. И тя знаеше, че проницателния му поглед никога не бе успял да види тази частица от душата й. Защото той я подценяваше по същия начин, по който подценяваше съпругите си, използвайки ги единствено, за да му родят наследник. Предаваше знанията си единствено, защото знаеше, че няма избор, че има само нея. Имаше малко моменти през живота й, в който бе получила частица от одобрението му, но той бързаше да ги унищожи и да й напомни, че тя бе заменима. Почти, но не съвсем.
Сега той беше мъртъв и след него беше останала само тя. Само тя след трите съпруги, безбройните опити да има син и болните му амбиции.
Неусетно на лицето й се разля красива усмивка.

Moran Knoxpure-blood evarrim; rhymer
FC:: Olivia Cooke


Може ли да смените името ми на moran knox. ?
moran knox.
Pure-blood Evarrim
moran knox.
Posts : 947
Върнете се в началото Go down
Сря Фев 14, 2024 1:44 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-