Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» natural born sinner.
Outrunning karma, that boy EmptyПет 14 Юни 2024 - 21:11 by - luca -

» Отсъствия
Outrunning karma, that boy EmptyПон 10 Юни 2024 - 18:41 by odea.

» Върнете своя герой
Outrunning karma, that boy EmptyПон 10 Юни 2024 - 0:25 by - luca -

» Запазете своя лик
Outrunning karma, that boy EmptyЧет 6 Юни 2024 - 14:40 by - luca -

» I N S A T I A B L E
Outrunning karma, that boy EmptyСъб 1 Юни 2024 - 15:31 by - luca -

» Важни съобщения
Outrunning karma, that boy EmptyЧет 30 Май 2024 - 14:31 by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
Outrunning karma, that boy EmptyЧет 30 Май 2024 - 14:21 by - luca -

» Hunt you down!
Outrunning karma, that boy EmptyЧет 30 Май 2024 - 1:20 by - luca -

» just keep swimming
Outrunning karma, that boy EmptyВто 21 Май 2024 - 21:42 by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

ardene., deyanira., Kai., moran knox.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон 29 Апр 2024 - 5:44

Outrunning karma, that boy

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Чет 24 Ное 2022 - 0:43


Ender Falco

23
Shifter - Hawk
Fourth Age
Eshilla
FC: Timothée Chalamet

- Пустинята поглъща слабите, момчето ми. Това е нашата пустиня... Моят Сукремал.

Думите на дядо отекнаха в съзнанието ми, когато за последен път пробягах с поглед по пясъчните планини. Никога нямаше да обикна Валон така, както ревностно пазех дюните в сърцето си. Тази малка „планета“ дишаше със свой собствен ритъм. Там, където небесата се криеха зад пясъчните исполини; където хитри фенеци подаваха муцуни изпод пясъка; където черната кобра грациозно изпълняваше своя хипнотичен танц под съпровода на пустинните бури; където, ако си достатъчно търпелив, че да дочакаш заника на огненото кълбо, можеш да се полюбуваш на ситните частици от песъчинки, които блещукаха подобно скъпоценни камъни разпръснати във въздуха.

Сукремал не бе приветлива земя. Състоеше се предимно от дюнни пустини, тук-там планински вериги се простираха по хоризонта, а изгарящата жега и сухия климат правеха живота почти невъзможен. Може би затова мнозина от вида ни предпочетоха нежните ласки на града, чийто блясък сякаш те омагьосваше. Ала тези, които останахме – силните, както гордо ги наричаше старият – се научихме да обичаме отблъскващата природа на изконния си дом.

Зарових пръстите на краката си в горещия пясък и отправих поглед право към жулещото кожата слънце. Спомних си първият път, в който почувствах грубия допир на пустинята. Бях невръстно дете, в чиито очи пламтеше желанието за живот и жаждата за приключения – две неща, които с времето щяха да се превърнат в напразни обещания, прах - ала принудено да учи, помни и съхрани традициите на ятото. Ято, което ме бе изоставило в съсухрените ръце на старец, надминал висотите на вселенската мъдрост за краткия си човешки живот. Той бе връзката ми с миналото и бариерата към бъдещето.

Научи ме да говоря със звездите. Когато нощите бяха дълги и катранено черни, а пясъците окъпани в сребристи, тесни пътеки, които сякаш примамваха изгубените души да тръгнат по тях в търсене на покой, дядо мислено обрисуваше малките бели звездици, всяка от които се опитваше да блесне повече от посестримите си, в причудливи създания. Разказваше историята им и пътищата, към които водеха отвъд познатата земя.

Научи ме на интимността от лова. Когато две създания доброволно встъпваха в изкусен танц между живота и смъртта, където всяко движение трябваше да бъде с точно определен такт – нито повече, нито по-малко – за да бъде крахът болезнено изящен.

Научи ме на истинското значение на думата „свобода“. Когато собственоръчно сложиш край на девственото и неопитно съзнание и отвориш ума си за тайнствената мистика на Сукремал. Където прашният вятър бръсне ожесточено лъщящите под слънцето пера, а ти се носиш опиянен от тръпката сред белезникавите облаци. Като онзи първи полет, по-сладък от трепетна целувка, в който усещаш, че си истински жив.

Приведох тяло и напълних шепи със златистия прах преди да изпълня дробовете си със аромата му за последен път. За момент ми се прииска пясъците да се отворят под голите крака и да ме погълнат, сякаш нивга не съм съществувал. Ала вече не бях онова нехайно хлапе и трябваше да поема бремето на стария върху плещите си. Сукремал нямаше какво повече да ми предложи. Не още...
Може ли да смените името ми на Ender. с точката.
hawkeye
Hawk-shifter
hawkeye
Posts : 615
Върнете се в началото Go down
Чет 24 Ное 2022 - 0:57
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2378
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-