Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Запазете своя лик
forged in ice EmptyПет Май 17, 2024 10:07 pm by - luca -

» flourish in the shade.
forged in ice EmptyЧет Май 16, 2024 12:44 pm by - luca -

» Върнете своя герой
forged in ice EmptyСря Май 15, 2024 10:03 pm by - luca -

» they have let me burn and left me smoking all my live
forged in ice EmptyСря Май 15, 2024 10:01 pm by - luca -

» "While seeking revenge, dig two graves - one for yourself.”
forged in ice EmptyПон Май 13, 2024 9:12 pm by - luca -

» born to demon..
forged in ice EmptyПон Май 13, 2024 1:40 pm by theo.

» Set my heart on fire Pour gasoline all over my desire When I go up in flames, I'm burning bright I'll tell you it's too late to apologize
forged in ice EmptyПон Май 13, 2024 12:41 am by - luca -

» With each passing year, the shadows take their toll. But you remain.
forged in ice EmptyНед Май 12, 2024 11:49 pm by - luca -

» Maksimilian
forged in ice EmptyНед Май 12, 2024 6:10 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 9 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

.adorel, eliade., Erich Lind., mirabelle kalyazin., valeria;

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Вто Дек 20, 2022 9:22 pm
Riven
arctic fox -17- lee felix"Просто Ривън." Това беше отговорът, който всеки щеше да получи, желаейки да опознае хлапето. Разбира се, малцина можеха дори да си представят премеждията, през които младият зооморф е трябвало да премине. Беше лесно да си представят това, че някой, който извиваше глас почти омагьосващо и се усмихваше игриво можеше да е живял живот друг, освен този на пълния лукс и щастие.

Ала Дилук бе отредил съвсем различно начало за живота на Ривън. Захвърлен от родителите си при раждането, той отрасва в дом за сираци. Дори на крехка възраст, младият зооморф е имал очи за красотата и всякакъв вид изкуство. На десет бе първият път, когато се измъкна, за да се опита да открадне достатъчно, за да си купи необходимото му да рисува. Макар да се страхуваше, бе открил начин да достигне до малка улица, на която можеше да си купи каквото пожелае. Разбира се, на подобна възраст Ривън нямаше ни най-малка идея как да открадне, нито да заблуди някого. Бе излязъл.. Не, не. Бе избягал, но нямаше никакъв план. Забелязвайки скитащото се хлапе , собственикът на магазинчето изпита съжаление. Нещо в него съчувстваше на малката, изгубена душа, която със светнали очи гледаше витрините с изложени платна, бои и музикални инструменти.
"Ще ти дам каквото искаш, но ще трябва да сториш нещо за мен." Каза му в една мразовита утрин. Обърканото изражение на Ривън не траеше прекалено дълго.
"Мога да изпея нещо!" Побърза да каже лисицата, знаейки, че няма какво друго да стори.

Малките бягства се превръщаха в ежедневие. Всеки път Ривън се връщаше в същото магазинче, където се бе научил не само да рисува, но и да чете, да пише. Възрастният собственик бе приел частично под крилото си скитащата лисица. И може би това щеше да е прекрасен завършек на всичко, ако един ден не се бе върнал обратно, за да завари магазинчето напълно унищожено. Всички нарисувани картини -разкъсани безпощадно. На прага на магазина стоеше мъж, чието присъствие бе осезаемо. Еварим. Онзи, който от години бе искал да придобие магазинчето и да го превърне в бизнес по свое желание. Вените му се изпълниха със студен гняв. Не бе преценил ситуацията правилно, когато се хвърли към магьосника. Не бе преценил това, че е просто невръстно дете, едва навършило 15 години.

Вечерта бе завършила ужасяващо. Макар да бе нанесъл удари, неговата сила не можеше да се мери с тази на многогодишното създание. Усещаше болка в цялото си тяло от безбройните удари, които бе получил. А най-ужасното. Бе се превърнал в обекти на експерименти в идните няколко месеци. Еваримът безпощадно използваше различни вариации на създадени от алхимията вещества.

Не помнеше всичко, освен деня, в който не избяга от там. Бе продължил да се лута из улиците дълго време, печелейки авлици единствено и само с гласа си. Но животът му щеше да се промени. Ривън вярваше в това.

riven
Fox-shifter
riven
Posts : 513
Върнете се в началото Go down
Вто Дек 20, 2022 10:35 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2353
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-