CreditsCodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULESSTORYLINEFACE CLAIMSUSERGROUPSCANON CHARSPRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST June 2023Активно е масовото събитие на Божествения съвет. 22ND May 2023Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития. 22ND Apr 2023Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите. 19TH Apr 2023Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността. 29TH Mar 2023Публикувана е интерактивна карта на форума. 22ND Mar 2023Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Не поглеждам назад. Болката, която изпитвам е силна, но не мога да позволя на някой, който и да е да ме види такава. Имам чувството, че съм била нападната от хиляди птици под черното небе, вкусили от плътта и кръвта ми. Качвам се в стаята си и рухвам на пода. Боли ме. Иска ми се да мога с един замах да приключа всичко. Но имам ли способността да го направя? Имам ли волята да прекратя мъката и болката, които ме убиват бавно и мъчително. Докосвам мястото от което тече кръвта ми. Пръстите ми се оцветяват в ярко червено. Светът пред мен става черен. Дали това не е краят? Ако е така, то живяла ли съм пълноценно? Изпълнила ли съм своят дълг към света? Към себе си? Или съм се страхувала да живея пълноценно? С какво ще бъда запомнена? Страхът си или малкото добрини, които съм извършила? Не знам. Не съм особено сигурна в това. Чудя се колко още мога да се преструвам. Или колко дълго мога да крещя. Ще има ли кой да ме чуе? Или жуженето ще ме заглуши? Ще ме чуе ли някой? Или ще бъда поредната жертва на роякът, превърнал се в нормалност? Проронвам сълза. Още колко? Още колко ще продължава това мъчение. Виковете отдолу се засилват. Никога не спират. Не се интересуват от пагубното отношение спрямо децата си. Продължават. Всеки ден е едно и също - обещание за по-добро утре, а накрая падение. И аз се моля, ако има някой, по-могъщ от всичко, да ги заличи. Или поне мен. Не мога да продължавам така.
*** Свободата, която усетих няколко месеца след това ми се стори непозната. Новото ми амплоа ме учудваше. Не изпитвах страх... Поне не колкото преди. И това ми харесваше. Нямаше да пропилея вторият шанс, който ми бе даден. Така и не узнах кой ми даде свободата, но му бях благодарна.
» Why don't you be the writer and decide the words I say?
» Новини
» Важни съобщения
» Запазете своя лик
» Вземете готов герой
» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
» vices & prices.
» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.