Credits CodesCodesForum logoCodingCreditCreditWelcomeСветът на Aвликейн, наричан също Авликени, се сформирал отдавна – вихрушка от прах и скала, които се слели в планета около гравитационното привличане на искра от най-чистата енергия, наречена Нексус. Животът се родил от елементите, които се сливали на повърхността, и магията, скрита в сърцевината му. Първичните Елохим дали живот на расите, предавайки управата над света на Седем божества. Три епохи и една Велика война по-късно... доброто и злото са загубили яснотата, която имаха в самото начало на всичко. Докато магьосническите фракции се борят за надмощие помежду си, а останалите раси се разкъсват от вътрешни междуособици, светът е все по-застрашен от настъплението на мрака отвъд... Отворете очите си за силите на магията и вземете оръжие, за да защитите Нексус! Или може би предпочитате да изчакате своя ред, за да се сдобиете с повече власт, или да бъдете сред свръхествествените раси, хванати между двете страни? Възможностите са безкрайни и изборът е ваш! NavigationSIMPLE RULES STORYLINE FACE CLAIMSUSERGROUPS CANON CHARS PRE-MADEANNOUNCEMENTSFORUM GUIDEVALON CITYWhat's new?20TH
May 2024
Пусната е нова анкета, свързана с провеждането на масови събития през летния сезон. Анкетата е активна до 31.05.2024 г.
12TH
Apr 2024
Бе направена проверка на активността.
6TH
Apr 2024
Активно е седмото Масово събитие на форума.
6TH
Apr 2024
Форумният скин е обновен.
22ND
Jan 2024
Добавено е по 1 свободно място в групата на серафимите и на архедемоните.
Вход

Забравих си паролата!

Active stuff
Latest topics
» Отсъствия
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyВто Юли 16, 2024 7:38 am by andarta.

» Вземете важен герой
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyПет Юли 05, 2024 11:32 pm by - luca -

» Запазете своя лик
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyПет Юни 28, 2024 12:00 am by - luca -

» the skeletons of the past must not hold back the dream of a new life
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyНед Юни 16, 2024 10:55 pm by - luca -

» natural born sinner.
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyПет Юни 14, 2024 9:11 pm by - luca -

» Върнете своя герой
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyПон Юни 10, 2024 12:25 am by - luca -

» I N S A T I A B L E
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyСъб Юни 01, 2024 3:31 pm by - luca -

» Важни съобщения
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyЧет Май 30, 2024 2:31 pm by - luca -

» ❛❛...monsters aren't born, they're made...❜❜
Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins EmptyЧет Май 30, 2024 2:21 pm by - luca -

Border
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 90, на Пон Апр 29, 2024 5:44 am

Body aches, I'm bound in chains Well there's a fire in my veins

 :: It's time to write a new story :: Characters files Предишната тема Следващата тема Go down
Чет Сеп 14, 2023 5:41 pmelaria crey


Ел подскачаше между дърветата елегантно без да изпуска възрастният старец от поглед. Вече три дни се опитваше да не изостава, като внимаваше да не бъде разкрита. За всичкото това време не бе успяла да разбере откъде вадеше сили този възрастен, прегърбен човек. Тя бе съвсем млада и вярваше, в добра форма и все пак да поддържа темпото му бе предизвикателсто. Човекът сякаш никога не спираше да подремне. Избираше пътища, които я объркваха. Сякаш знаеше, че по петите му нещо върви и чака удобен момент.
Възрастният рязко спря, а това накара Лара да допре плътно гръб до дървото до себе си. Ако бе възможно напълно щеше да се слее. Дъхът ѝ секна. Беше се превърнала в част от пейзажа. Замръзнала в гората.
Белобрадият старец се озърна. Изчака няколко дълги минути сканирайки дърветата. Най-накрая извади три къси дръвчета и нещо наподобяващо плоча. От гледната ѝ точка не се виждаше почти нищо. Няколко умели рязки движения, почукване сякаш с чукче и се завъртя. Мъжът бе сътоврил малко столче сякаш за някое дребно дете. Сложи го удобно на мекият мъж и свали торбата от гърба си.
Заветният момент - почивка! Защо избираше светлата част на деня за почивка, Ел не можеше да разбере, но бе благодарна, защото вечерно време нямаше да може да свършо нищичко.
Щом тъмният чувал се смъкна от плещите му и тупна на земята Лара впери виолетовите си ириси в него. Нямаше идея каква точно вещ търсеше, но я чувстваше. Знаеше че е там някъде. Можеше да усети предмета викащ кръм нея.
Преглътна нервно, а след това върна взора си в стареца, но той бе изчезнал. Не бе сигурна как го изпусна от взора си, но нямаше време за губене. Вероятно бе отишъл на лов за някой див заек, както бе направил последният път когато реши да почивка. По нейни сметки в най-лошият случай щеше да се върне сравнително бързо, защото не бе лош лувджия.
Спусна се по склона внимателно хлъзгайки се елегантно между шумата. Беше на няколко крачки от чантата му. Ел се услуша за пореден път, а след това сръчните ѝ ръце почнаха да ровят алчно из собствеността му. Лара не бе крадец. Нямаше да вземе нищо, което вече не ѝ принадлежеше по определен начин. Надяваше че този път щеше да излъже проклятието тегнещо над нея.
Докосна го.
Електрически импулс пробяга по цялото ѝ тяло и тя спря за момент усещайки някаква дървена повърхност между пръстите си. Предмета бе обемист, но като чели бе напипала точно дръжка, защото ръката ѝ пасваше идеално около нещото.
Но преди да успее да го издърпа от безкрайната чанта се чу тихо тънаникане и прерязваща болка стегна ръцете ѝ. Издърпа рязко, но в дланите ѝ нямаше нищо. Около китките ѝ се бе увило въже, което сякаш като живо се гънеше все още затягайки примката. Феята бе на ясно че я бяха спипали. Усети свистенето на нещо зад нея и отскочи пъргаво назад точно преди тежката тояга да се стовари върху ѝ.
- Мръсна крадла. Да не мислиш, че не усетих присъствието още преди две зори надолу по склона! - от една страна, беше закъсала. Ръцете ѝ бяха вързани и тя трудно можеше да се защити или докопа до скъпото ѝ. От друга, гордост пробяга по кожата ѝ. Бе хванала следите му преди седмици и ту го наблюдаваше ту се отдалечаваше. Значи все пак не се бе справила толкова зле.
- Искам да си върна нещо, което ми принадлежи! - дори не бе сигурна какво бе това нещо и осъзнаваше колко зле изглеждаше положението ѝ в момента, но наистина не знаеше по какъв друг начин да нарече... нещото в торбата, което я викаше!
- Как ли пък не! Разчиташ, че съм лесна мишена заради натрупалите се годинки по външността ми, но те уверявам в мен има още сила! - тоягата отново бе завъртяна над главата ѝ и тупна на сантиметри от претъркуленото ѝ тяло. Ловко се изправи на крака, а след това се опита да развърше ръце. Въжето се стегна още усещайки режещата му сила. Богове, как бе избрала такъв корав старец тъкач на рими. Съдбата обичаше да си играе с нея.
Ръцете ѝ макар завързани зграбчиха шепа пръст от земята и щом белобрадият се приближи отново към нея, тя я хвърли право в лицето му!. След това изтича до чувала и затършува. Дървото докосна дланта ѝ и ръцете ѝ го сграбчиха уверно, а след това побърза да си плюе на петите, точно преди да усети тъпа болка в главата.
Светът причерня и Ел загуби съзнание изпускайки Нещото на земята.

Elaria Crey / dawn fae / FC: Amelia Zadro
NC


Може ли да смените името ми на elaria crey   ?
elaria crey
Dawn-fae
elaria crey
Posts : 56
Върнете се в началото Go down
Пет Сеп 15, 2023 2:11 pm
Accepted
Добре дошли в света на Авликейн!
Не забравяйте да се запознаете с Форумния кодекс и да се забавлявате!
- luca -
Admin
- luca -
Posts : 2387
Върнете се в началото Go down
Страница 1 от 1

Идете на :
Не Можете да отговаряте на темите
 :: It's time to write a new story :: Characters files-