Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
Серафими EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
Серафими EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
Серафими EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Серафими EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Серафими EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
Серафими EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Серафими EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Серафими EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Серафими EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 11 потребители: 6 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, idril, Insignia., lisette abernathy., nybras., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Пет Окт 21, 2022 11:52 pm
Lostariel 'Ariel'
Seraph

FC: Ana de Armas
Status: Obtained.

Лостариел или Ариел, както я наричаха всички, бе известна още с името "Първата дъщеря". Тя бе първото създание, което Дилук бе създал, и носеше специално място в неговото изкривено и хипотетично сърце. Ариел бе невероятно красива и нежна, но надарена с огромни сили, от които повечето същества в Авликейн се страхуваха и то с причина. Истината бе, че природата и бе нежна и грижовна почти като майка на всичко и всеки, до когото се докоснеше. Всички помнеха меката светлина и крехкото чувство на надежда, която извира от гърдите им, щом прекараха няколко мига с нея. Нормално бе тя да се държи така - Лостариел бе по-възрастна от повечето същества на тази земя, дори и от Седемте. Бе преживяла Първата епоха, бе видяла как първите богове надигат главите си и хвърлят света в хаос, бе заела своето място, защитавайки позицията на Дилук. Бе видяла как мнозина от нейния род бяха захвърлили свещеното си задължение, за да заемат страни в този конфликт. Бе видяла и преживяла много. Но все още се бореше и защитаваше това, което тя смяташе за правилно.
Лостариел е глава на Серафимите и Съвета, когато взема решение дали да прокуди някого. На почит е сред Безподобните и мнозина от тях я призовават в битка. Всичко и всеки я държи на пиедестал, но злите езици шепнат за тайна афера между нея и някой демон. Някои дори твърдят, че това е самият Малбонте, но до ден днешен нищо не е потвърдено.

Izsmariel 'Izz'
Seraph

FC: Rudy Pankow

Status: Obtained.

Измариел или Из, както още го наричаха братята и сестрите му, беше най-младият и най-безразсъдният от Серафимите. И макар тези две качества често да вървяха ръка за ръка, останалите му събратя се опитваха да го изолират по всякакъв начин от важните дела, които Серафимите водеха. Единствената му довереничка бе Лостариел, която бе за него и сестра, и майчина фигура. Изолацията му го караше да събира горчилка в сърцето си, която не можеше да бъде излята. Докато един ден самият Дилук не го бе извикал при себе си и му бе дал изключително сложна и важна задача. Наскоро издигналият се бог на любовта - Адорел, бе заел мястото си по изключително нетипичен и странен начин. Едно младо момче, което нямаше никакъв опит или допир до божественото, сега бе станал една от най-важните личности в Авликейн. Целта на Из бе да се вмъкне в обкръжението му и да го държи под око. Разбира се, натоварен с първата си задача, младият Серафим бе решил да се справи повече от блестящо, но не знаеше, че тази негова амбиция щеше да е нож с две остриета. Бе влязъл в двора на Адорел и бе привлякъл вниманието на младия и неопитен бог. Заедно бяха преживели бърз романс, който бе кулминирал във физическата им близост. За жалост колкото и да бе добър в заблудите, Из не можеше да скрие намеренията си от един от Седмината. Адорел бе разбрал за истинската му същност и го бе прокудил от своя квартал. В сърцето на младия бог бе закипяла неприязън към Серафимите, а в сърцето на Из това бе просто началото на една дълга игра на котка и мишка.

- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files :: Canon characters-