Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

.neron, Aeneas;, alasdain ghreidheir., Insignia., Julianna Doyle

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Ное 25, 2022 6:43 pm
Malakai 'Mal' Valter Dantallion
Age: 46 || Born during: 4th era || Human || FC: Alexander Skarsgard
In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 80716857504751352cf1d253aa1ae2b5
SINNER
В полумрака на малкия храм, бегло осветен от множеството едвам трептящи пламъци на свещи, на колене стоеше Малакай Валтер Данталион - едър, широкоплещест мъж, който бе превил тялото си на две, свеждайки го възможно най-близко до земята. Силните му рамене, сякаш натежали окови, го теглеха надолу и, погледнат отстрани, изглеждаше като че ли гръбнакът му щеше всеки момент да се строши. Русата му средно дълга коса се бе спуснала пред мрачния му, сив поглед и се съревноваваше с миглите му всеки път когато клепачите му бавно се отваряха и затваряха отново. Устните му се мърдаха леко, нашепвайки молитва.

Малакай говореше с боговете всеки ден.
Понякога и повече от веднъж. Така фанатично вярваше и се възхищаваше на тяхното могъщество, че правеше всичко в тяхно име. Беше отдал живота си и цялата си същност на това да ги почита с ритуали и да спазва законите им. Смяташе себе си за пророк, ала не проповядваше. Хората сами трябваше да намерят пътя си към вярата и той нямаше право да се меси в този процес на духовно израстване. Но можеше да ги наказва, когато богохулстваха...

Домът му, средно по размери имение, с каменни стени и двор, опасан от огради с ковано желязо, бе превърнат в своеобразен храм. Седем дни от седмицата. Седем божества. Седем ритуала, с които да ги почете.

In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti D08c311f4c3f7357e29d28ae9e16cddaIn nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 5a53f434ab2f19106a2c9a53d5b705ae
AHRIMAN

Първият ден бе посветен на Първенеца.
Десетки поклонници се събираха, за да засвидетелстват вярата си пред Ариман. Да разсъблекат телата си чисто голи, да не изпитат капчица свян, да се отдадат на най-първичната, дива и необуздана част от себе си. Да предложат тленната си обвивка пред безсмъртния, да докосват плътта на други. Да останат безпомощни пред желанията си, да се предадат. Да изпитват страст и удоволствие, които поне малко да ги доближат до божественото величие.
Хората идваха, за да бъдат освободени, а Малакай им даваше възможността да се освободят.

In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 04b39f72b1a2c58ac6379d012e9499beIn nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 49228d6710cce36c01d6362ab691743e
INSIGNIA

Вторият ден принадлежеше на богинята, от която произтичаше живота. Инсигния - онази, чийто дъх служеше за човешка душа; под чийто пръсти като от глина се извайваха тела; чиито сълзи се превръщаха в кръвта, течаща във вените на простосмъртните; онази, която влагаше частичка от божествената си енергия във всяко сърце, което някога е туптяло.
Нима имаше по-добър начин да се сдобиеш с тази божествена прашинка магия, от това да изтръгнеш до преди секунди биещ мускул от нечии гърди? Да впиеш устните си в топлата му тъкан и да изсмучеш лепкавата кръв, докато чувстваш как в стомаха ти горят искрици от най-чистата сила, сякаш Нексусът се влива в теб.
Ами бедното същество, което отдаваше последния си дъх си в ръцете на Малакай и умираше, за да може той да се чувства по-жив? О, неговата душа щеше да бъде възнаградена с вечен покой в отвъдния живот, защото боговете бяха милостиви и щяха да го отведат в селенията на Одеон.

In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti F4269dfcfce6c61538d59bec250b88b8In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 1e3caffff491bd2f3efedc41a4eeccee
NAHIDA & VEX

Морфин – алкалоид, въздействащ на нервната система, предизвикващ затруднено дишане, повръщане, спадане на кръвното налягане, затопляне, успокоение, усещане за пълно щастие, екстаз, изпадане в полусънно състояние и мощни халюцинации. Извлича се от растението Мак. Използва се за първи път като сироп за кашлица, постепенно започва да се употребява като силно обезболяващо при непоносима физическа болка, а понякога и при душевна… в повечето случаи. Непоносима душевна болка. Мъчително състояние. Няма данни да носи дълготрайно облекчение. Води до пристрастяване и смърт.
И до безвремие - едно сладко, безгрижно безвремие, в което Малакай оставаше сам със собствените си мисли. Чувстваше как съзнанието му напускаше черупката си и достигаше онези измерения, достъпни само за богове като Нахида и Векс и невъзможни за проумяване от един простосмъртен. Но там, точно там - на ръба на реалността и илюзорното, беше мястото, където човек най-силно усещаше присъствието на бог.

In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 5f5f4ff7847993d57082d291d0c8075bIn nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 2350459ed95c4a2a1f24db9640eae82b
AENEAS & CIEL

И ще дойде ден, когато ще застанем пред боговете и ще бъдем съдени според желанията на сърцата си. Ще бъдем съдени според нашите думи, дела и мисли. За всяка празна дума, която кажат човеците, ще отговарят в съдния ден. Защото от думите си ще се оправдаеш и от думите си ще се осъдиш.
А онези, които не зачитат божествените правила, трябва да бъдат наказвани приживе и да страдат телата им така, както ще страдат душите за греховете им, когато бъдат отведени от Одеон. Справедливостта трябва да въздавана в името на Енеас - бог на истината и правдата, а наказанията трябва да бъдат изпълнявани в името на Сиел - покровител на мъчениците.

In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti 553adf383ca7b9d86fd2a351bd4bec31In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti E86381ca5a96097aef78d0fd1c42b8a1
ADOREL

Последният, най-младият бог, който имаше силата да подмлади душата ти. Така подходящо се струваше на Малакай, че богът на младостта, любовта и изобилието идва накрая, за да напълни шепите ти с онова, за което най-много копнееш. Всеки човек имаше различни страсти, но Адорел, щедрият бог, даваше благословията си, за да се насладиш на всички - храна, опиянение, отдаване на плътски удоволствия. Всичко това бе израз на неговото великодушие и любов към простосмъртните. И в знак на сърдечна благодарност Малакай му отвръщаше на тази любов, устройвайки пищни празненства. Защото така беше богоугодно.

In nómine Patris et Fílii et Spíritus Sancti Glare-Said-Bartender-When-Said-Free-Birthday-Shot-Denied

Най-важното за героя:


- Изпълнява "религиозни ритуали", включващи садизъм, физическо и сексуално насилие, убийства. Някои от тези дейности (виж: параграф 1. AHRIMAN) се съпровождат от известна група последователи, други извършва самостоятелно. Подобни събития са спорадични и се случват през неопределен период от време (да кажем не по-често от веднъж на 2 месеца). Въпросните ритуали не са по никакъв начин обвързващи със силите и домейна на нито един бог, просто служат като оправдателно средство за нездравите му мисли, действия и наклонности.
- Силно проявени признаци на социопатия - склонност към насилие от всякакво естество, безпардонност, безсъвестност, липса на емпатия, не оценява човешкия живот. Свръх самоуверен и нарцистичен. Силно манипулативен особено когато си е поставил дадено нещо за цел. Независимо от това рядко прибягва до лъжи, обикновено е директен и прям по отношение на намеренията си. Харизматичен, притежава умението да увлича хора и последователи.
- През по-голямата част от времето е изключително арогантен, но демонстрира завидно желание за живот и страст към всяко едно удоволствие, което той би могъл да предостави.
- Има белези от дълбоки изгаряния по двете си предмишници.


P.S.: Може ли името ми да бъде сменено на: malakai valter dantallion
malakai valter dentallion
Human
malakai valter dentallion
Posts : 93
Върнете се в началото Go down
Пет Ное 25, 2022 9:34 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-