Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Запазете своя лик
shred of shadows EmptyПет Май 17, 2024 10:07 pm by - luca -

» flourish in the shade.
shred of shadows EmptyЧет Май 16, 2024 12:44 pm by - luca -

» Върнете своя герой
shred of shadows EmptyСря Май 15, 2024 10:03 pm by - luca -

» they have let me burn and left me smoking all my live
shred of shadows EmptyСря Май 15, 2024 10:01 pm by - luca -

» "While seeking revenge, dig two graves - one for yourself.”
shred of shadows EmptyПон Май 13, 2024 9:12 pm by - luca -

» born to demon..
shred of shadows EmptyПон Май 13, 2024 1:40 pm by theo.

» Set my heart on fire Pour gasoline all over my desire When I go up in flames, I'm burning bright I'll tell you it's too late to apologize
shred of shadows EmptyПон Май 13, 2024 12:41 am by - luca -

» With each passing year, the shadows take their toll. But you remain.
shred of shadows EmptyНед Май 12, 2024 11:49 pm by - luca -

» Maksimilian
shred of shadows EmptyНед Май 12, 2024 6:10 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости

e.remus, Erich Lind., Insignia., moran knox.

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Нед Окт 23, 2022 11:33 pm
shred of shadows Tumblr_ovsvu6gaME1r9f1l9o1_r1_540
Azai Seo || 28 physically || pure-blood evarrim || Heir of Seo family || fc: Byun Baekhyun

-Преди 11 години.-

Имението беше по-тъмно и мрачно от обикновено. Това бе постижение, имайки предвид студенината и хладнокръвна природа на всеки Сео. Сенките изпиваха всяка искра топлина, която камината се опитваше да предостави. Залата изглеждаше празна, но това далеч не беше така. До огромните прозорци се издигаше висока и слаба фигура. С изправени почти до болка рамене, младоликият мъж се взираше в хоризонта. Само до преди няколко часа неговият свят беше съвсем различен. Намираше се на съвсем друго място, далеч от своят роден дом. Не си спомняше последният път, когато кракът му прекрачи входа. Всичко това трябваше да принадлежи на Кайто Сео. Неговият по-голям, по-чаровен и далеч по-горд близнак. И ако всичко бе вървяло по план, Азай щеше да продължи да пътува до различни кътчета на света. Щеше да е който пожелае или никой. Сърцето му жадуваше за приключения. И всичко това му беше обещано.

До днес. До този момент.
-Азай. -Името му прозвуча чуждо, произнесено от Нейната уста. За пръв път тя го виждаше като Наследникът на фамилията, а не като своята първа любов, с която бяха заминали далеч. Беше дошла с него тук, когато научиха за смъртта на Кайто. За ужасния начин, по който близнакът на Азай бе погълнат от собствената си магия. Част от Азай се надяваше, че тя ще откаже да го придружи и ще остане някъде там, на другия край на света. Така нямаше да се налага да водят този труден и мъчителен разговор.
Очите на червенокосата се опитаха да открият неговите, но Азай не отдели погледа си от гледката. "Нещо е различно в него." Си помисли тя, но не посмя да го каже. И двамата знаеха, че тяхната любов е приключила. Част от нея все пак наивно се надяваше, че Азай ще откаже. Че няма да пожелае да поеме отговорността да наследи титлата на по-големия си близнак. Азай знаеше, че трябва да унищожи всяка надежда, останала в нея. За да бъде тя в безопасност. За да се увери, че семейството му няма да я види като "пречка".
-Пътуването ни заедно приключи, Алея. -Тонът му беше студен. По-студен от лед и по-решителен от остра кама. Когато най-сетне я погледна, в очите му нямаше и капка топлина. -Благодаря ти за всичко, но трябва да си вървиш.
Алея никога не плачеше. Не и до този миг. Усещаше сърцето си, разбито на хиляди малки частички. Защото знаеше, че не може да промени неговия път.

-Ще съжаляваш, Азай. -Каза единствено, преди да се обърне и да изчезне в мрачните сенки на помещението. Чуваше стъпките й да отекват и с всяка една сякаш сърцето му ставаше още по-студено. Затвори очи за секунда и си помсили. Винаги бе мразел да живее в сянката на Кайто, а сега трябваше да бъде достоен негов заместник. Да се съгласи на уреден брак. Да подари живота си на семейството си и да изиграе своята роля. Да бъде всичко, което се очакваше от него да бъде.
Алея беше олицетворение на неговата свобода. Свобода, която крачеше далеч от него. И той не можеше да направи нищо по въпроса.

"Мразя те, Кайто. Мраза твоята алчност. Мразя това, че умря."
Искаше му се да крещи. Искаше му се да унищожи всеки спомен за близнака си.
"Длъжник си ми." Прошепна. "И това е дълг, който никога няма да можеш да изплатиш."
azai;
Archon
azai;
Posts : 746
Върнете се в началото Go down
Нед Окт 23, 2022 11:35 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2353
Върнете се в началото Go down
Нед Окт 23, 2022 11:37 pm
Necromancer.
azai;
Archon
azai;
Posts : 746
Върнете се в началото Go down
Нед Окт 23, 2022 11:41 pm
Added
Списъкът със свободни места е актуализиран.
Добре дошли!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2353
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-