Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» natural born sinner.
Серафими EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Отсъствия
Серафими EmptyПон Юни 10, 2024 6:41 pm by odea.

» Върнете своя герой
Серафими EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» Запазете своя лик
Серафими EmptyЧет Юни 06, 2024 2:40 pm by - luca -

» I N S A T I A B L E
Серафими EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
Серафими EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
Серафими EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

» Hunt you down!
Серафими EmptyЧет Май 30, 2024 1:20 am by - luca -

» just keep swimming
Серафими EmptyВто Май 21, 2024 9:42 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Amara Elrod., Kai., moran knox.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Пет Окт 21, 2022 11:52 pm
Lostariel 'Ariel'
Seraph

FC: Ana de Armas
Status: Obtained.

Лостариел или Ариел, както я наричаха всички, бе известна още с името "Първата дъщеря". Тя бе първото създание, което Дилук бе създал, и носеше специално място в неговото изкривено и хипотетично сърце. Ариел бе невероятно красива и нежна, но надарена с огромни сили, от които повечето същества в Авликейн се страхуваха и то с причина. Истината бе, че природата и бе нежна и грижовна почти като майка на всичко и всеки, до когото се докоснеше. Всички помнеха меката светлина и крехкото чувство на надежда, която извира от гърдите им, щом прекараха няколко мига с нея. Нормално бе тя да се държи така - Лостариел бе по-възрастна от повечето същества на тази земя, дори и от Седемте. Бе преживяла Първата епоха, бе видяла как първите богове надигат главите си и хвърлят света в хаос, бе заела своето място, защитавайки позицията на Дилук. Бе видяла как мнозина от нейния род бяха захвърлили свещеното си задължение, за да заемат страни в този конфликт. Бе видяла и преживяла много. Но все още се бореше и защитаваше това, което тя смяташе за правилно.
Лостариел е глава на Серафимите и Съвета, когато взема решение дали да прокуди някого. На почит е сред Безподобните и мнозина от тях я призовават в битка. Всичко и всеки я държи на пиедестал, но злите езици шепнат за тайна афера между нея и някой демон. Някои дори твърдят, че това е самият Малбонте, но до ден днешен нищо не е потвърдено.

Izsmariel 'Izz'
Seraph

FC: Rudy Pankow

Status: Obtained.

Измариел или Из, както още го наричаха братята и сестрите му, беше най-младият и най-безразсъдният от Серафимите. И макар тези две качества често да вървяха ръка за ръка, останалите му събратя се опитваха да го изолират по всякакъв начин от важните дела, които Серафимите водеха. Единствената му довереничка бе Лостариел, която бе за него и сестра, и майчина фигура. Изолацията му го караше да събира горчилка в сърцето си, която не можеше да бъде излята. Докато един ден самият Дилук не го бе извикал при себе си и му бе дал изключително сложна и важна задача. Наскоро издигналият се бог на любовта - Адорел, бе заел мястото си по изключително нетипичен и странен начин. Едно младо момче, което нямаше никакъв опит или допир до божественото, сега бе станал една от най-важните личности в Авликейн. Целта на Из бе да се вмъкне в обкръжението му и да го държи под око. Разбира се, натоварен с първата си задача, младият Серафим бе решил да се справи повече от блестящо, но не знаеше, че тази негова амбиция щеше да е нож с две остриета. Бе влязъл в двора на Адорел и бе привлякъл вниманието на младия и неопитен бог. Заедно бяха преживели бърз романс, който бе кулминирал във физическата им близост. За жалост колкото и да бе добър в заблудите, Из не можеше да скрие намеренията си от един от Седмината. Адорел бе разбрал за истинската му същност и го бе прокудил от своя квартал. В сърцето на младия бог бе закипяла неприязън към Серафимите, а в сърцето на Из това бе просто началото на една дълга игра на котка и мишка.

- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2378
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files :: Canon characters-