Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
forged in ice EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
forged in ice EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
forged in ice EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
forged in ice EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
forged in ice EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
forged in ice EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
forged in ice EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
forged in ice EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
forged in ice EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 7 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Вто Дек 20, 2022 9:22 pm
Riven
arctic fox -17- lee felix"Просто Ривън." Това беше отговорът, който всеки щеше да получи, желаейки да опознае хлапето. Разбира се, малцина можеха дори да си представят премеждията, през които младият зооморф е трябвало да премине. Беше лесно да си представят това, че някой, който извиваше глас почти омагьосващо и се усмихваше игриво можеше да е живял живот друг, освен този на пълния лукс и щастие.

Ала Дилук бе отредил съвсем различно начало за живота на Ривън. Захвърлен от родителите си при раждането, той отрасва в дом за сираци. Дори на крехка възраст, младият зооморф е имал очи за красотата и всякакъв вид изкуство. На десет бе първият път, когато се измъкна, за да се опита да открадне достатъчно, за да си купи необходимото му да рисува. Макар да се страхуваше, бе открил начин да достигне до малка улица, на която можеше да си купи каквото пожелае. Разбира се, на подобна възраст Ривън нямаше ни най-малка идея как да открадне, нито да заблуди някого. Бе излязъл.. Не, не. Бе избягал, но нямаше никакъв план. Забелязвайки скитащото се хлапе , собственикът на магазинчето изпита съжаление. Нещо в него съчувстваше на малката, изгубена душа, която със светнали очи гледаше витрините с изложени платна, бои и музикални инструменти.
"Ще ти дам каквото искаш, но ще трябва да сториш нещо за мен." Каза му в една мразовита утрин. Обърканото изражение на Ривън не траеше прекалено дълго.
"Мога да изпея нещо!" Побърза да каже лисицата, знаейки, че няма какво друго да стори.

Малките бягства се превръщаха в ежедневие. Всеки път Ривън се връщаше в същото магазинче, където се бе научил не само да рисува, но и да чете, да пише. Възрастният собственик бе приел частично под крилото си скитащата лисица. И може би това щеше да е прекрасен завършек на всичко, ако един ден не се бе върнал обратно, за да завари магазинчето напълно унищожено. Всички нарисувани картини -разкъсани безпощадно. На прага на магазина стоеше мъж, чието присъствие бе осезаемо. Еварим. Онзи, който от години бе искал да придобие магазинчето и да го превърне в бизнес по свое желание. Вените му се изпълниха със студен гняв. Не бе преценил ситуацията правилно, когато се хвърли към магьосника. Не бе преценил това, че е просто невръстно дете, едва навършило 15 години.

Вечерта бе завършила ужасяващо. Макар да бе нанесъл удари, неговата сила не можеше да се мери с тази на многогодишното създание. Усещаше болка в цялото си тяло от безбройните удари, които бе получил. А най-ужасното. Бе се превърнал в обекти на експерименти в идните няколко месеци. Еваримът безпощадно използваше различни вариации на създадени от алхимията вещества.

Не помнеше всичко, освен деня, в който не избяга от там. Бе продължил да се лута из улиците дълго време, печелейки авлици единствено и само с гласа си. Но животът му щеше да се промени. Ривън вярваше в това.

riven
Fox-shifter
riven
Posts : 369
Върнете се в началото Go down
Вто Дек 20, 2022 10:35 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-