Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Отсъствия
the fairest one of all EmptyСря Юни 07, 2023 1:25 pm by Valtorin

» Why don't you be the writer and decide the words I say?
the fairest one of all EmptyПет Юни 02, 2023 9:26 pm by - luca -

» Новини
the fairest one of all EmptyЧет Юни 01, 2023 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
the fairest one of all EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
the fairest one of all EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Вземете готов герой
the fairest one of all EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
the fairest one of all EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
the fairest one of all EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
the fairest one of all EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 5 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

.neron, Aeneas;, alasdain ghreidheir., lisette abernathy., Valtorin

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

the fairest one of all

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Пон Окт 24, 2022 8:46 pm
Огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива на земята?

>Бе създаден като златно огледало. 

Красива и скъпа вещ, обсипана с диаманти и изумруди, но оцветявайки света около себе си в палитра от бездушие. Във златно огледало не можеше да се огледаш истински, да видиш всичко в реалните му краски, без този болен, жлъчен жълт оттенък на омраза към всякакви изродени идеали и досадният оптимизъм на оригинала, от чиято сянка бе излязъл той.

Бе създаден като триптих, илюстриращ чуждо съществуване и чужди грехове. Градината на земните наслади бе изписана по бялата му кожа, тъй подобна по млечния млечния си тен на нечия чужда. Неговата чужда. Като амфора пълна с есенцията на магия, но претворена и преекспонирана с обратен знак, материя-коприна, раздрана от ноктите на хищна птица.

>Бе създаден като лунно отражение на вледенено езеро в стазис.

Аполо и Артемис. Двете страни на една и съща монета. Но наистина ли бе само това? Слънцето, и Луната, бидейки неговото бледо отражение. Не понасяше това сравнение. Защо трябваше да бъде втора цигулка на кръвта на алхимика, плът от плътта му? Защо трябваше да е негово подобие?

>Бе създаден като изписани с кръв тайни, оглеждащи се в острието на кама прибрана под ключ. 

"
Цвят ли съм?

Чувство ли съм? Дори не мога да се вгледам в своето отражение… 
Защото аз самият съм отражение…Плач на ангел цветнокрил ли съм, или отронено проклятие на тъмен демон? Нима съм съвест? Завист? Грешка или съвпадение? Сътворение? Аполо да е Бог, а аз Адам? Какво е моето вдъхновение? Какво съм, че да се познавам? Кого да мразя? Него, че съм му бледо подобие ли? Себе си ли? Защо обвиняват мен за неговите грешки? Нима се припокриваме? Къде свършва Аполо и къде започвам аз? Кога ще видят мен? Кога ще спрат да виждат него? Кога…"


Останалото бе търпение. 
На Артемис тази добродетел (както всякоя друга) му беше чужда, подобно на понесени от вятъра песни от времето, когато Ел още е бил цяло божество - забравени във времето писмена, приклещени в съзнанието на чистата природа и на никой друг. Не можеше да се понася повече - и себе си, и него. Ядеше се отвътре, глозгаше плътта и костите си като койот, намерил останала нещастна мърша, разложена, проядена от червеи и мухи обвивка. 

А камата, закачена на стената сякаш му се смееше. Небесния ураган, който мразеше Звездната дъга. Дори бе поетично. Аполо беше бризът, лъчите, които всички искат да видят, но срещаха безбрежните бездни на Артемис Отражението, Артемис Стихията, Артемис Кръвопиеца. 

А чашата с живителната течност капчица по капчица преливаше с всяка секунда, в която те бяха двама. 

Кръвта бе вкусна. Кръвта бе красива. Кръвта оцветяваше застиналата кожа на Аполо, бе като целувка наложена върху устните му, изопнати в предсмъртен вик, бе по камата, с която Артемис бе отнел живота му с такава ярост. А в острието, изцапано с червено, той най сетне вида свое отражение. Черни очи, бездънни ями. Абаносова коса на нежни къдри, мека като пух от глухарчета понесен през ветровете. Снежна кожа, необременена от капризите на времето, а нежно алено оцветяваше устата му, като разцъфваща роза. 

Никога вече нечие подобие.
Катаегис бе името, което си избра. На лорд и господар, създание на нощта, което бе и изтребление и изцеление. Стихия, заключена в крехко тяло. Създател и съдник на цял един род нему подобни, които гледаха него, почитаха него, виждаха него.

Само и единствено Артемис.

>Бе създаден като мъртво огледало, бездушно привидение на своя луд. Но бе останал победител - Катаегис Безподобния, Катаегис Урагана, Катаегис, красив като ангел. Катаегис, единствен по рода си, никога еднакъв, никога повече нечия сянка.

Огледалце, огледалце на стената, коя е най-красива на земята?
***
artemis cataegis | vampire progenitor (lord) | fc: ezra miller
.
©
artemis.
Vampire lord
artemis.
Posts : 1229
Върнете се в началото Go down
Пон Окт 24, 2022 8:49 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1791
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-