Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Запазете своя лик
Who will have mercy on your soul? EmptyПет Май 17, 2024 10:07 pm by - luca -

» flourish in the shade.
Who will have mercy on your soul? EmptyЧет Май 16, 2024 12:44 pm by - luca -

» Върнете своя герой
Who will have mercy on your soul? EmptyСря Май 15, 2024 10:03 pm by - luca -

» they have let me burn and left me smoking all my live
Who will have mercy on your soul? EmptyСря Май 15, 2024 10:01 pm by - luca -

» "While seeking revenge, dig two graves - one for yourself.”
Who will have mercy on your soul? EmptyПон Май 13, 2024 9:12 pm by - luca -

» born to demon..
Who will have mercy on your soul? EmptyПон Май 13, 2024 1:40 pm by theo.

» Set my heart on fire Pour gasoline all over my desire When I go up in flames, I'm burning bright I'll tell you it's too late to apologize
Who will have mercy on your soul? EmptyПон Май 13, 2024 12:41 am by - luca -

» With each passing year, the shadows take their toll. But you remain.
Who will have mercy on your soul? EmptyНед Май 12, 2024 11:49 pm by - luca -

» Maksimilian
Who will have mercy on your soul? EmptyНед Май 12, 2024 6:10 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

eliade., Erich Lind., mirabelle kalyazin., valeria;

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Who will have mercy on your soul?

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пон Мар 27, 2023 1:17 am
Oulixeus283 - night fae - Colson Baker (MGK)
I'm the alpha and omega, beginning and end
open the door to heaven or hell
Казваха, че човек не се разжда изначално лош; че това е изкривяване на моралния кодекс в следствие на покварения допир на реалността. Вглеждайки се в Юликсиъс, обаче, бе невъзможно да откриеш онзи първоизточник на добротата, защото такъв никога не е съществувал. По необясними Дилукови причини, бе се родил чистокръвна нощна фея в ръцете на евилонска фуста – фея, повярвала твърде много в красотата и възможностите си – и глупав, незнаен нещастник от същия вид. Излишно бе да казвам, че бе оставен на произвола на съдбата, защото майка му не можеше пък и не желаеше да жертва мечтите си за един миризлив, грозноватичък, циврещ денонощно вързоп. Затова отрасна в чуждите прегръдки, на чуждите гърди в поредния похлупен бардак на червения квартал.
Не му беше трудно да се адаптира към неприветливия живот на улицата, а агресивната му и жестока природа бързо проправи път към попрището на иначе безсмисленото битие. Момче за всичко: опиати, секс, кражби, влизане с взлом, мръсни поръчки. Всичко. Не задаваше въпроси, просто изпълняваше, а в замяна получаваше завидно количество авлици и удоволствия от всякакво естество. Разбира се, това не можеше да задоволи алчната му същност и много скоро нощната фея реши да се издигне в престъпната йерархия.
Това трябваше да бъде една най-обикновена поръчка, изпълнение на простичка задача – размяна да наркотични вещества и някой друг куфар със солидни пачки. Ала дали заради прекомерна доза опиати в кръвта, или блъскащият се безмилостно адреналин във вените на феята, или дразнещият тон на мъжа – не бе съвсем ясно – Юли хладнокръвно надигна оръжието и без да му мигне окото пръсна мозъка на проклетото плямпало. Смъртта му бе грозна, отблъскваща, но същевременно зареждаща и опияняваща. Дойде като гръм от ясно небе за двамата му „колеги“, което подтикна престъпника към следващо действие. Имаше твърде много свидетели, затова светкавично се отърва от единия си съучастник, набутвайки димящото дуло в мъртвешките ръце, за да прикрие следите; другият откупи остатъка от дните си срещу вечно мълчание – обещание, което нощната фея си подсигури като отряза езика на мъжа. За по-сигурно.
След миниатюрното фиаско, Юликсиъс безпроблемно се покачи по стълбицата на престъпния живот, без да осъзнава, че колкото по-високо се намираш, толкова по-болезнено щеше да бъде падението. А то неминуемо дебнеше из мрачните ниши на Морфис, където феята прекарваше немалка част от денонощието. Всъщност, именно тук, в един от многото клубове, нощното същество купонясваше под приглушените светлини на заведението. Главата му пулсираше, докато изсмукваше поредната доза прах от окъпаното във флоресцентни бои разголено тяло на някоя нимфетка, която по-късно щеше да оправи из тесните тоалетни. И може би това щеше да е най-добрият развой на събитията, ако погледът му не бе попаднал върху нечии искрящи сини очи. Без да се замисли, мъжът избута разгонената кучка от себе си и се отправи право към набелязаната жертва. Надрусаната му кратуна бе изтръгнала всякакви наченки на здрав разум още в зародиш, което попречи да свърже две и две, за да разбере, че срещу му стои архон и то не кой да е, а един от служителите на самата Инсигния. Не се възпря и от идиотско дръзкия опит да я целуне – крайно неуспешно действие завършило с нокаут и проснатото като мокър парцал на пода тяло на феята. От там на сетне, спомените бяха размити. Беше тъмно, влажно и миришеше на разнородни китки. В едно бе сигурен: намираше се в нечие мазе във... Ваурора?
and the end is here...
» Истинското му име е Юликсиъс, както е познат сред своята раса. Пред обществото се подвизава под името Каол Ерикс.
»Отличителните черти за расата му се състоят в: шипове, големи колкото палец, по дължината на целия гръбначен стълб и хетерохромия на очите - обикновено очите му са яркосини, но при по-силни емоции като гняв и ярост, едното му око придобива изцяло черен цвят, включително и склерата на очната ябълка.
»Един от най-проявените престъпници на Валон, който умело се измъква от ръката на закона поради липса на достатъчно солидни доказателства срещу деянията му. Говори се, че дори е участвал под някаква форма в убийството на кралица Мааб, но това са само безпочвени слухове.
»Дръзва да целуне Ренея, което начинание макар и неуспешно, му навлича гнева на Инсигния, чието креативно наказание го превръща в неин консорт.
»Има нездравословна обсесия по котките, което го прави чест посетител на Фаустус.


*Историята е консултирана с администратор и Инсигния.
**моля името ми да бъде променено на Chaol. (без точката)
Chaol
Consort
Chaol
Posts : 40
Върнете се в началото Go down
Пон Мар 27, 2023 8:57 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2353
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-