Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
born to demon.. EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
born to demon.. EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
born to demon.. EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
born to demon.. EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
born to demon.. EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
born to demon.. EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
born to demon.. EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
born to demon.. EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
born to demon.. EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Пон Май 13, 2024 1:40 pm
Theo
Demon boy
1930 г.
Корея е под управлението на Япония и корейските войници са принудени да носят на гърдите си японския герб.
Имаше й масови бунтове на корейци, които не одобряваха това. Искаха своята свобода и независимост. Постоянни лозунги се хвърляха по улиците на столицата и тайни групировки се скитаха по тъмните кътчета на града. Мазетата приютяваха тайните им сбирки и се крояха поредните атентати срещу японската управа и свалянето им от власт.
Чой Те Янг, бе лидер на тайната организация “Слънце”. Името бе избрано по две причини. Теянг от корейски се превеждаше слънце, а и винаги атакуваха точно преди изгрев. Нападаха винаги обществени сгради, където имаше силно японско влияние и присъствие. Въпреки, че бе само на 23 не му пречеше да е лидер и при това добър, защото нямаха една провалена мисия и никой от хората им не бе заловен.
До съдбовния ден
Бе горещо доста задушно лято. Хората се опитваха да се охладят на евтините вентилатори и климатици, които едва смогваха. Скоро слънцето щеше да изгрее и температурите отново да стигнат до над 30 градуса. Милиционерите, които бяха сложени да патрулират нощем се бяха струпали пред общината. Някой им бе подсушнал, че това ще е днешната цел на организация “Слънце”. Един от тези мъже бе и бащата на Те Янг, който бе капитан във военната армия. Въпреки това нищо не спираше сина му да се бунтува срещу управата, дори част от него да са баща му и колегите на баща му, които му бяха като чичовци и в чиито ръце бе израснал.
Хората на Те Янг бяха разположили бомбите малко по-рано вечерта и през деня и трябваше само да ги детонират. Момчето все пак се надяваше, че г-н Чой няма да е близо до някой от взривовете. Те обичаше баща си, въпреки всичко. Старият мъж никога не се бе държал лошо с детето си и го обичаше безрезервно много. Само, че желанието му не се сбъдна. Даже по-лошо. Мъжът влезе в сградата, за да провери за хора секунди преди електронния детонатор да активира бомбата. Момчето влетя бързо в опит да измъкне баща си и така загинаха и двамата.

2024г.
Тео лежеше в удобната си голяма и просторна спалня. Бе прохладно в стаята и на момчето не му се ставаше изобщо от леглото. А и за къде да бърза? Имаше всичко от което се нуждае и му липсваше това, от което не се. Богат, млад и красив младеж в началото на двайсетте си години с неясен произход, но едно сигурно нещо. Желан ерген от почти всяка дама в града. Но колкото бе желан, толкова и ненавиждан. Предимно от мъже, чиито приятелки ги бяха зарязали дори, за да бъдат само за една вечер с Тео.
Момчето не се интересуваше от сериозните обвързвания. За него бяха излишно губене на време и усилия, не че нямаше цялото време на света, като демон. Явно съдбата го мразеше до толкова, че да му позволи да се прероди, но за наказание, че бе причинил толкова страдания и смърт като човек де върна, като демон. Само, че той пак си намери плюсовете на това. Лесно омайваше с чара си, а новопридобитите му сили му позволяваха да е по-бърз и силен, а и някои други умели трикове. От миналото си знаеше, че е умел оратор и пленяваше с думите си всеки, който си бе набелязал за цел. Дори някои големи бизнесмени, които накрая се оказваха, че работят за него, вместо той за тях. Парите си печелеше точно така. С омайване и закупуване на акции в големи мултимилионни и милиардни компании по цял свят.

fc: Theo - P1Harmony
theo.
theo.
Posts : 1
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-