Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Запазете своя лик
adam heo. EmptyПет Май 17, 2024 10:07 pm by - luca -

» flourish in the shade.
adam heo. EmptyЧет Май 16, 2024 12:44 pm by - luca -

» Върнете своя герой
adam heo. EmptyСря Май 15, 2024 10:03 pm by - luca -

» they have let me burn and left me smoking all my live
adam heo. EmptyСря Май 15, 2024 10:01 pm by - luca -

» "While seeking revenge, dig two graves - one for yourself.”
adam heo. EmptyПон Май 13, 2024 9:12 pm by - luca -

» born to demon..
adam heo. EmptyПон Май 13, 2024 1:40 pm by theo.

» Set my heart on fire Pour gasoline all over my desire When I go up in flames, I'm burning bright I'll tell you it's too late to apologize
adam heo. EmptyПон Май 13, 2024 12:41 am by - luca -

» With each passing year, the shadows take their toll. But you remain.
adam heo. EmptyНед Май 12, 2024 11:49 pm by - luca -

» Maksimilian
adam heo. EmptyНед Май 12, 2024 6:10 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости

e.remus, Erich Lind., Insignia., moran knox.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Съб Дек 03, 2022 2:16 pm


adam heothe story of the lost angel

Адам се скиташе из улиците на града. Бе покрил лицето си с голяма качулка с надеждата никой да не спре за каквото и да било странника облечен в черно. Бе свикнал да се крие в сенките и да страни от хората. Дългите години през, които бе живял бе свикнал на този начин на живот. И до сега му се получаваше. Само, че времената се меняха, а хората ставаха все по любопитни към различното и опасното, а не като в миналото, когато бягаха с писъци от различните с главно Р. Адам сам бе избрал този начин на живот. Роден по време на война и отблъснат от семейството си ангела не бе изпитал никога любов и дори не жадуваше за нея. Не му бяха понятни плътските желания на хората и страстта, която пронизваше душите им. Единственият му копнеж някога бе да намери своето място в света. Не, че полагаше усилия. Може би, ако не бе избрал отшелническия живот на ангел вълк-единак нямаше да е сам, но срама от семейството му не му даваше сили да се изправи  пред непознатите. Как да каже на когото и да било, че родителите му бяха предпочели някакъв изрод пред родния си син. Така наричаше онова дете, което баща му бе взел от улицата и с майка му се грижеха за него. Дете създадено от порок и ненаситен сексуален глад на ангел и демон. Осъзнал, че бе заменен Адам още в крехка юношеска възраст бе решил да събере най-нужните си и ценни вещи и да напусне родния си дом.
Дълги години се бе скитал. Бе видял света и опознал различните хора. Обичай, навици, маниери и всеки малък детайл, който да му помогне да разпознава един човек какъв е само с няколко прости думи и действия.
Сега, върнал се у дома от скиталческия си начин на живот и напълно заличил самоличността си имаше надеждата да се върне и да потърси остатъците от семейното си наследство с мисълта, че хората отдавна са забравили, за това което са направили преди хилядолетия.


artemis | www
Adam Heo.
Angel
Adam Heo.
Posts : 8
Върнете се в началото Go down
Съб Дек 03, 2022 2:31 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2353
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-