Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 1 Bot

.neron, Aeneas;, Insignia., lisette abernathy.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

hold on to me, 'cuz i'm a little unsteady

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пет Фев 24, 2023 12:46 am
Vyskaia "Kaia" Reid
half-blood evarrim/ seers/ 23/ fc: Chae-young Park (Rosé)"Човек опознава света, започвайки от себе си." Цитатът бе изписан на стената на малка уличка, в която Виская се беше озовала само преди няколко минути. Алкохолът и опиатите караха буквите да се изкривяват зловещо, сякаш дори те се присмиваха на всичко случило се в последните двадесет и четири часа. Облегна гръб на студената стена и зарови лице в ръцете си, молейки се на всички богове, че това ще ѝ помогне да си стъпи на краката отново. Буквално.
***
Виская не помнеше много от детството си. Години от живота ѝ бяха пропилени по болници, където леля ѝ и чичо ѝ взимаха поредните лекарства, с които да я държат "в добро състояние". Всъщност, всичко придобиваше далеч по-голяма яснота, когато се имаше предвид това, че майка ѝ я бе родила напълно тайно, след връзка с еварим. За съжаление, това се бе оказало и последния път, в който Ерена Рейд е поела своя дъх. Преди точно двадесет и три години.
Без да имат кой знае какъв избор, леля ѝ и чичо ѝ приемат новороденото в своя дом, искрено надявайки се, че малкото момиченце ще е просто човек. И нима някой можеше да ги вини? Дори беглата вероятност Виская да е еварим ги ужасяваше. Облекчение се настани в душите им, когато първите няколко години в детето не се виждаше нищо необичайно. "Може би тя е човек. Може би боговете ни се усмихнаха и живота ще е лесен. Може би на вратата ни няма да се озове семейство еварими, изисквайки да я вземат със себе си и да я отгледат по техните правила."
Надеждата и облекчението се разбиха на пух и прах, когато Виская се научи да говори. Говореше за своите сънища. Говореше за неща, които някакси магически се сбъдваха не дълго след предреченото. Понякога събитията бяха малки, незначими. А друг път- странни, зловещи.
Паниката бе обвзела Барбара и Сет Рейд, които бързо трябваше да вземат решение. Минаха няколко дни от поредното предсказание, когато Сет се прибра у дома, но не сам. Дойде с "доктор", който бе открил точните "лекарства", с които да потисне и малкото прояви на способности, които Кая демонстрираше.
***
Кая помнеше много малко от живота си. Всичко тънеше в гъста и непрогледна мъгла. Знаеше, че някакси е успяла да развие страст към това да рисува, както и да пее. Знаеше, че някъде, в дебрите на нейното не толкова далечно минало бе решила, че иска да стане лекар. Знаеше също, че в последните години бе изградила повърхностни приятелства и връзки, просто защото концентрацията и мислите ѝ бяха почти винаги ... объркани.
Ала всичко това се бе променило, когато преди само ден се събуди с викове и крясъци, сънувайки смъртта на своите чичо и леля. В стремежа си да изпълни дълга и да се погрижи за тяхното погребение, бе попаднала на дневника на леля си. И бе прочела всяка една дума.
"....не е човек... Способностите ѝ ме плашат... Трябва да сторим нещо... Може би, ако Ерена беше жива, щеше да е съгласна с това... Може би така ще е по-добре... Те няма да поискат да я вземат от нас, ако си мислят, че е просто обикновен човек... Сет откри алхимик, който ще вземе скъпо, но ще стори нужното... Гледам я всеки ден, толкова прилича на Ерена! ... Сърцето ми се къса да я виждам така упоена и объркана, но е за по-добро. Трябва да е за по-добро. ..."

vyskaia;;
Half-blood Evarrim
vyskaia;;
Posts : 126
Върнете се в началото Go down
Пет Фев 24, 2023 12:02 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-