Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?1ST
June 2023
Активно е масовото събитие на Божествения съвет.
22ND
May 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Шифтърите. Добавена е времева линия на масовите събития.
22ND
Apr 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Драконите и на Еваримите.
19TH
Apr 2023
Предстои свикване на божествен съвет, участието в който е задължително. Невключилите се в него активни герои на божества и архони ще бъдат освободени дори да отговарят на изискванията за отчетена активност, касаещи стандартните проверки на активността.
29TH
Mar 2023
Публикувана е интерактивна карта на форума.
22ND
Mar 2023
Добавени са нови свободни места в групите на Архоните - по едно място при всеки бог.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Новини
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyYesterday at 2:34 pm by - luca -

» Важни съобщения
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyСря Май 31, 2023 5:45 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyСря Май 31, 2023 2:06 pm by - luca -

» Отсъствия
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyВто Май 30, 2023 4:53 pm by selene winter

» Вземете готов герой
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyЧет Май 25, 2023 5:55 pm by - luca -

» Lawrence Abernathy | pure blood rhymer | Tom Hardy | Obtained.
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyВто Май 23, 2023 9:11 pm by lisette abernathy.

» vices & prices.
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyВто Май 23, 2023 2:49 pm by - luca -

» This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl.
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyСъб Май 20, 2023 11:40 pm by - luca -

» Your charisma draws me in with every word
Do you really want me dead or alive to live a lie? EmptyПет Май 19, 2023 6:48 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 7 потребители: 4 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости

.adorel, aleon., Insignia., vex;

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 48, на Нед Фев 26, 2023 11:25 pm

Do you really want me dead or alive to live a lie?

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Сря Май 17, 2023 12:26 am


No matter how many deaths that I die


I will never forget
Name Valtorin


Race ex-archangel


Age dates back to Second Age


Current status Insignia's archon of  magnetism


Location Vaurora District


FC Michael FassbenderTell me, would you kill to save a life?


Дългът над всичко. Тази максима бе втъкана във всяка клетка, всяка тъкан, всяка мускулна нишка на цялото същество. Простираше се по всяка изпъкнала вена на тялото, която издаваше тежестта на стоманения меч в ръцете. Изпъваше всяко перо по четирите разперени криле, които го носеха плавно из сивкавото небе, хвърляйки заплашителната му сянка над потъналата в разруха земя. Дългът да служиш, да защитаваш, да бъдеш. Нямаше по-висше чувство, по-чисто и искрено от това да знаеш и усещаш, че принадлежиш някъде. Абсолютната истина бе в Твореца и нямаше нищо по-свято от нуждата да бъдеш негово оръжие, негов щит, негово всичко.

Дългът бе абстрактно понятие. Една метафизична сила, която ефирно се приплъзва между пръстите като целувка от топлия летен вятър. Ала неочакавано, моят дълг бавно, но постепенно придоби образ. Като парче глина завъртяно върху грънчарското колело на живота. Издигна се във форма, по чиито блажни извивки се открояваха коси дълги и вълнисти като каскади на водопад с цвят на разтопен шоколад; кожа с карамелен загар от краткотрайните ласки на слънцето, носеща аромата на мед и мляко; очи проницателни, горещи, тъмни и дълбоки като недрата на Майката Земя; устни като пъпка розов цвят секунди преди да се разлисти. Моят дълг вече имаше име. Алтея.

Дългът над всичко. Абсолютната истина трябваше да е в Твореца. Но каква стойност имаше той пред безкористната, чиста любов? Онази, която откриваш в приседналата ѝ на рохката почва снага, докато вежливо превързва раните на грохнал старец; която чуваш в кадифения като пелена облак след лятна буря глас, докато припява забравени песни на треперещо в скута ѝ дете; която усещаш в жаркия като последен слънчев лъч преди тежка снежна виелица дъх по обагрената си в кърви страна. Трябваше да я послушам, трябваше да си ида и да забравя, че някога, някъде бях срещнал очите, бях вкусил устните и почувствал ритъма на душата ѝ. Ала дългът бе над всичко, а тя бе моят съзнателен избор, моята истина, моето всичко.

Войната не прощава никому, никога. Тя не е съдник само изпълнител. Тя не е пристрастна, не изпитва жал, не пропуска. Завърта хладното острие ловко и посича наред – просто защото така трябва. А подире ѝ кротко се влачи плащаница от кости и кръв. В черния прозиращ плат се закачи и нейното тяло – толкова крехко, толкова малко и безпомощно. Покри вечно младото ѝ лице и секна туптежа на две сърца: това в притихналите гърди и в замлъкналата утроба. Опразни коридорите на моето, а в изсъхналите ми като след смъртоносен пожар ръце остави дълга. Онова що беляза цял един живот – никому нужно, никому потребно. Като мен самия.

Дългът над всичко. Тази максима бе втъкана във всяка клетка, всяка тъкан, всяка мускулна нишка на цялото същество. Простираше се по всяка изпъкнала вена на тялото, която издаваше тежестта на предателството. Изпъваше всяко перо по четирите присвити криле, които бяха заровени в мократа черна пръст на падението. Дългът да служиш, да защитаваш, да бъдеш. Моят дълг имаше образ: коси дълги и вълнисти като каскади на водопад с цвят на златни класове; кожа бяла като първи сняг, носеща аромата на утринна роса; очи тихи, хладни, светли и дълбоки като безмерната небесна шир; устни като пъпка розов цвят секунди преди да се разлисти. Моят дълг отново имаше име. Инсигния.
Tell me, would you kill to prove you're right?*героят е съгласуван и одобрен от администратор и Инсигния
Valtorin
Archon
Valtorin
Posts : 176
Върнете се в началото Go down
Сря Май 17, 2023 9:55 am
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 1788
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-